Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SP (a bátor)

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Jobbikos Zagyvaságok 2011.08.14 05:57:00
A HVIM úgy látszik nem tanul semmiből, és kevés volt az a negyedóra hírnév amit kijárt nekik ez a Gyimesi Zoltán nevű egybites. Ők csak bepróbálkoztak pénteken is a Hogyan Szívassuk Meg Egy Fesztivál Résztvevőit hazafias programjukkal. Apró pici turulszar a vármegyés…..
SP (a bátor) 2011.08.14 12:25:17
@IGAZ MAGYAR: neked meg a kurva anyád
 A budapesti Toldi Mozi kávézójában találkoztunk Bodoky Tamással. A magyar WikiLeaksként ismert atlatszo.hu oknyomozó portál elindítója szerint a hazai médiavilágban pártkatonák, médiatulajdonosok és szövetségeseik dönthetik el, mi kerülhet napirendre. 1 milliárd forint…..
Új MÁV blog Macskás kaland 2011.08.13 12:40:00
Dezső küldött egy levelet, melyben felháborodott azon, hogy a nejét rendőrökkel szállíttatták le az IC-ről.  A kedves feleség ugyanis macskával utazott, erre a kalauz 8000 6000 Ft-ra akarta megbüntetni, s mivel ez nem jött össze, így jött a karhatalom. Azon lehet vitatkozni,…..
SP (a bátor) 2011.08.13 19:40:19
@karosszékely: +1

Ki kellen e találni egy piktogramot: NO BÖLCSÉSZ!

a macska egy lusta madár...
Miért nem a gyerekével utazott a lúzer?
ProgBlog Passzív eutanázia 2011.07.06 23:18:00
Az eutanáziát általában tipikus, tőrőlmetszett liberális dolognak szokták gondolni – erre mit kellett tegnap látnunk? Európa keresztény-konzervatívjainak derékhada, az Európai Parlament néppárti frakciója gyakorolt eutanáziát Orbán Viktoron. Igaz, csak passzív eutanázia…..
Gréczyblog A legszomorúbb barakk 2011.06.24 08:09:00
Magyarország bezárkózik. Magára csukja a vasfüggönyt, csak most nem nagyhatalmak alkuja kényszeríti, hanem önszántából teszi. Igaz, polgárai egyre  nagyobb elégedetlenségétől övezve. Mi leszünk a legszomorúbb barakk.Most már nem kétséges, hogy Orbán Viktor tönkre teszi…..
Balsai István volt igazságügyminiszter, volt ügyvéd, parlamenti képviselő 2011. június 14-én, amikor nyilvánossá és szinte biztossá vált, hogy hamarosan a Magyar Köztársaság Alkotmánybíróságának tagja lesz, aláírásával hitelesítette, hogy sem az Alkotmányt, sem az Alaptörvényt, sem a Magyarország…..
Nincs jó jó hírünk a világban. Lehetne ezen kárörvendeni, hogy úgy kell nekik, maguknak csinálták, de ez mégis csak baj, mert a szégyen mindannyiunké.A magyarországi szélsőjobb, a vele szövetségben levő egypárti kormánnyal, folyamatosan lejáratja saját hazáját.…..
SP (a bátor) 2011.05.27 13:47:40
@Bergeroth:"Kedves fideszes agymosott idióták, mikor szándékoztok felnőni a 21. századi európai nagybetűs demokráciához?"

Bár nem vagyok a megszólított célcsoport tagja, de egyszerű tudatlanként szeretném megtudni, hogy mihez kellen felnőnöm?

Ahhoz, ami épp most bukik meg, vagy ahhoz ami készülődik...?
A melegházasság, buzifelvonulás, drogliberalizáció, idegen szép, respect, fogadd el a másságot hülyeségekből köszönöm, de nem kérek.

