Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomLion

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Sziasztok! Következő 5 perc játékom alanya a Tractor Mania lesz, így ezt fogom ma nektek bemutatni a blogon. Aki folyamatosan követi ezt a rovatot, az biztos emlékszik a Truck Mania bemutatómra. A két név hasonló ugye? Tulajdonképpen annyi a különbség a két játék közt, hogy a most…..
Gondoltátok volna, hogy csajok is bemutathatnak ilyen játékbemutatókat? És azt gondoltátok volna, hogy ilyen jól? Nos a következő videót blog nevén "TaylorzZ" mutatja be a worms rajongóinak, aki azon kívül hogy lány, nagyon jól bemutatja a Mayhemet. Az első részt mutatja…..
A most következő konzolról bevallom azelőtt sosem hallottam. Nem csoda hiszen már lassan a feledés homályába vész. Pedig 1977-ben igazi siker volt. Ez a konzol pedig a Color TV Game. A mai nap ezt a konzolt szeretném veletek megismertetni. A fordítást Peti barátom készítette el,…..
TomLion 2011.01.06 19:43:25
Hát igen emberek. A nagy munka eredménye ez lett! Az első videó a Mariot mutatja be nektek Worms módra! Parodizálva... A kukac neve Wormio lett, ugyebár legyen valami egyéni is benne hihihi!! A sorozat egyéni sorozatnak számít, és saját ötlettel készült el a videó. Külön…..
Sziasztok! Ignition tesztünk folytatása következik. Lássuk még milyen meglepetéseket tartogat nekünk ez a felülnézeti autóversenyzős játék. Beszéljünk egy kicsit a pályákról. IGNITION PÁLYÁI A pályák között találhatunk könnyebbeket és nehezebbeket is. Na de ezek nem csak…..
ROFL-net Java 4-ever 2010.12.31 06:00:00
Küldte: Eagleui.: Kaptam egy levelet, melyben azt kérték jelenítsem meg a blogon, nem tudom, hogy ez kinek, mennyire kelti fel az érdeklődését, vagy hogy egyáltalán számít-e valamit, de oké:Nagyon sürgős hírem van.Holnap (december 31-én) szilveszter este a Filmmúzeumon lefogják…..
ROFL-net Elég fáradt vagy? :) 2010.12.14 06:00:00
Hogyan tudod elfogni a sisakos tigrist a dzsungelben? - Ez egy nehéz művelet, mert a sisakos tigris egy nagyon okos, leleményes állat. Először is ki kell jelölnöd egy 4x4 méteres négyzetet, de nagyon fontos, hogy pont 4x4 méteres legyen, mert ha nem, a sisakos tigris, aki egy nagyon…..
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
Azt hiszem minőségi skálán ma igen magas színvonalon csaptam le :) Nagy örömömre ezzel végre megvan a teljes Veronica Mars sorozat is (összesen 3 évados). Nagyon tudom ajánlani. 2010-ben már csak a Toy Story 3-at tervezem megvenni, de ahogy ismerem magam, úgyis lesz még minimum vagy…..
TomLion 2010.10.12 19:58:01
@freddyD: Még csak a "Kemény Zsaruk"-at kell megszerezni.
Van egy új kedvenc tv sorozatom, amely tényleg minden eddigit felülmúlja, amit valaha is láttam. Még a 24-et is... Ezt kimondva, kicsit mocskosul érzem magam, de ez az igazság. Ez a sorozat a "The Shield" névre hallgat, idehaza "Kemény Zsaruk"-nak fordították...Mint…..
TomLion 2010.10.12 19:56:51
@freddyD: Ugye tudod freddy, hogy ennek a sorozatnak csak 88 epizódja van? Nincsen 190 része (csak saccoltam) mint a 24-nek
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.14 22:00:47
Ahogy észrevehettétek, kevesebb a bejegyzés, mint a megszokott. Ennek egy épkézláb oka van: költözöm. Remélem nagyon érzékelhetően nem fogja befolyásolni a blog működését, de sajnos az is benne lesz a pakliban, hogy nem lesz egy jó ideig internetem sem. Persze azért megoldom…..