Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Humperdic (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még szinte meg se száradt a tinta. Még szinte végig sem gondoltam. Ő igen. Nem kapod meg, te szarházi. Egy kibaszott vasat sem kapsz. Nem tudsz úgy megfenyegetni, nem tudsz úgy megzsarolni, hogy megtegyem. Hisz az csak pénz. Nem érdekel. Majd a gyerekeim megöröklik, amit nem vehetsz…..
Humperdic (törölt) 2010.11.26 21:52:07
@Frengi: az a pénz nem az enyém, hanem az ÉN nyugdíjam. Megkapom:

1. nyugdíj előtt egy összegben,
2. havonta akármeddig (bizonyos várható életkorhoz kalibrálva és ahhoz képest beosztva)
3. eleinte havonta, aztán csökkentve havonta (mindegy, bonyolult, én sem értem teljesen),
4. ÉS ha megdöglök előtte, az általam megjelölt BÁRMELY személy örökli
1.1. a nettóját egyösszegben
1.2. a bruttóját (bármelyik) nyugdíjpénztárban.

És ebből CSAK a 2. pont nem örökölhető.

Ezt nem tudja a matolcsi.
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
Humperdic (törölt) 2010.11.09 15:07:12
@efhábé: nem azért kell szájkosár, mert harapnak. Ha tudnál óvasni, butuska, akkor rájötté' vóna. Mert írtam, ugyanis, hogy nem harapnak. Azért köll, mert buszra nem engedik fel anélkül. Biztos azok is hülyék.

Egyébként meg nekem aztán tökmindegy, milyen szőrtelen 13 grammos minicsivavát tenyésztenek ki faszkalap kutyabarát barátaid, az attól még nem azt jelenti, hogy a kutyának az ágyamban kéne aludnia a tökömet nyalogatva, mert retriver a szerencsétlen. De rendben: ha vadász vagy, aludj a kutyáddal, ki nem szarik reád. Az étterembe viszont inkább kérd ki a kaját, és ne próbáld meg kilőni a levestálat cipelő pincért, mert csúnyán fognak nézni utána a kommandósok.

Édesfaszom, mennyi hülye ember van!
Médiaszerencsétlenség BK fail 2010.11.02 22:48:00
Eddig kínosan figyeltek arra, hogy ne jelenjen meg egyetlen terméknév sem, ennél a jelenetnél már nem volt cérnájuk átcímkézni az összes sört kamu BK márkára :)    ..
A hír: A kormány meghátrált, mégis kap mindenki családi pótlékot. (A milliós jövedelműektől vették volna el, nevetségesen keveset tudtak volna ezzel spórolni.) Egy színműben: Ifjú fideszes apparátcsik 1. (lelkesen): - Mit szólsz, tovább nőtt a népszerűségünk!? Ifjú…..
Magyaridióta Bolsevikok 2010.10.25 10:56:00
Hogy Selmeczi Gabriellát honnan vakarta elő a Fidesz, arról halvány fingom sincs, mindenesetre archetípusa ő (is) a többször használatos, de eldobható fidesznyiknek. (Meg persze Szalai Annamáriával együtt a hímvesszőkön pozícióba kapaszkodó nullaagyú puncivirágnak is, vagy…..
Humperdic (törölt) 2010.10.26 08:29:50
@Dr. No: erre meg már tényleg nehéz mit mondani:

"nem "visszatartják" az mnyp tagdíjat, hanem a mértékét 0 %-ra redukálták, miközben az államiba fizetendő pontosan ugyanannyival (t.i. a magán csökkentésének mértékével) növekedett. Ergo: nincs jogalap a kifizetés utólagos követelésére sem, hiszen az adott időszakban a fizetendő összeg 0 Ft."

A következő lépést is érteni fogom: "nem vissaztartják a lakáskasszába / fundamentába / megtakarítással kombinált életbiztosításba fizetett összegeket, hanem mértékét nullára redukálták, miközben az államiba fizetendő pontosan ugyanannyival (t.i. a magán csökkentésének mértékével) növekedett". Sőt, ezt el lehet játszani kocsilízinggel is, onnan az már csak egy lépés. A következő meg a Merkur-várólista, a gépjármű-nyereménybetétkönyv, meg a színhíbás Trabant.

