Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yoss

0 bejegyzést írt és 607 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Azt hiszed, vége már a nyárnak? Á, dehogy... jönnek még az újabb bikinik. Most éppen Alessandra Ambrosio, a világ egyik legszexibb csaja mutatja be a Gal Floripa nyári darabjait. Igaz, nem minden részt vesz fel, de nyilván pont ezért választották őt erre a feladatra. Ti vettetek idén új…..
Hamburg helyett egy eldugott nógrádi faluban épült meg Európa egyik legkülönlegesebb sztúpája. A becskei sztúpa - saját fotó..
Megható és reményt keltő beszédet mondott II. Erzsébet vasárnap este. A megszólalás központi témája az volt, hogy "a szebb napok vissza fognak térni", ha "közösen, önfegyelemmel és kitartással" küzdünk.  A beszéd egyik legkedvesebb pillanata az volt, amikor Erzsébet királynő felidézte: 1940-ben…..
Sokan ismerik Alexandre Dumas, a Monte Cristo grófja c. regényéből ismert mondást: „Nem kell hinned Istenben, elég, ha ő hisz benned!” De vajon valóban így van ez? Mennyire központi kérdés a zsidóságban, hogy az ember hisz e az egy Istenben vagy nem? A korai időkben, mondjuk az ókorban, az ateizmus…..
via GIPHY Olvasónk sok sok csata után nyert háborút az iStyle szervizeseivel. Hiába kötött monitort a Mac Mini-re, kép semmi, a megoldás újra és újra semmi, végül 3 szervizelés után kapott egy tanácsot, ami működni látszik. Mellé pedig ajándékként egy átbökött borítást. 2019 márciusában…..
Yoss 2020.04.01 20:11:10
@Szubrina: "Itt mindenki hülye?" Nem. Csak te. De te aztán nagyon.
Yoss 2020.04.02 01:34:23
@Szubrina: Hát az van, hogy rajtad kívül MINDENKI ezt mondja. Szóval ne nekem gratulálj, hanem veregesd a saját vállad. Jó éjt :)
A brit monarchiában az uralkodó már csak annyi hatalmat birtokol, hogy jogában áll tulajdonjogát kinyilvánítani minden meg nem gyűrűzött hattyú felett, amely nyílt vízen úszik, illetve bármilyen bálna vagy delfin felett, amely a brit vizekben él. Ide tartozik még az is, hogy II. Erzsébet jogosítvány…..
Yoss 2020.02.02 06:28:32
@apro_marosan_petergabor: "Egy rendes libero mindig jobban tudja, hogy mit gondol a másik, mint az, akiről szó van...
Amellet természetesen dehonesztálni, deklasszálni, összemosni, csúsztatni is szeretnek ezek a médiumok - minden alap nélkül. Általában vágyaikat írják, no, meg azt, hogy hogyan kellene lenni a dolgoknak mások fejében, de ha mégsem úgy van, akkor megmagyarázzák, hogy mégis úgy gondolja."
Írtad ezt te, aztán pontról pontra lekövetted a fentieket. Ebből látszik, hogy a "liberók" általában tárgyilagosak, az elvakult, ostoba fidesztrollok meg nem zavartatják magukat holmi tényektől.
Ha valaki albérletet keres gyakran szembesül azzal a ténnyel, hogy a közös költség is szerepel a rezsi elemi között, mint számára kötelezően fizetendő tétel. Jól van egy így?! Kinek is kellene ezt fizetni a tulajnak vagy a bérlőnek?..
Yoss 2020.01.10 10:45:08
@kolompar lole 1116: Ha nem tetszik, vegyél magadnak lakást és akkor nem leszel rászorulva gonosz bérbeadókra. Esetleg utazz ki nyugatra és bérelj ott kecót. Na akkor majd rájössz, hogy mennyi a "reális" bérleti díja egy lakásnak. Egyébként ez a hozzáállásod a tipikus magyar, - nekem minden jár, minimum ingyen, de inkább még fizessenek is - hozzáállás.
Harminc évet lehúzni egy munkahelyen marha sok idő. Egy zenekarban ennyit lehúzni sem kutya, és tutira megviseli az embert, akármennyire is szereti. Tizennégy albumot összehozni, amiből jó pár darab klasszikussá válik az évek alatt, szintén nem semmi dolog. Az új Tankcsapda album, a Liliput…..
Svédország déli részén található a Gusztustalan Ételek Múzeuma. A kiállítás gusztustalansága relatív, mert a különböző kultúrák és népek mást tartanak gusztustalannak és mást kuriózumnak. Amit mi magyarok a tábortűznél művelünk a szalonna zsírjával, azt máshol förtelmesnek gondolják...
Yoss 2019.08.28 10:24:05
@Attilajukkaja: Oké, csak ezzel az erővel az összes kaját fel lehetne sorolni, valamitől mindenkenki undorodik. Én pl a káposztás tésztától - de még a szagától is - tudnék rókázni, szóval annak is itt a helye :)
Yoss 2019.08.28 10:25:36
@Macropus Rufus: A haggis és a disznósajt közti rokonság kimerül abban, hogy mindkettőt - optimális esetben - gyomorba töltik. Aztán itt vége is minden hasonlóságnak :)
A Business Insider jelenlegi és korábbi takarítókkal beszélt, hogy megtudja, mit mondanának a vendégeknek, hogyan lehetne könnyebbé tenni az életüket. Avagy apróságok és kedves gesztusok, amelyekkel sokat lehet segíteni a szállodai takarítóknak...
