Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apu70

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol3reszAliexpress:…..
apu70 2013.12.13 21:48:43
@JunkieeeBoy: persze, igazad van. van egy másik ügy, ami viszont tényleg szívás. rendeltem egy oppo find 5-ot jó olcsón. még ide se ért, már kiderült, hogy ez nem az igazi cucc, hanem vmi más. a kereskedő már el is ismerte, hogy a hirdetés nem felel meg a valóságnak, "elfelejtette a részleteket átírni". szóval ez már sztem igazi átverés. no, mi lesz, ha megjön a cucc és be kell vámolni? fizessek 27% áfát egy telefonra, ami nem az, amit rendeltem? persze már felvettem a kapcsolatot velük, és addig jutottunk, hogy küldjem vissza a telefont, áfát felejtsem el. Szted ilyenkor mit lehet tenni? csak hogy okuljon mindenki: ez egy ali express rendelés volt, vmi kisebb cégtől. nekik elvileg van erre az esetre szabályzatuk, de a vége az, hogy meg kellene egyezni az eladóval, ami most nyilván nem fog menni:-( szóval nem tudom, mi legyen
A CES kiállításon a Samsung bejelentette egy csak wifis Galaxy Tab érkezését. Az új gép az első negyedévben jelenik meg az USA-ban és 500 dollár alatt várható az ára...
apu70 2011.01.09 16:25:55
@vau: "A tab egyszerűen jobb és kész, nagyjából minden szempontból."
igazad van, így kell rendesen érvelni! engem teljesen meg is győztél, de csak a pontosítás kedvéért: ugye az a jobb, ha kicsi a screen (7" vs 10" ipad) és az üzemidő rövidebb (7 óra vs 10 óra ipad)? Ha igen, akkor tényleg király a Tab, nincs mese.
apu70 2011.01.09 17:00:11
@vau: "Mar mindegyikbol van jol hasznalhato, ez a tablet vita engem rendszeresen felhergel."
nyugi cimbora, nem élet-halál kérdés ez. meg valszeg nincs is egy minden szempontból legjobb megoldás. nem mindenkinek ugyanazon tulajdonságok a fontosak. nekem kicsi a 7". elvileg örülnék a multitaskingnak, kár a Galaxy procija kifekszik 2-3 alkalmazás egyidejű futtatásától. szóval néha a kevesebb több. az alma filozófia lényege, hogy nem a specifikációkban villognak, de ami van, az jól működik. ezzel együtt elfogadom, ha másnak más a véleménye, no problem:-)
apu70 2011.01.09 17:08:11
@vau:
1. nekem is iphone 4-em van, tökéletesen működik, igaz, nincs jailbreakelve.
2. egy szóval se mondtam, hogy én azonosulok ezzel a felfogással.
3. nem vagyok rabja a márkának, de eddig ez a legjobb telóm. ennyi.