Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Axe Miskolc

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy egy hónapja kezdett keringeni a weben a Phonebloks nevű koncepció videója. Az ötlet mindenkit lenyűgözött: ahelyett, hogy minden (fél)évben újabb szupereszközt vegyünk, a régit meg küldjük a lefolyóba az aligátorok mellé, lehetne egy moduláris telefonunk, amiben elég az…..
A Microsoft/Nokia kétfejű sasáról, ha mást nem is lehet elmondani, az biztos, hogy néha egész jó reklámokat raknak össze. Most egy nagyon mulatságos kisfilmmel próbálják rábírni egyszerre az iPhone és az Android tulajokat is, hogy dobják el az ócska régit, és inkább vegyenek…..
Egyértelmű tény, hogy a 2012-es év két legnagyobb androidos készüléke a HTC One X és a Samsung Galaxy S III. Rengeteg kiváló telefon került már vagy kerül hamarosan a boltok polcaira, de ez az a két óriás, amiket nyugodtan tekinthetünk a kategória csúcskészülékeinek. A HTC,…..
Axe Miskolc 2012.06.14 23:13:42
@☉ ☾: Nekem is X-em van,de nagyon zavar,hogy mindent újra betölt!
Fordítási hiba eshetősége miatt az összes beállításon végigmentem már,de nem javult a helyzet.
Remélem frissítéssel gyógyítják ezt!
A minap nézegettem a Modaco oldalát, ugyanis még a Miui rom előtt Paul romját nyüstöltem és teljesen elégedett voltam vele, azonban volt egy jókora kimaradás a frissítések között, ekkor tértem át a hetente frissülő Miui rom-ra. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy Paul egyedül…..
A következőkben az általam is használt MIUI romot szeretném bemutatni, elsősorban Desire tulajdonosoknak. Amit a romról tömören tudni kell: - a rom kínából származik (tehát eredendően nem xda) - teljesen az alapoktól felépített oprendszer (kernel-ui) - nincs app drawer, minden app…..
Ez csak az én véleményem… De szeretném veletek megosztani. Nem ismerem Bakács Tibort személyesen, és szerintem neki fogalma sincs arról, hogy én ki vagyok. De tisztelem a munkásságát, és a személyét. Valahogy úgy érzem, most meghurcolnak valakit, aki nem alkoholt lopott,…..
Axe Miskolc 2011.02.18 09:18:32
Kedves Judy!
Nem ismerjük egymást,a Facebookon Harashow kitette ennek a bejegyzésnek a linkjét,gondoltam elolvasom már,mit írsz róla.
Óriási tévedés amit írsz!
Az egy dolog,hogy nagyszerű embernek tartod.Nekem a munkássága mást mutat.
Lásd:
kuruc.info/r/26/74470/.
(Kérlek,ne menj tovább anélkül,hogy elolvasnád!)

Itt bárki lehet celeb,és ő is egy bárki.

Ezek a celebek nem szegények,ne dőlj be ennek a hamis képnek!Azt is írták valahol,hogy tízezer Forint volt nála.Akkor meg is vehette volna,nem?

De ha mégis baj van,akkor vissza kell venni az arcból,és dolgozni kell elmenni!
Persze könnyebb út is van.

Itt (is!!!) arról van inkább szó,hogy azt hiszik,mindent megtehetnek.Ld.Császár Előd,Stohl,Damu Roland,stb.
Rájuk nem vonatkozik semmilyen szabály,legalábbis ezt hiszik,ezt szeretnék hinni.Aztán,ha rajtakapják őket,megy a rinya,hogy így meg úgy...
Komoly gond velük,hogy a "benne leszek a tv-ben!" felfogás az agyukra ment.

Sokan embert is ölnek megélhetésből,akkor az analógiád szerint az is bocsánatos bűn?
Nekem is van boltom,nemigen érdekel,hogy ki miért lop(na).
Más oldalról megközelítve:
Ha elmész fellépni,és azt mondja a megrendelő,hogy bocs,de nem tudom befizetni a számlákat,most nem kapsz pénzt,akkor az rendben van?

Nos,"ő felvállalta amit tett",mégis mit csinálhatott volna?Rajtakapták,ott a videó,jegyzőkönyv.Tagadja le?

További szép napot!
Tegnap egy igen érdekes leírásra bukkantam. Bárminemű rootolás nélkül szinte bármelyik (95%) progamot feltelepíthetjük (vagy utólag átmásolhatjuk ha már feltettük) az SD kártyára 2.2-es Froyo ROM esetén! A 2.2-es Froyoban vezették be a programok SD kártyára telepíthetőségét…..