Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hypto

6 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év utolsó napjához rekord hosszúságú podcast dukál, benne A hobbit utolsó részének kivesézésével, és a 2014-es év filmjeinek összefoglalásával. Ez utóbbit pár napon belül teljes terjedelmében elolvashatjátok a blogon (ahogy lenni szokott: jó és rossz filmekkel,…..
Messze nem a legrosszabb film, amivel eddig foglalkoztunk, de a röhej-faktor annyira magas, hogy nem tudtam bemutató nélkül elmenni mellette.   ..
Nem, nem felejtettük el, csak egy kicsit (khm...) elhalasztottuk. De a lényeg, hogy elkészült a harmadik rész bemutatója is!  ..
Jó régen volt új bejegyzés a blogon, ezért mindenkitől elnézést kérünk. A dolog oka kettős: egyrészt a mindennapjaim eléggé besűrűsödtek az utóbbi két hétben, így kevesebb időm volt a bloggal foglalkozni, másrészt pedig belefogtam abba a videóba, amit már nagyon régóta…..
"ÚRISTEN!!! HATALMAS ROBOTOK CSÉPELIK EGYMÁST HÁÁBBBLLLJAAMMMLAJJJAMMMABLAAAAA!!!" Őszintén, én vagyok az egyetlen, akit már kicsit sem hoz lázba hogy ezek a bádogelefántok éppen hogyan verik egymást halomra? A kedvencem az volt, amikor pár héttel ezelőtt az volt a fő hír…..
A Bosszúállók egy jelenet közepén random megjelennek, aztán felrobbannak. Ez aztán a paródia, aztamindenit! Nem kellett csalódni! A The Starving Games tökéletesen méltó lesz a Bazi nagy film és Katasztrófafilm és társaik által képviselt branchoz. ..
Kicsit túl jóra sikerült a videó bejelentésem (Nem volt vicc, tényleg várni kell még heteket, de hangsúlyozni akartam, hogy nem voltam tétlen. Ne legyetek türelmetlenek, nem egy megszokott videó lesz, megszokott szerelésben), úgyhogy inkább gyorsan berakok valamit a blogra.BODzA…..
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
Hypto 2007.10.26 17:44:22
Az elveszett poén illetve a kézikönyves bejegyzések után emberek ezrei, mit beszélek, milliói nem tudtak esténként aludni, mert látni akarták a játékot. Állítólag én is többször szétizzadva, hangos "AFRIKAAA" kiáltással riadtam fel éjszakánként. De itt a válasz…..
Múltkor írtam egy cikket az "Afrika sötét titkai" nevű játék orbitális kézikönyvéről. Aki még mindig nem értené, miről van szó, nézze meg előbb a videótSzóval megírtam, hogy a kézikönyv igen jelentős része, igen zavaros kamu feljegyzésekből áll. De jó pár…..
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..
A kis freddyD álmosan olyan 7:35 körül kikelt az ágyból, éhes volt pici pocija, szóval egyből elment a konyhába. Gondolt egyet, bekapcsolta a tv-t, kapcsolgatott és a FIX.TV-n landolt,ahol valami ismétlés ment.Aki esetleg nem budapesti, ez egy interaktív tv szerűség, többynyire…..
  Ezt a filmet szigorúan 12 éven felülieknek ajánlom. Ez remélem az előzetesből kiderül ;) De az egyik kedvenc magyar filmem ! ..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
  Mindenki kedvencének a legutóbb megjelent epizódja a Sithek bosszúja. Remélem, hogy aki nézi az már látta ;) ..
Filmelőzetesek Felhívás 2007.08.13 15:01:00
Nos... új admint köszönhetünk sorainkban kinek neve : Brien !A későbbiekben még lehetnek új adminok, de ahhoz nagyobb érdeklődés kéne. Ezért kérek mindenkit : ajánla a blogot barátainak, egyéb oldalokon hírdesse, ha tetszik neki. Aki a legaktívabban fog nézőket toborozni az…..
Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt :)Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket.Max Payne 2Doom 3CSI trilógiaCall of Duty expansion pack (united offensive)FahrenheitRainbow 6 LockdownNem a…..
Hypto 2007.08.11 20:27:10
Filmelőzetesek Transformers 2007.08.10 19:01:00
Nos a nagysikerű játékokról készült film a mozikban ! Én még nem láttam, de állítólag nagyon jó, a játékával játszottam az tényleg bejött. Ígérem megnézem. Bocs hogy nem magyar, de olyat nem találtam...
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..
Nos... azt hiszem nem kell hozzá kommentálás. Szerintem mindenki ismeri aki nem vessen magára !..
Filmelőzetesek Bemutatkozás 2007.08.06 20:35:00
Sziasztok !Ezen a blogon ismert és kevésbé ismert filmek előzetesei lesznek láthatóak. Hamarosan érkezni fog az első, szezonnyitó előzetes ;) Addig is. Legyetek jók !..
Hypto 2007.08.07 13:09:39