Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kata Flam

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Aki csendet akar, ne lakjon a belvárosban!" vs. "Az egyetemisták tanuljanak bulizás helyett!" Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi szavazás-összesítőnkben most pénteki szavazásunak eredményét nézzük meg: Csendrendelettel a Fiatal Budapest ellen c.…..
Kata Flam 2010.09.24 17:27:15
@sienna: egy ismerősöm kocsija mellé csapódott be a szegény egyetemista, aki kiesett valamelyik BME kolesz ablakából. Szerintem zárassuk be a BME-t.
Vastagbőr A Népszabi vajon mi? 2010.09.23 12:31:00
Ha van újság, amit nem érintett a változás áprilisi szele, akkor az a Népszabi. Biztos nagyon fájhat nekik, hogy bár az MSZP pártalapítványa az egyik tulajdonos, Szanyi Tibor mégsem a Népszabit ajánlja, illetve tenné kötelezővé a párttagok számára, hanem a Népszavát. Szanyi…..
Hol volt még egyenlő a szabolcsi cigány, a külvárosi melós és a rózsadombi úrifiú? A katonaságban! Jól szervezett hadseregre elsősorban nem azért van szükség, hogy a katonák használják is fegyvereiket. (Fotó: honvedelem.hu) Hende Csaba honvédelmi miniszter szerint felelőtlen…..
Budapesten olyan rétegek élnek a város közepén, akik máshol Európában leginkább a külső kerületekben. És miközben a városvezetés milliárdokért sem tudta kitalálni Budapestet, vállalkozóknak és fiataloknak ez sikerült: a romkocsmákkal. (Fotó: szimpla.hu) Nemrég…..
Szűcs Erika sajtófigyelői "munkájáról" Horizont már megemlékezett egyszer, tegnap pedig Papcsák "Elszámoló" Ferenc is kifejtette róla a véleményét. Illetve hát inkább a vizsgálat által feltártakat. Csupa jó hír. Mármint az ügyészeknek, mert kezdhetik…..
Vastagbőr Nincs gyereked? Fizess! 2010.09.20 10:15:00
Megkongatták az elmúlt hetekben a vészharangot, mert  Magyarország lakosságának száma  10 millió alá esett. Boross Péter volt miniszterelnök úgy érezte, hogy meg kell szólalnia ez ügyben. Kár volt. Ugyanis azt nyilatkozta, hogy a gyermeket nevelőknek nyújtott…..
Szőcs úr, a kultúráért felelős államtitkár szerintem a kormány leggyengébb láncszeme, fogalmunk sincs, hogy mit csinál, de össze-vissza beszél mindenféle hülyeséget (giccsadó, pornóadó, finnugor-elmélet és a genetika stb). Egy szép nagy portré az államtitkár úrról itt.…..
Placebo @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.09.15. Első látásra elég meredeknek tűntek a Placebo-koncert jóval 10 ezer fölötti belépőárai, sőt, másodikra is, ehhez képest viszonylag elfogadható tömeg gyűlt össze a zenekar koncertjére a Papp László Budapest…..
 Most igazán megéri csatlakozni a Regeneráció - Kormányzati Karrier Expo közösségéhez. Ha az első 2000 között leszel, automatikusan részt veszel sorsolásunkon, melyen a fődíj: egy teljes nap Nagy Anna kormányszóvivővel!Ez a Te játékod, ha érdekel a politika, a média, a…..