Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pick Szeged kézilabdacsapat

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy edzés után indultunk, és nagyon hosszú út lett belőle, kb. este 8-ra értünk a szállásra.  Elfoglaltuk a szobákat, megvacsoráztunk és mindenki pihenéssel töltötte az időt. Másnap videó, edzés és taktikai megbeszélés szerepelt a programban. Aznap még nem volt…..
Két hete, vasárnap elég korán, fél 7-kor indultunk Szegedről, a csarnok elől. Nem volt zökkenőmentes az utunk, a határon sokat kellett volna várakoznunk, de felvágtunk a füves pusztára és megelőztünk 8-10 buszt, ami sok embernek nem tetszett, de nekünk igen, mert így sokkal…..
Kalandosan indult pénteken a túra, ugyanis volt egy későnk, akiért el kellett menni a busszal, és valaki miatt pedig vissza kellett fordulnunk, mert bedugva felejtette a vasalót, de végül időben megérkeztünk a reptérre. Schaffhausenben nagyon kulturált és jó körülmények közt,…..
Üdv. a Blogozóknak! Hogy úgy mondjam január 3-án Skaliczki mesterrel "in medias res" kezdéssel belecsaptunk a sűrűjébe, és azóta is kemény, alapozó jellegű edzéseket csinálunk. Ez a munkának vitathatatlanul a "fekete levese", viszont valahogy csak le kell…..
Mivel januárban nincs akkora hajtás, mint egyébként, újra írok egy rövid beszámolót a háttérmunkáról. A szeptembertől december közepéig tartó időszak elég zsúfolt volt, az egymást követő magyar bajnoki és BL meccsek dömpingje közepette szinte nem is volt időnk mással…..
Üdv. Mindenkinek! :) Megkaptam az instrukciót, miszerint írjak pár szót a blogra, és megmondom őszintén, h nagyon szívesen teszem, ugyanis sok minden történt velem, mióta Szegedre igazoltam.  Először is kezdeném a gyönyörű várossal, ami azonnal megfogott, és a szívembe…..
Bizonyára tudjátok, Budapestről érkeztem Szegedre, ami az életemben egy hatalmas változás. Ez volt a második igazolásom, de az első olyan, ami miatt el kellett hagynom a fővárost, amely szülővárosom is egyben. Elválni a családtól, barátoktól, megszokott helyektől nagyon nehéz…..
Sziasztok! A múlt hétvégi Bajnokok Ligája meccs élményeit szeretném megosztani veletek. Péntek reggel fél hétkor indultunk a sportcsarnok elől. Minden rendben volt az indulásnál, igaz az ünnepelt elkésett…J Még egyszer, ezúton is boldog születésnapot Árpi! Szokásos…..
Jó úton maradtunk. Túl vagyunk a meccsen. Nem jött össze a bravúr, de nincs ok a szégyenkezésre. Szeretném a pozitívumokat kiemelni. Kikaptunk, de volt tartása a csapatnak, 6 gólos hátrányban sem adtuk fel voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények (Tata, Fero, Szabi, Strano) a…..
Végre szombat! A meccs napja. Ismét rá kellett jönnöm, hogy jobb a pályán lenni. Ugyanúgy izgulok, mintha játszanék, de most tehetetlen vagyok, és csak bizakodni tudok. Úgy tudom, minden és mindenki rendben van. Tegnap reggel még beszéltem telefonon Körtével és Stranoval, Rolival…..
Üdvözlet mindenkinek! Rám esett a választás, én vagyok a csapatból az első játékos, aki a blogra bejegyzést ír. Miért én írok először? Nem gondolom, hogy én lennék a legérdekesebb, de sajnos a sérülésem miatt nekem van a legtöbb szabadidőm. Nem tudom, hogy tudja-e mindenki,…..
 Kezdjük az elején. A szervezés igen bonyolult volt, mert rövid idő állt rendelkezésünkre, és a vízum, repülőjegy, szállás, étkezés problémája gyorsan a nyakunkba szakadt. Mint ahogyan Süli Robi is írta, pénteken hajnali fél négykor indultunk, amikor is felvettük a hideg…..
A BL hétvégéje nekem pénteken kezdődött, ráadásul elég korán, ugyanis reggel 6kor indultunk Robival, a buszsofőrrel, hogy fogadjuk a Schaffhausent. 8.25-re ért be a gépük, és kb. negyed órával később lassan elkezdtek szálingózni a buszhoz a svájciak. Mivel nem egyszerre…..
Üdvözlöm a Tisztelt Olvasókat! Csapatunk újabb lehetőséggel szeretné megörvendeztetni szurkolóit, ezért kezdtünk neki a blog írásának. Úgy gondoltam, hogy a játékosoknak jó példát mutatva én kezdeném, mert így a későbbiekben könnyebben kérhetem őket erre a feladatra. Az…..
Pick Szeged csapatblog Köszöntő 2010.09.15 11:53:00
A Pick Szeged honlapjának megújításával párhuzamosan érdekes kísérletet teszünk. A mai napon elindítunk egy csapatblogot, melynek lényege, hogy ezen a felületen keresztül a csapat tagjai, és mi, a háttérben tevékenykedő munkatársak fogunk alkalmanként mesélni arról, hogyan…..