Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Honda autós

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Foursquare specials című rovatban olyan magyarországi helyeket fogok bemutatni akik üttörők a műfajban és már kínálnak különböző ajánlatokat a bejelentkező Foursquare felhasználóknak. A mai hely a budapesti Mozaik Teaház és Kávézó, akik a következő ajánlatot kínálják:…..
    1773-ban indiánoknak öltözött gyarmatosítók szórták a Bostoni-öböl vizébe három angol hajó teaszállítmányát. Ennek legfontosabb előzménye az volt, hogy amíg az észak-amerikai gyarmatokon fenntartották a hatalmas vámokat, addig a Londonba irányuló…..
Honda autós 2010.11.01 19:56:36
A Homárnak nincs beható tapasztalata a madarak étkezési szokásai terén, de az legalábbis gyanús frika esetében, hogy az alig fél éves Honda Jazz fényezése az első, a szervizben fénykép alapján madárszarnak detektált folttal az alapozóig bomlik. A lényeg ugye, hogy madárszaros…..
Virtuális tuning blog Mugen CR-Z 2009.12.09 22:11:23
Már a Honda CR-Z sportváltozatának prospektusa is kiszivárgott. Via Jalopnik. ..
Honda autós 2010.10.18 19:27:05
Japán legsikeresebb exportcikkei az iskoláslány-pornó és a motorkerékpár. Mindkettőnek megvan a varázsa, mindkettő mögé marketingesek és szakemberek hada sorakozott föl. A szűziesen pislogó lánykák könnyen eladják magukat, de motorokat nehezebb rátukmálni a potenciális…..
Honda autós 2010.10.18 18:02:59
Élet kétkeréken Kínai robogó! 2008.07.16 18:21:00
 Kínai robogó vásárlása előtt fontoljunk meg pár dolgot. Az ár a fontos, vagy a megbízhatóság?           Tudomásul kell venni, hogy a hazai hipermarketekben és barkácsáruházokban kapható kínai robogók közel sincsenek egy…..
Honda autós 2010.10.18 15:43:30
Én maradnék a japán minőségnél! És ha már Honda, akkor egy minőségi szerviz se árt ( honda-auto.hu ). Én mindig velük nézetem meg a járgányt és mindig korrekt, minőségi munkát kapok cserébe.
Viszonylag nehéz időszakot zárhat le a szerkesztőség. Fellélegezhetnek, mert már nem keresek motort, nem szívom tovább a vérüket, vettem egyet. Egy 94-es Hondát, szigorúan közlekedési eszköznek. Ha ezres lenne, 145 lóerős lenne. De ez csak 250-es. Mégis, mindenki átkozottul…..
Honda autós 2010.10.18 15:38:55
Úgy volt, hogy a Cougar a téli pihenő alatt kap egy kisebb felújítást, de Zsolti műhelyépítése kicsit megcsúszott. Szépen halad, de még nincs kész – nem tehetek neki szemrehányást, hiszen Magyarországon azok az építkezések is csúsznak, amikre közpénz-milliárdok vannak,…..
Honda autós 2010.10.15 16:52:29
Alkatrészek gyanánt itt is érdemes körbenézni: honda-auto.hu/honda-darabok.html - én szoktam találni alkatrészeket nagyon korrekt áron...
 Kezdjük egy igen aktuális eseménnyel ... választások. Ja politikai részét totál hagyjuk ki, lényegtelen, de a körítés. Vasárnap reggel fő a húsleves, mellé készül a remek hasáb burgonya kirántott szelettel :P és készülődik a család mennek szavazni. Hát jó én is…..
A hosztesztársadalom átrendeződött a nagy széndioxid-mizériában. Korábban leginkább köbcenti alapján lehetett őket kategorizálni, továbbá aszerint, hogy ezek a köbcentik valódiak-e, vagy mesterségesek. Mára gyökeresen megváltozott a helyzet, mivel egy szottyadék takarékos…..
Honda autós 2010.10.04 20:25:26
Honda autós 2010.10.04 20:28:13
A pszichotróp Budapest ügyeletes ápolói vagyunk: mindenki más szétsavazott, elszállítandó betegnek tűnik. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Japán gyártók nagy múltjának köszönhetően természetesen a hazai pilóták sem maradhattak el, és 1976-tól napjainkig összességében 16 japán versenyző szerepelt már inkább kevesebb, mint több sikerrel a királykategóriában.Legtöbb verseny Katayama Ukjo neve mellett szerepel,…..
Honda autós 2010.10.01 16:01:47
Aoki Kunio néhány nappal ezelőtt elhagyta Magyarországot. Annak ellenére, hogy ellopták motorját és holmijai egy részét, a világutazó nem gyűlölte meg hazánkat - rengeteg segítséget és baráti szót kapott nálunk. Alaposan körbejárta a Balatont, még valami elhagyott katonai…..
Amennyire tudom, egyedülálló az a autóipar történetében, hogy egy gyártó egyszerre mutassa be teljeskörű, széles modellpalettáját. A Lotus tegnap Párizsban pont ezt csinálta. A Donato Coco-korszak megkezdődött. Hatodik tanulmányuk egy kis városi autó. Szerintem tanulmány is…..
Komoly érdeklődés hiányában úgy döntöttem, hogy megtartom, és nekiesek a matricázásnak. Utoljára nagyjából 10 évesen próbálkoztam vizes matricával, rövidke makettezős korszakomban úgyhogy kicsit tartottam tőle. A eredeti matricázást elvetettem, mivel nagyon hülyén nézett…..
László sajnos hamarabb írta alá a vizsgáztatást, mint ahogy megtudta, hogy Budakeszin az Opel-Interátnál a vizsgabiztos nem szereti a fóliázott szélvédőt. Úgyhogy addig máshol sem tudta elintézni, amíg ki nem fizette a megrendelt szolgáltatást: Öt évtizedet megéltem, láttam…..
Honda autós 2010.09.14 14:15:54
Pff... szép kis história!:S

