Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gezu

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sefi barátom sörözés közben anyázott nekem egy sort, hogy miért mentik meg a jelzáloghiteleseket. Mondtam neki, inkább írja meg ide, de hagyjon békén sörözni. Íme meglehetősen sarkos véleménye, melyet amolyan vitaindítóként illesztünk be. A reakciókat az otthonokosan@gmail.com…..
Gezu 2010.09.15 08:08:55
@Rainbow_: "nincs hitelem, hál' istennek, és úgy gondolom, hogy az én adómból ne fizesék ki más hitelét, hisz akkor annak is jár(na) vissza valami, aki nem vett fel hitelt, de van igazság abban amit mondasz"
A te adódból az én adómból. Nem fizetik ki, csak olyan helyzetet hoznak létre, hogy vissza tudja fizetni. Az én adómból ne építsenek bicikliutat és ne építsenek 4-es metrót (4x-res áron)!! Majd ha lesz olyan adórendszer amiben egy részét meghatározhatod akkor én úgy döntök, hogy nem kell bicikliút , más meg úgy hogy nem kell segíteni azokon az embereken akiket egy "nagy színjáték" keretein belül adósrabszolságba kényszerítenek.
Gezu 2010.09.15 17:40:08
@halbikvera: Az igazság az, hogy nem kényszerített senki. Én ki is tudom fizetni. De nem szeretem amikor átvernek. Ez számomra ez a kategória. A szűklátókörüség elkerülése végett, mindenkit érint ez a dolog, ha van hitele ha nincs. Van egy régi mondás "osszd meg és uralkodj" Addig amíg nem veszi észre a társaság, hogy szándékosan szembefordítják őket addig bármit meg lehet csinálni. Érdekelne, miért lenne drágább a gáz. Biztos csak +5$-ért jön ki a földből. Észre kéne venni, hogy monopólium van, és annyit kérhetnek amennyi jól esik nekik. Rajtunk élősködnek. Mi a megoldás???? Hát az összefogás. Mert még Te is lehetsz ilyen helyzetbe. Sőt tudod mit? Kívánom hogy tervezz valamit 5 évre előre, amit a másik fél bármikor megváltoztathat. Talán akkor rájössz amit most nem értesz meg hogy ez egy nagy átverés. Mindenki, bármit csinál, nekünk kell megfizetni az árát.
De miattam ne aggódj én kifizetem :)