Regisztráció Blogot indítok
Adatok
havaslap

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véleményes is, cím is, szóval Kovácsné legújabb kitűnő fogalmazványának éppen egy ilyen álmos vasárnap koradélutánon van a helye.Figyelem: Abszolút és 100% véleményes vélemény következik.Nem nagyon akarnám háromezer plusz gyökkettedik alkalommal beélesíteni a filmcímek…..
Érdekes bejegyzés jelent meg az urbanista blogon.  Az első Budapesti Turisztikai Konferencián elhangzottak alapján másfél-két év múlva üvegkabinos lanovkákon suhanhatnánk át a Vigadó térről a Várba. Igaz a projekt az elhangzottak alapján még engedélyezés előtt áll, de a…..
Három napig tartott az osztrák traktoros szokatlan útja. Gerhard Bengesser, osztrák rendőr, hatalmas Adria rajongó. Évek óta a porecsi kikötőhöz utazik, ahol vitorlásra száll és hajózva fedezi fel az Adriát. Idén szokatlan módon, egy hatvanéves traktorral, három nap alatt…..
Az eddigi adatok alapján kevéssel maradtak le a 7 milliárdos bevételtől és a 10 millió turistától.A válság utáni kilábalás első szezonjaként értékelik a horvátok az idei nyarat, amely ugyan jó adatokat hozott, de az annyira vágyott szép kerek célkitűzésektől valamivel…..
A grúz államelnök, Miheil Szaakasvili, a múlt héten három és fél kilométert úszott a Fekete-tengerben, hogy felhívja a világ figyelmét hazájára, mint turistaparadicsomra. A cél, hogy még több turista érkezzen a grúz tengerpartra. Természetesen a sajtó is ott volt az…..
Tíz éve, 2000. november 11-én délelőtt döbbenetes hír terjedt el percek alatt a Hó-show látogatói és kiállítói körében. Nem sokkal kilenc óra után kigyulladt Kaprunban a gleccservasút, és az első jelentések szerint sokan meghaltak. Az emberek nézegették a legújabb…..
havaslap 2010.11.12 00:12:31
látom a szerző olvasta az eredeti cikket
www.sielok.hu/rovat/hirek/cikk/kaprun-tiz-evvel-kesob/

az elejére betett valami személyeset, aztán működött a finomított kopi-pészt, nem elegáns így megemlékezést írni ....
A szlovák síterepek egyre több figyelmet fordítanak arra, hogy szolgáltatásaikkal felzárkózzanak az osztrák és az olasz síközpontokhoz. Ennek jegyében az előttünk álló szezonban Slovakia Super Skipas néven új bérletet adnak ki, amellyel 8 síterepen lehet csúszkálni. Akik…..
Ma délután, 12:50-kor hadgyakorlat keretén belül lezuhant a horvát légierő két MIG-21 típusú gépe. A pilóták katapultáltak, élve megúszták a zuhanást. A baleset oka egyelőre ismeretlen, az sem zárható ki, hogy a két gép összeütközött.A horvátországi Senj felett zuhant le…..
A horvátországi Vodnjan település papja nem tűri a lezser ruházatot. Még a Pulához közeli település lakóit is megosztja a szigorú papjuk. A helyi Szent Balázs (Sveti Blaž) papja vasszigort tart a látogatók között. Tilos belépni a templomba rövidnadrágban, rövid ujjú ingben…..
Pár évvel ezelőtt a prágai Demszky álruhában taxiba ült, és majdnem leesett róla az inkognitó, amikor a fuvar végén a 4 eurós díj helyett 26-ot követelt a prágai polgármestertől a helyi taxis. Körülbelül hasonló állapotok uralkodnak a cseheknél is mint nálunk, kerülni kell…..
Visszadobta a tengerbe, majd turistaszezon után felrobbantják.A horvát halász, Danilo Latin, a szokásos köröket rótta halászhajójával, de ezúttal valami szokatlan akadt a hálójába. A Savudrija-öböl nyugati részén, már nagyon közel az olasz vizekhez, a Trieszti-öböl…..