honda-auto.hu

Legközelebb ide kell menni. Korrekt szerviz, nagyon.
Belsőség Kis magyar lábszag 2010.07.29 19:33:00
- Oh, wie typisch! - mondaná a német, de mondja sajna a hazai autós is. Pedig csak egy a sok közül ez a valaha volt szép, elegáns és prémium A6-os. Széthajtották-ütötték, körbetörték, majd a lízingcék visszavette és nyilvános árverésre bocsátotta. Tessék, nézzék csak meg…..
Honda autós 2010.09.14 14:04:49
Sziasztok! Az alábbi kis szösszenetben hadd mutassam be nektek "kedvenc" kollégámat, akit nevezzünk most Józsinak: ő a két lábon járó modorosság. Immáron egy éve élvezem társaságát, egész szép kupac összejött a viselt dolgaiból - ezt szeretném most megosztani…..
Honda autós 2010.09.14 13:45:38
:D Józsi jó arc lehet, de nem szeretném szerelőmnek..:P:D

honda-auto.hu

Én ide szoktam vinni a verdát ha baj van és itt nagyon normális mindenki.:)
Tibi barátomnak (IPK) köszönhetően én is szeretnék hozzájárulni e jópofa és hétköznapi blog bővítéséhez. Igaz, kicsit talán más szemmel, mert én csak rosszat tudok mondani az autókról, mert hát jó autót nem hoznak javítani. Így jutottam el az elmúlt évek alatt, hogy a…..
Sziasztok!Lassan aktuális lesz a motorunk téli "elrakása", erről találtam egy nagyon hasznos cikket az Origo Motoron. Igaz nem friss az írás, de a tél az minden évben tél! Nógrádi Attila írása következik!Claustrum Akár tetszik, akár nem, honfoglaló őseink szerint…..
Az elmúlt 1,5 évben 4 alkalommal műszakiztattam motort, így érdemesnek tartom megosztani tapasztalataimat. Az első vizsga előtt sokat olvasgattam a neten, hogy mik a követelmények és mik a tapasztalatok és nagyon sok rosszat olvastam. Sokan panaszkodtak rá, hogy…..