Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrKrumpLee

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb epizódhoz érkezett az Ambient Világa sorozat, mégpedig egy konkrétabb, behatárolt, ám annál intenzívebb műfajhoz, a Clinical Ambient világához. Bizonyos értelemben rendhagyó lesz ez a rész, hiszen egy magyar (!) clinical ambient művész egyenesen engem keresett fel, és állt…..
Most induló, Rendhagyó című rovatomban olyan alkotásokról fogok írni, melyek nem a filmművészet kategóriájába tartoznak. Legfőképp regényekről és képregényekről lesz szó, esetleg nagy ritkán számítógépes játékokról. Elsőként egy általam frissen befejezett, 1981-ben…..
MrKrumpLee 2012.07.13 16:45:14
@Sparrow: Nagy kár, a könyv pedig nagyon jó. Akkor a Rémkoppantókról írhatnál, az is jó könyv.
LaLee's Blog Cry of Fear cikk 2012.06.19 21:23:00
Este hazafelé, a kevésbé megvilágított utcákon sétálva elgondolkoztatok már azon, hogy mi lenne, ha egyik pillanatról a másikra kiürülne a város körülöttetek és egyedül lennétek, de mégis úgy éreznétek, hogy valaki folyton figyeli minden lépéseteket? A Cry of Fear…..
A Call Of Duty 4: Modern Warfare egy kiváló játék. Megreformálta a militarista FPS műfaját és egyben a Call Of Duty sorozatot is, hiszen ez volt az első, nem 2. világháborús környezetben játszódó CoD. A single player rész szinte tökéletes volt, de sokakat mégsem ez kötött le,…..
Az elmúlt hétvégén $a$ és Killah barátaimmal közösen próbáltunk ki egy új ízt, mégpedig a Nakhla Earl Grey, magyarán tea ízesítésű dohányát... A tesztet $a$ és Killah társaságában, három pipával végeztük (nem egyszerre). Az egyik az én Luigim volt (82 cm magas…..
MrKrumpLee 2012.04.19 20:07:19
@OVERLORD: Rózsa ízűt próbáltad már? XD
Bár nem komment, de annál mégis sokkalta szarabb bejegyzést teszünk közzé, melyet egy régi visszatérő troll, Gogkereso1337(=ohattamas) tett közzé az x az n-ediken felhasználói fiókján. Amennyiben törölné visszateszük másik megosztóra...
Mostanában egyre több érdekes (vagy már-már megszokottnak, tipikusnak mondható) kommenttel hozott össze a sors, és úgy gondoltam megosztom veletek a szenvedést... Kattintsatok a 'tovább' gombra...     Az alábbi  kommenteket a Rossz PC Játékok Sorozat blogján találtam,…..
MrKrumpLee 2012.04.08 16:03:14
Sajnos hajlamos vagyok arra, hogy ha egy adott játékról nem éppen pozitív véleményeket olvasok, akkor valamiért játék közben csak a hibákat veszem észre, és a jó vagy jobb dolgok felett elsiklik a figyelmem. A 2010-ben megjelent Medal Of Honor esetében is így voltam, de meglepődtem…..
Ja hogy te esetleg nem akartad publikusan viszontlátni magad vagy a családod a Facebookon fotón, esetleg videón? Hát így jártál. Posztunkban arról lesz szó, hiába vagyunk mi magunk a saját feltöltéseinkkel óvatosak, biztonságtudatosak, ha ismerőseink jóval lazábban kezelik a…..
MrKrumpLee 2012.02.23 20:47:16
@Csizmazia István [Rambo]: Én nem akarok kötekedni, de a "gentlemens" az nem helyes, mert a gentlemen már eleve többes számban van. :D
Teljes verziós átverés 2012.02.11 18:17:00
Bizonyára ismeritek jól a különféle crack- warez- egyéb letöltő oldalakat, ahonnét lelophatóak könnyen és gyorsan a különféle hasznos, fizetős programok,esetleg a játékok. Nos, nem árt, ha tudjátok, hogy ezeknek nagy százaléka úgy átverés, ahogy van. Szakképzetlen,…..
Sikeresen felfedeztem Szeged legjobb dohányboltját, így mostantól nem kell egészen Budapestig utazni prémium kategóriás dohányokért. Ennek apropóján a Nakhla prémium kategóriás sorozatának a Mizo-nak a rágógumi ízesítésű dohányáról mesélnék... A tesztet Luigival, a 82…..
MrKrumpLee 2012.02.17 14:49:08
@-=RockerLaLee=-: Nem egyértelmű??? A szar játékok is ilyet szívnak. :D
Elég régen volt utoljára ambienttel foglalkozó poszt a blogon, úgyhogy a koncertbeszámolók sokasága után ismét utazásra invitállak benneteket. Ezúttal azonban az út nem lesz annyira sötét, inkább csak titokzatos és sejtelmes. Tehát gyerünk fel a képzelet és tudatalatti…..
Új videó riadó - Captain Comic 2012.02.07 01:35:00
A Negyedik Évad második játéka legyen egy 1988-cas platformer játék, amire mái napig szívesen emlékszem. Édesapám volt munkahelyén, a titkárságon találkoztam vele először, egyből megtetszett. Lehettem vagy 5 éves, szóval ez nem is csoda! Captain Comic (Képregény…..
Új videó riadó - Incinerate 2012.02.07 01:31:00
Nézzük hát, milyen csodálatos játékokkal fogunk találkozni a Negyedik Évadban! Ha már a Harmadik Évadot űrhajós játékkal zártam, ami érzésem szerint nem sikerült túl jól, nézzünk most egy modern, 2009-ces űrhajós játékot a Stars Ashes-től! Évadkezdésnek nem rossz! Ja,…..
Folytatódik az utazás a dark ambient sötét ösvényén. A későbbi részek jelenleg több kutatómunkát igényelnek, mint gondoltam, de addig is, hogy ne maradjatok érdekesség nélkül, álljon itt az a műfaj, amiről már most tudok mondani és mutatni valamennyit. !!! FIGYELMEZTETÉS !!!…..
Ahogy korábban ígértem, a Mesterkurzus mellett új rovatot indítok, ami mindennapi témákról fog szólni. Nevezhetjük véleménykifejtésnek, bár ezt túl hivatalosnak tartom, maradjunk a Gondolatoknál. A Gondolatok... rovat cikkeihez természetesen hozzászólhattok, sőt! Kíváncsi…..