Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dot hugi

226 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már sokan hallhatták, hogy a Daft Punk készíti a hamarosan mozikba kerülő Tron: Legacy zenéjét. Az együttes klipjei mindig tartalkmaznak, valami sci-fibe illőt, még akkor is, ha rajzolt szereplőkkel készült. A Derezzed című szám azonban más, az új Tron filmnek a jeleneteiből…..
A lakásban kallódó töltők és kábelek száma egyenes arányban nő az új technológiákkal. A kezdeti egy darab mobiltöltő még bőven elfért bárhol, mostanra ez a szám a sokszorosára nőtt, és már egy egész polc is kevés lenne az elhelyezésükhöz. Néhány ember, akit szintén…..
Ha valaki nem csak szereti, hanem imádja az Avatart, biztosan örömmel utazna el Pandorára vagy találkozna a Na'vi-k népével. Mostanra ez az őrület addig fajult, hogy vannak párok, akik Pandorán fogadnának örök hűséget egymásnak, a kínai esküvőszervezők persze ebből is…..
Vannak kissé lökött rajongók, bármiről legyen is szó. A Tini Nindzsa teknőcök néhány rajongója például leforgatta a rajzfilm intro-t, de élőszereplőkkel. A főhősök persze maguk a vállalkozó szellemű srácok, készítettek jelmezeket, díszletet és kockáról kockára…..
A karácsony közeledtével előkerülnek a régi formák a mézeskalácshoz, és mindenki tervezi az ünnepi menüt. Először is, kell a megfelelő felszerelés. Kötény, sütőkesztyű és a sütiformák. Ezután már csak idő, kreativitás és étvágy kell. Az itt látható Star Wars…..
Most, hogy egyre közelebb van a Karib tenger kalózai 4. részének premiere, annál több pletyka, híresztelés és új információ kerül napvilágra. A legfrisebb ezek között az, hogy a Disney még mindig lát fantáziát a filmben és további 5. illetve 6. részt is akar csinálni a kerge…..
A Vissza a jövőbe már több mint 20 éve töretlen népszerűségű. Rajongók ezrei mennek az autókiállításokra, hogy lássák DeLorean-t, a kocsit, vagy vesznek újabb és újabb rajongói cuccokat. Viszont most először készítenek játékot belőle. A filmhez hűen ez is egy kisebb…..
Karácsony közeledtével egyre több gyerekkel csinálnak otthon és az iskolában is különböző dekorációt. Az egyik ilyen a jól megszokott, papírból kivágott hópehely. Egy Star Wars rajongó maga fejlesztette ki az itt látható két mintát. Az alábbi linken bárki megnézheti az…..
A Batman karikatúra igazán jól példázza a Wikileaks-et. Ez a nemzetközi szervezet Svédországban lett alapítva, és kiszivárogtatott információkból él. Kormányzati és egyéb titkos dokumentumokat publikál az interneten, úgy, hogy az informátorokat titokban tartja. blastr..
2010. december 16-án kezdik vetíteni a magyar mozik a Tron: Örökség című filmet, természetesen 3D-ben. Egy digitális világtól szól a film, amelyhez foghatót még nem láthattunk a mozivásznon. Sam Flynn-t (Garrett Hedlund), az önfejű 27 éves fiút nem hagyja nyugodni apja, az…..
Kivételes esetben hordjuk minden nap ugyanazt a ruhát. Ez többnyire azokra igaz, akik egyenruhát hordanak vagy a munka, vagy az iskola miatt. De néha ott is lehet lazítani és egy kicsit eltérően öltözni - például mikor szabadidőnk van. Ennek fényében nem igazság, hogy a…..
Dolly volt az első olyan emlős, amit felnőtt állat sejtjéből klónoztak. 1996-ban született meg, három anyától, de apa nélkül. 2003-ban elpusztultés egy skóciai múzeumba vitték a kitömött állatot, de most visszatért, négyszeresen. Dolly szövetmintáit tíz éven keresztül…..
Most, hogy a Smallville véget ér, a CW egy új DC Comics-os szuperhőst karol fel. Az új szuperhős pedig, Raven lesz, a Tini titánok darkos női szereplője. A hivatalos információk szerint a Warner Bros rendelt egy új forgatókönyvet Raven főszereplésével. A Variety-nek Diego Gutierrez…..
Ezeket a rajzokat egy igazi Star Wars rajongó készítette. Brandon Peat, egy grafikus-tervező, aki újszülött kisfia szobájába tervezte ezeket a figurákat. Feleségével valami egyedit akartak, és kedvenc filmjükre esett a választásuk.   Nem volt könnyű dolgunk, de…..
Anne Rice: Interjú a Vámpírral című könyvéből már 1994-ben készült film. Mindenki dícsérte a szereplők választását és a játékukat is. Brad Pitt alakította a naiv Louis-t és Tom Cruise talán legjobb alakítása volt Lestat. Most ezt a szerepet Robert Downey Jr.-nak adnák.Az…..
Ha Dr. Seuss készítette volna a Star Wars látvány terveit biztosan kevésbé félnének a gyerekek Darth Vader nagyúrtól, vagy az Uralkodótól. Sőt, a más körülmények között visszataszító Jabba is aranyos lenne. Adam Watson, aki az alábbi Star Wars rajzokat készítette, a nagy…..
Most megtudhattuk, hogy milyen kiábrándító, ha egy szuperhős igazán hasonlítani szeretne a jelképére. ..
2010. demceber 19-én megékezik a Robot Chicken Star Wars III. Azok a rajongók, akik már hallottak az első két epizódról, nem kell bemutatni. A Robot Chicken harmadik Star Wars paródiája egy különkiadás lesz, ami a negatív szereplők: Darth Vader, Boba Fett és Gary, a…..
Egy japán cég, a y+M Design Office egy teljesen szokatlan házat épített a megrendelőinek. A család kérése az volt, hogy vegyék figyelembe a szeles időjárást és azt, hogy nagyon hidegek a telek is. Ezért a cég ennek fényében építette meg a házat. Ha nem tudnánk a…..
Heath Ledger halála a mai napig téma az egész világon. Pontos információkat nem lehet tudni, és mindenki sajnálja, hogy ez a jó színész többé nem szerepelhet egyetlen filmben se. De a sajtó se áll meg, és olyan pletykák terjedtek mostanság, hogy Heath Ledger-t valamilyen módon…..
Hallott valaki már az Union of Superlative Heroes-ról? Nagy esély van rá, hogy nem, pedig olyan hírességek tartoznak bele, mint Marquis  Le Bat, Phineas Fleetfoot és Getleman Mint. Chet Phillips döntött úgy, hogy a leghíresebb szuperhősöket átalakítja, és külsejükhöz híven,…..
A Mega Cápa vs. Gigászi Polip után most itt a folytatás. Mindenki kedvence, Megalodon, az óriáscápa túl élte az előző harcot, most pedig egy óriáshüllővel fog megküzdeni, amit csak úgy, egyszerűen Crocosaurusnak neveznek. Eredeti cím: Mega Shark Vs Crocosaurus Bemutató: 2010.…..
SF.blog Pókember a szinpadon 2010.12.02 15:02:00
Az eheti Conan O'Brien showban, a műsorvezető egy kis rögtönzött előadással örvendeztette meg közönségét...emlékezetes lehetett. Nagy esély van arra, hogy nálunk egyik színház se akarja majd bemutatni a Brodway legújabb - és állítólag eddigi legdrágább - musicaljét, a…..