Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levőlétező

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2012.11.25 10:46:28
Sport Lego Egy Panda 100HP vásárlásához nagy szerencse kell. Egyszerűen nincs eladó. De ha van is, akkor sem tudsz válogatni, mert egynél több egyszerre nincs fent. Egy évnyi használat után teljesen meg tudom érteni ezt az állapotot, hülyeség eladni. Annyira jó kis autó, és…..
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Ezek a Hiace-ek most már tipikusan tizenkét-tizenhét évesek, mondhatni, kivénhedt csatalovak. Nem kímélte őket a sors, még kevésbé a hírük, miszerint elpusztíthatatlanok: a tulajdonosok sok százezer, sőt, mára talán millió kilométeren át próbálták a földkéreggel egyenlővé…..
Bringáznál a buszsávon, netán behajtanál szemben az egyirányúba? Lerohadtál, és vontatjátok a kocsit az autópályán? Ne tedd, tilos, ahogy sok más dolog is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Nincs új a nap alatt, ha azt mondom, hogy a Fiat és a Suzuki egy-egy közös szálat életben tart, az SX-4 - Sedici párosra gondolva.De a Swift-Punto (hívjuk ezentúl Swuntonak) kettős tudtommal nem volt a projekt része. Viszont, hála a magyar találékonyságnak, ezt is megélhettük, hogy…..
levőlétező 2012.03.11 09:17:54
Elmondanám srácok, hogy én ezt az autót láttam élőben, és az, amit itt leírtok róla, az közelít a semmihez.
Egy Kelet-Magyarországi faluban vittük szerelőhöz egy barátom autóját, és ott állt az udvaron ez a gyönyörűség (ahol ezek a képek is készültek).
A (szerelő) tulaj saját bevallása szerint 4 gurigában van, és olyan műgonddal van elb***va minden apró részletében, hogy nagyon komoly erőfeszítésembe került, hogy amíg (1 kérdésre) végigmagyarázott mindent, végig az ordítókészség kerülgetett, annyira szerettem volna ráordítani, hogy "Bazmeg ennyi pénzből vehettél és szépen megcsinálhattál volna magadnak egy AUTÓT!!!"!
Kérdeztem tőle, hogy legalább ha ennyit dolgozott vele, és tett bele egy rendes motort, akkor alátett-e egy négykerékhajtást, azt mondta, hogy nem, mert abban elvész a nyomaték! Gondoltam is magamban, hogy ha kihagyod a beépített sok szar felét, akkor nyersz annyi súlyt, ami kárpótolt volna, de kár lett volna mondani a csávónak, mert látszott rajta, hogy nem fogja fel, hogy az autóversenyen kanyarok is lehetnek, az egyenes vonalú mozgás híve...
Ja, a beltérben valami 150 db (!igen!) körüli led világít, úgyhogy egy ajtónyitásra van olyan ufóriasztó karácsonyfa fény, hogy a holdról is látszik.
Gondoltam már akkor, hogy körbefényképezem az autót, és rakom ki ide, de a telefonom képei túl gyengék voltak az élményhez. Az udvaron állt egyébként egy hasonló szintű Micra (épp akkor faragták bele a Polo-hátsólámpákat), ami szintén megérne egy posztot...
A célirányos gumiégetést azóta nem értem, amióta egyszer kipróbáltam. Két gumim bánta, ami pénzbe került, egy kevésbé gyakorlott majom is meg tudja csinálni, mert vezetési tudás nem kell hozzá, de utána két hétig szellőztetni kell az autót. Valószínűleg ezért nem is…..
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
Jajj,de csúnya! A mélyföld átka 2011.10.05 16:15:50
A hollandok bizony érdekes népség. Legális drogok, legális prostitúció, és még a tengerszint alatt is vannak. Ez a három összetevő (nem, az X-Vegyszer nem) épp elég ahhoz, hogy beteg átépítések szülessenek. Mint például ez az Astra.Elölről bizony kicsit ingolstadti lett.A…..
Belsőség Kultúra úton-útfélen 2011.08.31 07:00:00
Pedig elhihetik, ilyenkor szeretnénk mindannyian a rendőrt, aki egy pihenőhelybe intené le az egész karavánt és mondjuk indítana százezerről per autó, alkudni pedig csak felfelé lehet. Mai publikációnk blogposztja...
Cork77-től kaptam még jó régen az alábbi Kadettet. Szép kis átalakításon ment keresztül. Tény, hogy a képek 6 évesek (ha szabad hinni a fényképezőgépnek), és tökéletesen szemlélteti, mire nyálaztak az akkori fiatalok. A felnik kapásból érnek az 5 flémből kettőt. (a…..
A nagy húsvéti készülődésben sikerült megmenekiteni egy pár tojástaz autók számára is, és mindjárt gondoltunk a kedvenc autós oldalunkra is.:)Kellemes húsvéti ünnepeket kiván a Totalcarnak egy pár lelkes egyetemista.Természetesen mi is boldog, nyugodt és jókedélyű húsvétot…..
Belsőség Mi az, hogy torlódás? 2010.11.27 16:02:00
Csütörtök este voltam olyan szerencsés, hogy az M1-esen jöhettem Budapest felé. A navigáció azt jelezte, hogy fél tízre otthon leszek, ha minden így megy tovább. Ekkor az autópálya feletti elektronikus tájékoztató táblán olvasom, hogy: Baleset, torlódás. Ja, ha csak torlódás,…..
Belsőség Kaszálunk és védünk? 2010.10.08 06:49:15
Egymilliárd forint. Az objektív felelősség elvének bevezetése óta közigazgatási bírságokból ekkora bevételhez jut a rendőrség – havonta. Vélemények az azonos című írásunkról...
levőlétező 2010.10.08 19:04:52
@_DanieL: Na pont ez az.
A Jobbik meglepő választási győzelme után nekilátott megvalósítani a közrendvédelmi telepek létrehozását célzó kampányígéretét. Mai interjúnk vendége Kolompár Sándor, a miskolci közrendvédelmi telep lakója.   KR: Kedves hallgatóink, itt állunk a miskolci…..
levőlétező 2010.09.15 11:40:22
@Képzelt Riporter: OK. Akkor kezdd mondjuk azzal, hogy Magyarországon egy erőszakos kisebbség éppen a saját államát akarja létrehozni, ami a jelenleg itt élők számára csak tragikus következményekkel járhat (legyenek bármilyen nemzetiségűek a szóban forgón kívül), és ezt az éppen 2/3-al kormányon levő erő sem igyekszik megakadályozni.
Nézzük, hogy mennyire vagy szókimondó, bevállalós, merész és a béke mellett elkötelezett! Azt hiszem, mind szívesen olvasnánk egy képzelt riportot egy alföldi "menekülttábor"-ból mondjuk 2025-ből Juhász Bélával!
levőlétező 2010.09.17 18:49:54
@Képzelt Riporter: Akkor te tényleg a társadalmi-etnikai problémákra nyitott szemmel jársz!
Mért nem írsz orvosi cikkeket? Ennyi erővel azt is lehetne...
levőlétező 2010.09.19 12:11:48