Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hammerferenc

16 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eperbombázó Helyzetjelentés 2019.08.15 12:17:29
Vélhetőleg mindig a történet hossza mondja meg, hogy mi lesz a főcsapás és mi a mellékszál, vagy még az se olykor, ahogy például a Tiszát igazából Szamosnak kéne hívni, mert összefolyásuk fölött a Szamos hosszabb, mint a Tisza, mindenesetre ami most látszik, hogy most így reggel negyed tízkor ott…..
Eperbombázó Médiaelemzés 2019.01.12 16:36:59
2018. november 16-án, a 888.hu beszámolót közölt az ELTE Média és Kommunikáció Tanszék eseményéről, mely során Hammer Ferenc docens szerdai órája egy részével csatlakozott az ELTE Társadalomtudományi Kara által szervezett NEM: Hagyjuk? című tiltakozó kezdeményezéshez. A cikkben foglaltak az alábbi…..
Gyakran esik szó mostanában arról, hogy helyettünk senki nem fog cselekedni, meg ha akarunk valami változást, annak úgymond a felhasználótól kell jönnie, ésatöbbi, vízazúr.   Történt a múltkoriban egy egyetemen itt Pesten, hogy hallgatók kitalálták, legyen galéria képeknek,…..
Eperbombázó A #metoo védelmében 2017.10.17 10:26:51
A #metoo posztok sorakozását van, aki bírálja, mondván nem több látszatkampánynál, rosszindulatúbban divatbalhézásból, hogy aztán minden úgy maradjon, ahogy volt. Mert hogy hashtag-elésből nem lesz egy olyan kényszerítő norma és gyakorlat, amely révén megszűnik a molesztálás. Nem értek egyet ezzel a…..
Eperbombázó Shannon az Ezermester 2017.03.14 18:54:50
1957 augusztusát írjuk, talán a nyári vakációnak is köszönhetően ezidő tájt kicsit ritkábban akaszt a bosszúálló Kádár-rendszer, az Ezermester, ára 2 Ft, e havi számának címlapján vízisielő strandolók. Szintén a lapban a Popular Mechanics 1952 márciusi számából betűhíven átvett cikk bizonyos Shannon…..
..és próbálok rájönni, hogy mi az a rettenetes örvényként magával ragadó, de valahogyan mégis láthatatatlan erő, ami visszatart attól, hogy az egyetemi emailemet használjam...
Eperbombázó Csak sajt? 2017.01.05 12:03:01
Kiírta a pár hete a tekeresvölgyi sajtmester, hogy bentlakással 1 párnyi (1 fiú+1 lány) munkaerőt keres a gazdaságba, havi 90 ezer/fő (bruttó v. nettó, nem tudható) fizetésért plusz napi 3 étkezésért és ottlakásért cserébe. Megjegyeztem egy Facebook-posztban, hogy egy állattartással és…..
Eperbombázó Marsitól Marsiig 2016.11.08 14:28:42
      Rádi Antónia az egyik legjobb tényfeltáró újságíró Magyarországon. Tegnapelőtti cikke az Átlátszóban precízen térképezte fel a Kovásznai György képzőművész örökségét gondozó alapítvány szövevényes kapcsolatát a Matolcsy Györgyhöz és családjához köthető egyes intézményekhez, mint például…..
Eperbombázó Borítok 2016.04.06 13:05:56
Egy hírportál megkeresett és arra kért, hogy írjak nekik kb. egy-egy bekezdésnyi választ három kérdésre, melyek a mai médiahelyzetet vizsgálták fontos politikai, gazdasági, illetve médiakutatási szempontokból. A szerkesztő írja: "Az összeállítás az alábbi körkérdésekből adott 1-2 bekezdésnyi…..
..mormogja Jake Gittes (Jack Nicholson) a Chinatownban, Polanski 1974-es neo-noir-jában, amikor mentendő a bőrét, csuromvizesen, az egyik cipőjét hátrahagyva kászálódik kifelé egy öntözőcsatornából. Sok mindent mond el ez a jelentéktelen kis baleset Gittesről. Megalapozza a karakter hibrid jellegét,…..
A Mátrix elérte a Váci utat. A virtualitás magába szippantotta immár az analóg világot. A Váci út natív hirdetési téridő, a járókelők performálják a storyline-t. Misi Bácsi Pesterzsébetről nyilván avatar. Nem a napjaink vannak megszámolva, immár mi magunk vagyunk számok. ..
Eperbombázó Modern Living 2016.03.04 18:45:05
Ez a Nők Lapja társkereső rovatának perverz-szekciójából van. Vissza a régi jó bevált értékekhez. A férfigyűlölő pécéfasiszta absztrakt egyenlőségmánia értelmetlen hajszolása helyett valami életszag. ..
Kovásznai Györgynek (festő- és animációs művész, 1934-1983) is sikerült csatlakozni átmenetileg a londoni magyar diaszpórához, ezúttal a képeivel és a filmjeivel a Somerset House-ban, ezen a héten. A mellékelt videó az esemény teaserje, A kalácskép meg onnan van, mert szörnyeteg kenyéradóm és…..
Úgy tűnik, nem volt elég a Jobbiknak a hétfői, zsidók listázását követelő provokáció, még napokkal az eset után is nekik áll feljebb. A Jobbik szerint szánalmas, ahogyan a kormánypártok és az „egyesült baloldal a megfelelési kényszer hatására nagykoalícióba…..
  Amit Lázár János mondott, azt a többség így gondolja. Főleg a férfiak. Aztán ebbe halnak bele idejekorán, a versenyzésbe és abba, hogy azt hiszik, nem elég értékes emberek, ha nincs elég pénzük. Ez a magyar férfiak egyik legnagyobb problémája. Ezt kimondani…..
  Valószínűleg sosem tudjuk meg, hogy a Fidesz akkor is ennyit foglalkozna-e a deviza alapú lakáshitelesekkel, ha nem lenne választási kampány. A témának az önkormányzatisághoz abszolút nincs köze, az elmúlt napokban mégis ez a kormánypártok első számú témája. Nem…..