Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zergemerge

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tévénézők egy része talán tisztában van vele, hogy ha mozifilmet néz a televízióban, akkor nem az eredeti képet látja (kivéve, ha alul és felül két fekete csík keretezi a filmet). Azt már kevesebben tudják, hogy pontosan hogyan (és kik) szabják át úgy a szélesvásznú…..
Frissült a T-mobile weboldala, most az is kiderült, hol fogják árusítani péntek reggeltől (az Arénában péntek nulla órától ) az iPhone 4-et:    * Békéscsaba, Csaba Center T-Pont, Andrássy út. 37-43.    * Budapest, Aréna Pláza T-Pont, Kerepesi út…..
Korlátolt Felelősségű Társaságnak lenni jó. Mint az a vállalkozási forma elnevezéséből kitűnik, csak egy bizonyos szintig kell a tagoknak felelniük döntésük – esetlegesen negatív – következményeivel; bármekkora pancserságot is követnek el, amelynek következtében…..
addict Az Amazon az iPadet fikázza 2010.09.15 10:30:00
Érdekes dolog ez az Apple-ellenesség. Egyre több olyan reklám bukkan fel mostanában, amely az adott terméket az iPhone-hoz vagy az iPadhez hasonlítja, bemutatva, hogy azok milyen szarok, bezzeg a kínált telefon, laptop vagy éppen tablet meg milyen jó. Közben viszont folyamatosan az Apple…..
Sefi barátom sörözés közben anyázott nekem egy sort, hogy miért mentik meg a jelzáloghiteleseket. Mondtam neki, inkább írja meg ide, de hagyjon békén sörözni. Íme meglehetősen sarkos véleménye, melyet amolyan vitaindítóként illesztünk be. A reakciókat az otthonokosan@gmail.com…..