Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marco Soprano

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felületes állásra vadászó számára igazi apróvadnak tűnhet az emberi erőforrások menedzselése, valójában néhány igazi nagyvadat is lehet találni a kolóniában, melyek trófeát jelentenek bármely jelentkező számára. Jellegükből adódóan az állatkerti részlegükön mindig…..
Egy februári blogposztunkban arról számoltunk be, hogy a gyöngyöspatai általános iskolában hátrányos megkülönböztetés éri a roma gyerekeket, miután a Hír tévé olyan riportokat készített, amelyekben ennek ellenkezőjét próbálta bizonyítani. Az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány (CFCF)…..
Hiába temetnék már, a világon körbeszáguldó Gangnam Style-jelenség nemhogy lecsengett volna, hanem egy-egy prominens személyiség - legutóbb az Egyesült Államok elnöke, a londoni polgármester és Madonna - révén egyre tovább dagad. A dél-koreai énekes, Psy zenés videója…..
Marco Soprano 2012.11.26 09:55:59
@Marco Soprano: Onkorrekcio, Mayaknak, y-al. A masik a mehecske.
Marco Soprano 2012.11.26 19:00:49
@Bretschneider detektív: Nem az a lenyeg, h ok hogy irtak, hanem h mi hogyan irjuk a nevuket.
napszemüveg Slágerlista 2012. 2012.11.23 10:23:00
Napszemüveg-slágerlisták nem nagyon készülnek, vagy ha igen, a cégek megtartják őket maguknak. Lehet persze egy-egy üzletet megkérdezni, de akkor ítéletnapig vitatkozhatunk, mérvadó-e pont az. Én most az elsősorban bevásárlóközpontokban működő Optic World hálózat…..
Marco Soprano 2012.11.23 14:20:38
@Electric Sheep: Egyetertek, ocsmany mind.
MaNDA A Föld halála (folytatás) 2012.11.20 12:22:28
Az eredeti film hosszáról annyit tudtunk csak, hogy kb. 45 perces, és két tekercs volt. Most érkeztünk el a legérdekesebb kérdéshez: hogyan látható mégis ez a nyolcvan éve megsemmisült film? Körülbelül 10-15 évvel ezelőtt egy idős néni kereste meg a Filmarchívumot, hogy…..
Nem merészkednénk addig, hogy gyorsítéletben mondjuk meg, negyvenszázaléknyi jelöletlen idézet után Semjén Zsolt dolgozata plágium-e, vagy csak hiányzott írógépéről az idézőjel. Mi pozitív módon inkább a tartalomra koncentrálunk, hiszen A new age kihívása és az…..
Gordon Sumner, azaz Sting legfrissebb munkája a tavaly év végén kiadott If On A Winter's Night... című lemez, a Deutsche Grammophon gondozásában. Nem egy szokványos Sting CD ez, sokkal inkább a 2006-ban megjelent lantos, középkori dalokat felelevenítő Songs From The…..
Anne Jacqueline Hathaway 1982. november 12-én látta meg a napvilágot New Yorkban, Brooklynban. Édesanyja szintén színésznő volt, ő inspirálta Anne-t is, hogy színészi pályára lépjen. Anne Hathaway első igazi nagy sikerét a "Neveletlen hercegnő" című Walt Disney produkcióval…..
Marco Soprano 2012.11.12 20:54:56
@HgGina: Igy van, egyetertek. Pedig jo no, nem ertem miert nem ot latom ezen a kepen???
Három évtized és négy frontember után feloszlik az ausztrál INXS zenekar. A bejelentés az együttes vasárnapi koncertjén történt, amikor is Jon Farriss dobos átvette a mikrofont Ciaran Gribbin énekestől a fellépés kétharmadánál és bejelentette, hogy most látták őket együtt…..
Subba Fame Whore Norbi 2012.11.09 10:57:06
A jó ég tudja (cirkusz!) Norbi miért érzi fontosnak, hogy minden félkegyelmű Facebook kommentjét elolvassa, de valamiért még válaszolni is szeret nekik. Részünkről TúlHosszúNemOlvastamEl, de akit érdekel a szosziófotóhoz társuló szívbemarkoló irkája itt van: Igényes…..
Marco Soprano 2012.11.10 19:15:46
@El Visco Stello: To jo nicked van! Miert nem nekem jut ilyen eszembe? Elvis Costello rocks!
Marco Soprano 2012.11.11 07:56:46
@El Visco Stello: Nem, csak a jokra.