Mennyire hülye emberek vannak.
Humperdic (törölt) 2010.10.26 08:33:08
@idelle: értelek, nekem is gyanús, de sajnos simán el tudom hinni, hogy ennyire hülyék. Jobb lenne(!!!), ha inkább ennyire dörzsöltek lennének, de szvsz annyi volt a megmondva Kósáéknak, hogy "megpróbáljuk beadni az eunak, hogy nem fog menni a hiánycél tartása, és majd megenyhül". Nem enyhült: ezen mi buktunk, ők meg nem nyertek. Mert ENNYIRE hülyék...
Humperdic (törölt) 2010.10.26 08:46:37
Az a baj, hogy egyrészt egy kormány 97-ben hozott egy döntést, miszerint a nyugdíjam 75%-ára vagyok csak jogosult, ellenben jogom van gyűjteni egy rakás pénzt a maradék 25% erejéig, és remélhetőleg ebből majd a magánnyugdíjpénztáram (ami az enyém, meg a többi csókáé, nem másé!) majd még többet csinál. Volt ugyan egy válság, ez kicsit megzakkantotta a tervet, de még így is keresett mindenki 1%-ot legalább (infláció felett!), azaz jól járt.

Most azt mondja az Orbán, hogy akkor innen ez nincs. Nem azt mondja, hogy 2012. január 1-jétől nincs, hanem holnaptól nincs. (Vagy tegnaptól: extraadók...) Ez így nem megy, ilyet értelmes ember, üzletember, politikus, sogar államférfi nem csinál. Előtte egyeztet. Megbeszél. Kompromisszumot köt.

De nem: megemelték a nyugdíjjárulékot azzal a százalékkal, amit eddig a mnyp-ba fizettem. (Továbbra is jogom van ugyan oda fizetni, de az már a nettómból menne: nem lesz rá pénzem.) Ez a pénz "majd később kidolgozásra kerülő módon" egyéni számlán lesz nyilvántartva. (Kamatozni mondjuk nem igen fog, mint ahogy eddig se tette, de majd lesznek okos befektetési tanácsadók. A Nyenyinél. Hogyne.) Kivéve persze, ha a zorbán nem mondja azt 3, 4, 5 év múlva, hogy mégse így van. Mert megteheti, hiszen ezt is megtette.

Ezt nem érti a dr.no-féle magyaridióta, mert ő HINNI akar. És a hit pénzbe kerül. Most konkrétan az én pénzembe. (Meg a többi hülyéébe, aki elhiszi ezt a maszlagot.)

Lépek innen, amint lehet.
Magyaridióta New drug on the block 2010.10.18 16:28:00
Ha eddig voltak is kétségeim afelől, hogy a kormányerők mindegyik tagja megőrült vagy legalábbis valami zseniálisan új anyaghoz jutott, a mai parlamenti felszólalások - a színe-javát összeszedtem az egymondatban blogon - minden kétséget kizáróan bebizonyították, hogy súlyos…..
Humperdic (törölt) 2010.10.20 14:25:24
@buta_lúd: nincs ilyen blog. Azokat általában moderálják, ugyanis... Többször előfordult, hogy (nem rasszista, kirekesztő stb.) bejegyzésem már itt a blog.hu-n is elakadt a moderátoron.

Egyébként: a blog.hu-n a véleményvezér (bár ők újabban csalódottaknak látszanak), mandiner, torokgaborelemez (utóbbi tagadja...). Nem nagyon tudom, csak néha nézek be hozzájuk, amikor címlapra kerülnek. Más blogmotort meg nem brümmögtetetek... Egyoldalú ballibsi zsidócigány vagyok, nemtok mittenni ellene :)
 Amikor vezetünk, rajtunk kívül két állatfaj van az úton. Aki nálunk komótosabban halad. Ő a lassú tetű. És aki gyorsabban cikázik: Ő a száguldozó vadbarom. Van egy rossz hírem. Mások szemében mi is eme kettőből kerülünk ki. Ebben a furcsa reinkarnálódó játékban, te…..
Szerencsés embernek mondhatom magam, mert gyógyszerre évente úgy hatszor van szükségem: mind a hat fejfájáscsillapító és a hatból öt esetben másnaposság miatt kell. (Ezért is voltam és vagyok pipa, hogy a világbajnok Quarelint néhány éve vénykötelessé tették, mivel egy…..
Humperdic (törölt) 2010.10.01 07:44:38
@Peredhil: ezt lájkolnám.

Egyébként meg menstruációs görcsökre a legjobb az szex, ill. konkrétan az orgazmus. Ebben jó, ha a férj is aktív szerepet vállal. Az meg urbanlegend, hogy vérzés közben nem lehet szexelni.

Nem viccelek: tényleg oldja a görcsöt. Mármint hogy én úgy tudom... :)