Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mojoorizin

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mojoorizin Nyugdíj,Reform 2010.11.25 21:44:00
 "A Fidesz Nyugdíjas Tagozata üdvözli, hogy a kormány megmenti a nyugdíjakat, és megteremti a lehetőséget, hogy a magyar emberek biztonságba helyezzék nyugdíjcélú megtakarításaikat - olvasható Prof. Dr. Iván László, a Fidesz Nyugdíjas Tagozatának elnökének…..
mojoorizin Kontrázás 2010.11.23 05:25:00
A vasárnap sajnálatos és aljas utolsó koszos vádak után, végre megszólalt az ügyben érintett Kontrát apuka is innen a szomszédból a belügyminisztériumból.Ez a jó a fideszes családokban, egy békés vacsora otthon felér egy tárcaközi csúcstalálkozóval...Szóval a Kontrát papa…..
 Képzeletbeli sajtóközlemény egy képzeletbeli Köztársasági Elnök képzeletbeli alkotmány-javaslati bakijáról.....Köztársasági Elnök úr mélységes megdöbbenésének adott hangot a tervezet kikerülését illetően. Gyors és soron kívüli vizsgálat keretében…..
Az interneten való keresés, illetve felfedezés legnépszerűbb eszköze a google.Látogassunk el a google.hu webhelyre.Címsor --> google.hu Nyomjuk le az enter billentyűt, vagy kattintsunk az ugrás gombra. A kereső, nem bonyolult.A google magyarország alatt található…..
A volt alkotmánybíró és volt köztársasági elnök kénytelen volt felugrani pénteken a Sándor-palotába, hogy az utódjának elmagyarázza, mi a fene folyik a Fidesz és az Alkotmánybíróság között. Ezzel párhuzamosan meghallgatta főnökének, Orbán Viktornak a szavait is, aki 3 nap…..
mojoorizin 2010.10.30 10:30:05
A Művelt Alkoholista Asszaszin 2010.10.29 10:00:00
Nem fogok hanyatt esni. És nem azért nem fogok hanyatt esni, mert egy ilyen aranyborjúval szemben az ember dafke nem esik hanyatt. Én becsületesen megdolgoztam azért, hogy ne kelljen hanyatt esnem. Igaz, a talponmaradásért folytatott küzdelem közben alig vettem észre, hogy ez a bor…..
mojoorizin 2010.10.29 23:37:21
   A címsor Mindenekelőtt nagyon fontos meghatároznunk a böngésző alapvető részeit, elkerülendő a későbbi kavarodásokat. Bármilyen böngészőt is használunk (opera, internet explorer, google chrome...stb) mindenképpen tisztában kell legyünk vele, hogy mi az a címsor és…..