Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xButterflyx

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi szabhatna gátat az embernek ha képes arra, hogy olyan mértékben alakítsa át magát, hogy tőle eddig idegen formák legyenek új vonalai testének?..
testmódosítás Nem tudhatod 2010.11.18 15:22:00
Lehet, hogy épp a buszon veled szemben ülő szemüveges könyvtároskisasszony külsejű lány viseli ezt? Lehet, hogy a pedáns főnökasszonyé az irodából? Vagy azé a nővéré aki vért vett tőled?Nem tudhatod. Ha viszont csak gyűlölködni tudsz a kép láttán, akkor inkább nézz…..
UPDATE: van újra facebook oldalam, hamarosan közösségi site is lesz a blognak, de most még a gépem is elromlott otthon, szóval idő kell hozzá, de nyugi, ne boruljatok ki, ami késik nem múlik:)Ezt a remek képet Wally blogján találtam! Remekül el lett kapva ez a fotó szerintem,…..
xButterflyx 2010.10.15 09:12:34
@lemongrasss: nem is a tetovált szemöldökkel van a baj, mert lehet az szép is. De itt még az is kivan photoshoppolva. Engem inkább a rengeteg retus a bőrén meg a szemén, ami zavar. Nah meg a maszkról se hiszem el, hogy olyan simán fekszik föl a fejformájára. Az eredeti kép biztos sokkal jobb.
UPDATE: sajnos a köcsög facebook letiltotta a profilomat, és emiatt a testmódosítás blog közössége sem tudja elérni az oldalt többé...Este mikor lesz időm csinálok egy új profilt, és újjáépítem a közösséget is...addig is készüljetek arra, hogy estétől újra…..
testmódosítás Fülimplantátum 2010.09.24 19:06:00
A fülkagyló egy olyan testrész, amit nem túl gyakran díszítenek implantátummal. Azonban ha valaki mégis ilyet akar, az nagyon szépen kivitelezhető!Különleges és mégis szolíd, hiszen ez a testrészünk nem olyan szembeötlő, azonban nagyon szépen díszíthető, és hosszú hajú…..
Ezt a pókhálót a tetovált pók számára készítettem aki így már otthonosabban érzi magát a viselője vállán! Csákó Gábor lőtt is néhány képet magáról a folyamatról, amik ide kattintva érhetőek el!   ..
Általában kevesen kérnek szeméremdombra felszíni piercinget, de ha mégis van egy ilyen felkérés azt mindig örömmel teljesítem, hiszen ez a testfelület is teljesen alkalmas arra, hogy képes legyen begyógyítani egy ilyen piercinget. (Természetesen minden piercinget örömmel csinálok,…..
testmódosítás Watership down 2010.09.20 02:44:16
Nemrég egy kedves ismerősöm keresett meg, és arra kért, hogy egész kézre kiterjedő testmódosítást csináljak neki! Erre a kezére nagyméretű, fekete tetoválásokat, scarification-t, implantátumokat és egyéb nyalánkságokat tervezünk. A kar szimbólumrendszere a Watership down…..
testmódosítás A harmadik szem 2010.09.18 14:43:00
A harmadik szem igen hasznos dolog tud lenni. Segítségével mélyebbre láthatunk önmagunkban, illetve megláthatunk sok olyan dolgot, ami a két normál szemünknek láthatatlan. Van aki a harmadik szemét a feje tetején hordja, mint ahogyan azt a képen is láthatjuk! Mondjuk a dolog elég…..
Gyakran egy fájdalmas szakítás kell ahhoz, hogy valaki rájöjjön hogy a szeretetet és a gyűlöletet egy nagyon vékony vonal választja el egymástól. Furcsa dolog ez, pedig tényleg igaz: azt tudjuk a legerősebben gyűlölni, akit a legjobban szeretünk, hiszen ez a két legerősebb…..