Foglalkoztunk már vele itt a Karakteren nagy általánosságban, hogy mit jelent helyes és helytelen; hogyan ítéljük meg a téves (vagy annak vélt) alakokat. Ideje azonban a konkrétumok vizeire evezni, és kiemelni néhány példát. Mi az, ami engem a legjobban fölbosszant, ha szövegeket hallok és olvasok?…..
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Alig dobta fel a sajtó a nyelvvizsga felvételi követelmény elhalasztásáról szóló álhírt, hogy aztán szörnyülködhessenek az olvasók a kemény realitáson, majd az EMMI jóságos amerikai nagybácsiként kétszer kéthetes külföldi nyelvtanfolyamot ígért 140 ezer középiskolásnak. Kásler Miklós miniszter…..
Pozsonyban és Varsóban is csak a pillanatnyilag hatalmon lévő vezetéssel tárgyal, Magyarországon viszont a pártállam ellenségeivel találkozik. ..
Yoss 2019.02.08 14:49:49
@paraszthajszal: Te annyira hülye vagy, hogy még kicsúfolni se lehet. Amit orbán csinál, az köztörvényes bűncselekmény és politikai állásfoglalástól függetlenül a világon minden civilizált kormány elítéli, kivéve a keleti diktatúrákat. Nem véletlen, hogy a főnököd arrafelé szeret utazgatni. Van egy rossz hírem, orbán rendszerében az olyan agyhalott tufák, mint te is, nem fognak tudni megélni, csak ha nyalnak a helyik főnöknek. Bár gondolom ez neked nem okoz nehézséget..
Tegnap egy napon sikerült kiszúrnom két nagyon is különböző cikket, ami a magyarok őstörténetével és a nyelvével foglalkozik. Az egyik az indexen jelent meg, egy interjú Sudár Balázs történésszel, az MTA kutatójával. A másik egy véleménycikk Czakó Gábor írótól, ez pedig a Magyar Hírlapban szerepelt,…..
Kiépült a Nemzeti Együttműködés Rendszere, vagy ahogy a költő mondta: Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen. Év-milliókig eljár tengelyén, Míg egy kerékfogát ujítni kell. Kialakult – most nem beszélünk arról hogyan – az új burzsoázia. A magyar tőkésosztály. És mindenki…..
Yoss 2019.01.21 15:19:51
@nemecsekerno_007: Hát BM, ha még 2010-ben szavazott volna rájuk, akkor még talán lenne esélye, de aki 2018-re buzult bele a fideszbe, ott nagyon komoly bajok vannak a toronyban. Vagy esetleg érdekelt a rendszer működésében. Más lehetőség nemigen van..
Yoss 2019.01.21 15:21:36
@MAXVAL bircaman közíró: !A liberalizmus tette lehetővé, hogy szabadon pofázz baromságokat bulgáriából, te szarzsák..
Yoss 2019.01.21 15:50:29
@nemecsekerno_007: Nem, nincsenek többségben. 2010-ben talán volt kétharmaduk, utána már egy sem, csak hát a gerrymandering, meg a választási törvény teljes mértékű átszabása ugye meghozta "gyümölcsét". Másrészt amit a fidesz kormányzás címén művel, az elég konkrétan hazaárulás. És aki ezt a rendszert támogatja, az hazaáruló. Csak mondom.
Írta: Merkl Ottó (Magyar Természettudományi Múzeum, Bogárgyűjtemény) A 2019. év rovarát – internetes szavazás végeredményeként – a Szent István Egyetem Kertészettudományi Karának E/2 termében (Budapest, XI. ker., Ménesi út 43–45.) mutatjuk be, a Magyar Rovartani Társaság 2019. december 21-én, 16…..
Yoss 2018.12.11 11:10:10
@Combat Gear Admin: A 70k az egyetlen mintadarab legyártásának a költsége, sorozatgyártás esetén ennek a töredékéből kijön a cucc.
A következő 2018-as készülékek között ezek biztosan viszik a prímet szerethetőségben, használhatóságban, és nem utolsósorban árban is.  Legalábbis szerintünk.Jöjjön az idei szubjektív top 10-es listánk! Belépő szint a mobilok világába Ha azt mondjuk, hogy titütűdü titütűdü titütűdü tíííí, akkor…..
A nők belső élményei, érzelemvilága különbözik a férfiakétól, már csak azért is, mert hónapról hónapra végigjárnak egy biológiai és ehhez kapcsolódó érzelmi körforgást. A szexualitást és az orgazmust is egészen másképp tapasztalják meg, mint a (fizikailag) erősebb nem. Gina Ogden szexológus, a Nők,…..
Annak az esélye, hogy valakit villámcsapás ér, igen csekély. Az áldozatok 90%-a túléli az incidenst, de rendkívül komoly sérüléseket szerezhetnek. A testen maradandó nyomok is keletkezhetnek, ilyen például a Lichtenberg-féle mintázat. ..
Halogatás. A szó, ami hallatán tikkelni kezd a szemed, viszketni kezd a rég gyógyultnak hit gyulladt szőrtüsződ a ..ott és ránézésre megmondja bárki a pontos pulzusodat a nyakadon dülledő érre nézve, ha egy méteren belül van. Tudod (TUDOD), hogy az élet megkeserítője, szorongáskeltő…..
Kedves Fidesz szavazó, aki magabiztos erkölccsel bírálsz engem! Lehet, hogy Te dolgozol azon, hogy jobb legyen, de én is azt teszem. 21 éve, keményen, és nem tanulatlanul,vagy segítségeket várva. Nővér vagyok, az állam szerint nekem 130 000 nettó jár. Belenyugodtam. Ez van, nem tehetek semmit,…..