Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batitope

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem látja értelmét műsora folytatásának Fábry Sándor a TV2 Frizbi című műsorában leadott exkluzív és történelmi Orbán-interjú után."1998 óta csinálom, és azóta próbáltam elhívni Viktor urat, de egyszer sem fogadta el a meghívásomat. Ott ültem az első sorban mindig,…..
batitope 2011.05.05 18:22:34
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság lelki biztonságunk felett őrködő éber tekintetének fókuszában ezúton szeretném a tőlem telhető legnagyobb tisztelettel köszönteni az újév alkalmából Orbán Viktor miniszterelnök urat.Tisztelt Miniszterelnök Úr, Kedves…..
Morvai Krisztina jogászként látogatott az igazságtalanság családi világába. Amit feltárt és megértett, azt 1998-ban Terror a Családban című alapvető emberi jogi kézikönyvében hozta nyilvánosságra. Először jelent meg magyar nyelven olyan összefoglaló szakmunka, amely…..
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
Mai posztom címe eredetileg így hangzott: Matolcsy jó csatár, marad a kezdőcsapatban. Arról szerettem volna írni, hogy a napokban a sajtóban felmerült esetleges kormányátalakítást, Matolcsy menesztését nem tartom valószínűnek. Miközben azonban írtam a cikket, a miniszterelnök…..