Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogimanus

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
Smoking Barrels The Forest (2016) 2016.03.31 06:00:00
A The Forest hatalmas hátrányból indult a szememben, hiszen Natalie Dormer személyében egy olyan Trónok harca-színésznő alakítja benne a főszereplőt, akit nem túlzottan szívlelek, ráadásul az előzetes alapján a film egy sima ijesztgetős horrornak tűnt, aminek még az imdb pontszáma és a kritikai…..
Az utóbbi évek számunkra legfontosabb Oscar-gáláját magyar idő szerint február 28-ról 29-re virradó éjjel rendezik meg Hollywoodban. A legjobb külföldi film mezőnyében toronymagas esélyesként induló Saul fia lévén érintettek vagyunk ugye mi, magyarok is, így várhatóan többen követik majd a…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Először is tessék megnézni a fenti videót! Ez a vasárnapi Super Bowl félidei show-ja, ahol Bruno Mars szórakoztatta a közönséget, közjátékként egy teljesen értelmezhetetlen Red Hot Chili Peppers-szerepléssel. Az utóbbi valahol középtájon van, és az előzetes pletykákkal…..
Ha igaz az, amit a Blikk ír, akkor az RTL Klub a pitlákerséget olyan szinten kimaxolta, amire a sokat látott magyar médiában sem nagyon volt még példa. Nagy Feró, az X-Faktor egykori mentora ugyanis szeretett volna elmenni a Sztárban sztár című TV2-s produkcióba, hogy megnézze…..
A maga gusztustalanságában is zseniális nertárs ez a Kubatov Gábor. Nincs mese, el kell ismerni, hogy a kormánypártoknak nem kell külön kampánytanácsadó, ha itt van nekik ez a nerFinkelstein. Ő aztán tudja, meri és teszi, a legnagyobb befosásból is képes ötletet meríteni és…..
Szerdától bontják a Slovan Bratislava téglamezei stadionját, 2016-ra elkészülhet a pozsonyi klub és a szlovák válogatott otthona. A mintegy 20 milliárd forintnak megfelelő beruházást Ivan Kmotrík magánvállalkozó fizeti, az állam kiegészít. Elbontják a fradisták számára…..
Senkinek nincs nála több vb-aranya a világon, csak Michael Phelps közelíti.Tizenhárom év telt el Kovács Katalin első és (reméljük nem) utolsó vb-aranya között. Tizenhárom végigversenyzett,…..
Soha többé Horvátország! – olvasni különböző fórumokon Szlovákiában és Csehországban.  Elsősorban a horvát határőrök, vámosok túlkapásaira panaszkodnak a turisták, de érkezett panasz a magyar vámosok munkájára is. Meztelenre vetkőztetésről, orális…..