Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Take1Doo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár nem érti, a netbankból kinyomtatott számlakivonat miért nem volt jó, de naiv ügyfelünk mindenképpen személyesen szeretett volna az OTP-ből egy nyomtatást. Nem is olyan egyszerű ez: Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy bank nem hajlandó az ügyfélnek a saját…..
Helyi anomália vagy trend lesz belőle, hogy már a befizetéseknél is kérni fogják a személyit meg a lakcímkártyát? Kinek, mihez, miért, hova? Sárga színű bankunkba látogattam fejér megyei megyeszékhelyünkön a délután folyamán, cég pénzét szerettem volna betenni a cég…..
A névátírási illeték mértéke függ az érdeklődés módjától és az ügyintéző személyétől, mondhatná az easyJet vagy a Celebi, de nem mondja, úgyhogy a panaszos ügyfél végül egy teljes jegyár költségének kifizetése helyett a magányosan repülést választja. Alábbi…..
A Homár különösen kedveli az olyan anakronisztikus kifejezéseket, mint az Aranypart (azok a buja panelhotelek, mmm...), így aztán misztikusan működő szűrőjén is átcsusszant Éva levele a fizetős strand áldatlan állapotáról: Felháborodottan tértünk vissza vasárnapi balatoni…..