Az ABC News nézőit nemcsak az Obama-Romney verseny tartotta izgalomban tegnap este, hanem az a küzdelem is, amit Diane Sawyer, a csatorna egyik legismertebb műsorvezetője folytatott saját magával és a szavakkal. Részegen nehéz műsort vezetni, mondja a klasszikus köztévés bölcselet,…..
Van abban valami egészen hátborzongató, hogy pont azon a napon, amikor a jegybank szakértői stábja letesz egy újabb profi tanulmányt az asztalra, a Monetáris Tanácsra szabadított fidesztrollok bődületes faszságokat böffentenek bele a vakvilágba. De mint tudjuk, már három hónapja…..
A KARD Szegény Klebelsberg 2012.11.05 23:33:41
A hétfői parlamenti viták, illetve a német-angol nyelvoktatási ellentét háttérbe szorította nap talán legfontosabb hírét. "Hoffmann titokban elismerte: nincs meg a pénz az oktatás államosítására" - írja a HVG, és ha ez igaz (márpedig miért ne hinnénk az államtitkár…..
Marco Soprano 2012.11.06 16:03:58
@wowerman: nem vadolhatod oket, vakon szavaztak mivel semmi programjuk nem volt.
Oké, hogy így már nem balesetveszélyes, de azért remélem nem véglegesnek gondolták... (forrás: ittlakunk.hu) ..
Reggel van, már csak négy nyomorult ébredezik Dzson pinavillájában, de ettől még ezek a képsorok pont olyan rettenetesek, mint amikor töményebb volt a pumaszag az emeleten. Kató például retkes lábbal fekszik az ágyban, jó, mondjuk a lepedő sem makulátlan, gondolom a személyzet…..
A mai születésnaposunk a különleges, földöntúli arcú, olykor szép, olykor ijesztő, ezerarcú Tilda Swinton, aki éppen 52 évvel ezelőtt született. Katherine Matilda Swinton 1960. november 5-én látta meg a napvilágot Londonban. Édesanyja ausztrál, édesapja pedig skót…..
Marco Soprano 2012.11.05 19:26:28
Nem tudjuk, mi lehet az oka, de az azért elég érdekes, hogy egy nagy múltú, korrekt koncertszervező cég egy világsztár budapesti koncertjének elmaradását a Facebookon jelenti be. A sajtólistán még nem küldték ki vasárnap este fél tízig az infót, és a hivatalos honlapjukon is…..
Keane @ Petőfi Csarnok, 2012.10.30. Azt mindannyian tudjuk, hogy a brit zenei élet szeret néha maszturbálni kicsit saját magára. Nincs ezzel semmi baj, hiszen mi is szeretünk néha maszturbálni a brit zenei életre, de teljesen egyértelmű, hogy ennek köszönhetők az olyan zenekarok,…..
Mármint nem a farkát, ne tessék már menten ilyesmire gondolni, hanem a balhét. Junior azért hamis, és énekel olyan szarul ahogy, mert a mentora, az egyébként vállalhatatlan viselkedésű Keresztes Ildikó szar nótákat választ neki. A Bors lelt rá az ominózus kijelentésre MiniJimmy…..
Megállapíthatjuk, hogy a BKK folytatja a BKV szép hagyományait a vicces félrefordítások terén. Többen is beküldtétek: Tegnap este tette ki a képet a VEKE Facebook-oldalukra, és azóta hatalmas sikert aratott, rengetegen osztották meg. Nos, a "revenue inspection" természetesen nem…..
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
11 év szünet után november 6-án jelenik meg az Aerosmith új nagylemeze, amiről itt egy friss videó a What Could Have Been Love című számhoz, amely a második klipjük a közelgő albumról. A Music From Another Dimensionnek eredetileg már augusztusban ki kellett volna jönnie, de át…..
Marco Soprano 2012.10.25 15:02:00
@SZ.A.: en sem ertettem, akkor nem vagyok egyedul...
Minden nagyobb zenekarnak meg van az a nagybetűs slágere, amit akkor sem tudnának már 20-30 év után rosszul játszani, ha direkt ez lenne a céljuk. Na, a Guns N' Roses pont nem ilyen, mivel a lassan a kiránduló ovisok közé tévedő szipus hajléktalan megbecsülésével rendelkező Axl…..
A több száz, a náci birodalmat dicsőítő fénykép között a német fotósok kezei közül kikerült néhány olyan is, amelyek egyáltalán nem a hadi sikereknek állítanak emléket. A negyvenes évek elején a birodalom legelismertebb fényképésze volt Hugo Jaeger. Példátlan…..