Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dayan

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két Hitler kép között üzent az új tankönyvek megvásárlásáról egy pesterzsébeti tanítónő a Facebookon. A tanítónő - nem alábecsülve annak fontosságát, hogy a Kisszámolót a Kosutiban is meg lehet vásárolni - (amúgy egyik kedvenc könyvesboltom, ahol valóban minden…..
A napokban belefutottam a Spinédzserekbe, nem sokkal korábban pedig az Amerikai pitébe és rá kellett jönnöm, hogy bizony még mindig nagyon bírom ezeket a filmeket, pedig azért közben felnőttem. De miért is szeretjük évekkel később is a '90-es évek és a 2000-es évek elejének, ma…..
Tudod mit jelent az ikeázás? Itt most nem arra a családi idillre gondolok, amikor az asszony hirtelen felindulásából elkövetett három órás lakásfelújító projektjét hozzátok ki döntetlenre 200 ezerből. Sokan esnek áldozatul az ikeázásnak. Ez az a tevékenység, amikor lemész…..
Egy kedves barátommal beszélgettem a minap, és előjött nagyon sok téma, többek között a zsidók is. Meg aztán a Holokauszt is. Azt mondta a barátom, amit már nagyon sok féle embertől hallottam korábban (volt, hogy én magam is hasonlóan gondoltam), hogy már kb a csapból is a…..
Bizonyára nincs olyan ember széles e határban, aki ne találkozott volna már élete során az MLM-jelenséggel; akár közvetve, akár közvetlenül. Magyarországon már a ’90-es évek elején megjelentek az első hálózatépítéssel foglalkozó cégek, az elmúlt évek során pedig…..
Vajon a matt, vagy a fényes papír illik a Breitling karórához? Vajon milyen hosszú cikket lehet elolvasni egy spaban a stresszűző arcpakolásra várva? Mi a kínosabb: ha Dundika, vagy ha Mark Zuckerberg egész alakos címlapfotója van kicsapva a tárgyalóasztalra? És egyébként is vannak…..
MagicMagyars Focisták az utakon 2013.05.22 11:02:41
Aki vezetői engedélyt szerez, és autóval, vagy egyéb járművel közlekedik, az tisztában van vele, hogy mit vállal. Nem csak a saját, de mások életéért is felel. A közlekedési balesetek a mindennapjaink részei, és mi is részese lehetünk egynek bármikor. A futballisták sem…..
Jó lenne, ha a mai poszt nem vihart kavarna, hanem elgondolkodtatna mindenkit a háború és egymás öldöklésének hiábavalóságáról. A történet csupán az egyik fél oldaláról mutatja be az izraeli-palesztin konfliktus mindennapi, emberi oldalát. Természetesen amennyiben a másik…..
dayan 2012.11.22 21:47:25
@town: kifejtették a véleményüket. Ki így, ki úgy. Ez tetszik jobban, vagy az utcai agyon lövögetős?
dayan 2012.11.22 21:52:45
@gam111: A megdönthetetlen bizonyíték, ahol több a halott az a szenvedő fél. Nem olvastál arról, hogy a Hamas terroristái kórházak, játszóterek mellől indítják a rakétáikat? Ha meg tudják, hogy Izrael az erősebb, minek rakétázgatják a tákolmányaikkal?
dayan 2012.11.22 21:54:45
@Nyulz of the World: ja, ez a blog is a nagy cionista világösszeesküvés része.
Szegény araboknak nincs annyi pénzük, hogy versenyre keljenek a gazdag zsidó propagandagépezettel.
6 millio vs 200 millio ember, területileg még nagyobb különbség, itt Izrael a Dávid és az iszlám a Góliát.
Mai szerzőnk nem mostanában, hanem majdnem 30 éve vándorolt ki, Izraelbe. Nem volt egyszerű megteremteni az egzisztenciát két gyerekkel, de sikerült. Éva azt mondja (írja): minden nehézség egyúttal pozitív energiákat is jelentett. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
dayan 2012.08.17 12:09:18
dayan 2012.08.17 12:22:47
dayan 2012.08.17 15:19:49
@fikanick: azert nem artana ennek kicsit utanaolvasni. 1. Az a terulet Izrael volt már 3000 évvel ezelőtt is. 2 nem erőszakkal szerezték magukat hanem 1. ott éltek 2. odatalepültek (vették a földet) 3. a terület Angliához tartozott semmiképp sem azokhaoz, akiket itt próbálsz védeni 4. nem kell egyre több és több terület, csak a mostani kellene ha békén hagynák őket, de nem hagyják.
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
Jót, erőset, pergőset tudunk civakodni egy-egy halott felett. Sajnos, meglehetősen sok a brutális gyilkosság Magyarországon (egy is sok), és némelyik a többinél nagyobb figyelmet kap. Miért? Egyrészt: mert valójában az egyik embert értékesebbnek tartjuk a másiknál. A szépnek…..
1992-ben óriási tömeg kísérte figyelemmel, ahogy az első Astra felhajtott a Közlekedési Múzeum rámpáján Ez most nem after party, hanem before party lesz, kezdte múlt csütörtökön beszédét Kovács Tamás, az Opel Hungary ügyvezetője, és ebből a felütésből is jól látszik,…..
dayan 2012.02.12 17:10:24
@zbzbzb: a napi 2-re fordul de nem érdekes...
dayan 2012.02.12 17:27:36
@zbzbzb: elolvasod a cikket, elolvasod a kommenteket, válaszolsz, de ezalatt a 15p alatt nem frissítesz, így bizony előfordul, hogy olyanra válaszolsz, amire előtted más is. Szánom bánom.
Egyszerűen nem hiszem el az évezred magyar sportsztoriját, mert pont rajtam csattant a zsidóostor.Irtó hosszú idő után végre eljutottam volna MTK-meccsre, mert szokatlan időben, pénteken ötkor van. Én, aki kimentem Zágrábba, mínusz húsz fokban, négy órát reszkettem a…..