(Amihez egyre kevesebb köze van az európai nagy társadalmaknak, az éppen a demokrácia.)
A frankárfolyam tervezett, 180 forintra való rögzítésével a Fidesz, választási kampányában tett ígéretét hajtja végre. A sok százezer választópolgárnak tett politikai ígéreten túl persze számos egyéb érv is szól a devizahitelesek megsegítése mellett; ugyanakkor arról a…..
Elveszett a Magyar Köztársaság (még így hívnak minket) miniszterelnöke. Az utóbbi néhány hétben alig látjuk, halljuk őt, pedig tőle, magától tudjuk, a népet képviseli. És ez nyilván akkor is így van, ha a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből lassan mindenkit…..
Nem látja értelmét műsora folytatásának Fábry Sándor a TV2 Frizbi című műsorában leadott exkluzív és történelmi Orbán-interjú után."1998 óta csinálom, és azóta próbáltam elhívni Viktor urat, de egyszer sem fogadta el a meghívásomat. Ott ültem az első sorban mindig,…..
SP (a bátor) 2011.05.05 15:41:04
Ha egy focicsapat szurkolótábora megindul, általában nem nagyon nézik, hogy járdán mennek-e, hisz ők a tömeg, abba meg úgyse hajt bele senki. R.P. dudálni merészelt, mert az úton keresztülhömpölygő drukkerhorda elállta az útját, cserébe kapott az autójára egy ökölcsapást.…..
    Avíttas, dagályos, patetikus konzervatív, múltba forduló, dohos, kereszténykedő az új alkotmányunk – olvashatjuk a különböző európai és européer lapokban. Dobray kolléga cikkében felsorol számos példát más, európai alkotmányokból, hogy esetleg,…..
Subba Micsoda nő Budapesten 2011.04.28 11:59:00
Egy forró budapesti hölgy vásárlás közben.  VIA..
Jurica Pavičić: „Soha sem kívántam szerbmentes Dalmáciát, akkor én hazaáruló lennék?” címmel megjelent tárcájából néhány érdekes gondolat. A tábornokok hágai elmarasztalását követően úgy alakult, hogy: Ezentúl azt mondhatjuk, két Vihar van. Az egyik,…..
A sokak által vizionált 12 éves Fidesz-hegemónia már igen távolinak tűnik. És a mostani 33% még messze nem a mélypont. (Fotó: MTI/hirado.hu) A választások óta először mondhatjuk azt, hogy megrogyott a Fidesz népszerűsége. Ez nem azt jelenti, hogy ne ők lennének továbbra is a…..
SP (a bátor) 2011.04.15 12:39:50
@Álamfő álomás következik:
A hazugságnak három szintje van ugyebár...
Kis hazugság, nagy hazugság, statisztika...
Az emlegetett kutatásban az is benne van, hogy a biztos szavazók 56 %-a a Fideszre szavazna. Ez az 56% a jelen szabályok szerint elegendő a 2/3-hoz, ergo a Fidesz tartja a 2/3-át.
Az a szép, hogy mindenki azt olvas ki belőle, amit akar...
Miközben Pintér Sándor belügyminiszter nemkívánatos személynek minősítette, és a település elhagyására szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait, továbbra is fekete egyenruhás hordák masíroznak a hajdú-bihari kisváros, Hajdúhadház utcáin. A…..
Kicsit fáradtak vagyunk, úgyhogy kérdéses készítünk-e még videót az anyagokból, amiket Hejőszalontán készítettünk, de ezt az egyet azért meg akartuk veletek osztani. Előre is elnézést a gyönyörű énekhangokért,az itt felállt kórusnak még nem volt ideje közös gyakorlásra,…..
SP (a bátor) 2011.04.04 10:28:47
@iii: Vannak olyan bűncselekmények, melyek fajtaspecifikusak.
Tehát egyes cselekményeket jellemzően (nem 100 csak 99%-ban) c-k követnek el.
színesfémlopás, kamatospénz, karddal szurkálás, két család összeverekedés, szomszéd kertjéből a termés begyűjtése ilyesmi.
Vannak "magyarbűnözők" is, ingatlanspekuláció, privatizáció, pénzügyi visszaélések, ilyesmik.
A probléma az, hogy a szegény embereket az első kategória egyszerűen már a létükben veszélyezteti. S ha szólni mernek, akkor megverik őket érte, mint Hejőszalontán tették.
Sikeres adatgyűjtést kívánok!
  A dobos, a szakács, a cukrász meg a hidegburkoló   Tódor János írása    Nagycsécsen gyilkoltak először. A média és a hatóságok reakciójából - pontosabban annak hiányából - igazolva látták tettüket: csak ölni kell, és közelebb kerülhetnek…..
SP (a bátor) 2011.03.25 12:45:45
@atepista:

"a POLITIKAI SZÉLSŐJOBB és a média felelőssége... Amíg a magyar társadalom nem veti ki magából ezeket a férgeket, addig ez bármikor megismétlődhet."

A cigánysággal szembeni utálat nem szélsőjobboldaliság, hanem a velük való együttélés kényszeréből adódik. Az emberek jelentős része egyszerűen RETTEG, de nem amolyan libsi módra, hanem ténylegesen, mert elviszik az eszkimók mindenét, amiért MEGDOLGOZOTT.
Senki nem védi meg a magyart.
Meg kell nézni a Gy.patai híreket! Csak a jogvédők, a cigányok nézőpontja jelenik meg, azt, hogy az ott élők mit gondolnak ELHALLGATJÁK.
Most csak néhány elmebeteg gyilkolászott ki tudja kinek a megbízásából, de ha egy napon elszabadulnak az ÖNVÉDELMI REFLEXEK, akkor azt már másnak fogják hívni...
Ja és mégegy...
A férgezéssel nem segíted a dolgot, testvér!
 Több olvasónkat is levélírásra sarkallta az 1838-as pesti árvíz térképe. A Rottenbiller utcai tavacska fotója után a fenti képet kaptam Ágnestől. A Nagykörútra tervezett hajózható csatorna tervét szerintem elég jól ismerik az Urbanista-olvasók, de ez a vízi M0-s nekem is…..
 Beindult a népművészet az LMP facebook oldalán.Street-arttal, gandzsabokorral, pálinkával, kolbásztöltéssel, rohadó naranccsal, és meztelen seggel egyaránt üzennének az LMP hívei a miniszterelnöknek.Orbán Viktor 12 homályos kérdésére válaszul az LMP arra kérte a facebook…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..