Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LazyG

12 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azaz ló és lovasa. Találó kifejezés, ráadásul japánul még a sóskaleves is úgy hangzik, mint valami nagyon veszélyes fegyveres mozgalom, az pedig, hogy ló és lovasa egyszerűen nem lehet rossz. Ahogy az MX-5 sem az, bármennyire is szeretik nyelvükre venni a lóerőmániások, itt…..
LazyG 2010.12.11 11:50:31
Most elégtételt vehet azokon a srácokon, aki a grundon fociztak, míg ön a szobában távirányítós kocsikkal játszott. Ezt ŐK, tutira nem tudják. A nyeremény: Blaupunkt GTx693, 260W MAX / 55W RMS (4Ohm), 3 utas koax, 16x24cm + Audison Teniszpóló kék színben hímzett Audison logóval.…..
LazyG 2010.12.11 11:23:53
 Déli csoport:   Dunaújvárosi Főiskola - Regale Energy Klíma - RFT.     Kecskeméti Református Kollégium    …..
A dunaújvárosi campus arénában került sor az előselejtezőre, ahol a megfogyatkozott csapatunk sikerrel vette az első két mérkőzés megpróbáltatásait. Magabiztosan elfoglaltuk a helyünket a legjobb 16 között, várva a csoportköri küzdelmeket Kecskeméti RK. vs. White Sharks HC.…..
Világutazó Kanapéról kanapéra 2010.04.06 10:13:00
Kanapészörf (couchsurfing) a szó szerinti fordítása annak a fiatalok körében igen kedvelt és elterjed utazási formának, mely az utóbbi évtizedben számos rajongót szerzett magának.  A kanapészörf lényege, hogy az utazók ellenszolgáltatás nélkül ingyenesen vendégül…..
Ebben a tanévben elszántan készültek a fiúk a kispályás floorball diákolimpiára! Szerda hajnalonként, még engem is megelőzve állították fel a pályát, s végezték a sokszor monotonnak tűnő lövőgyakorlatokat, hogy készésgé fejleszthessék mindazt, amit az évek során…..
Ez, itten, tényleg mellbevágja majd azt, aki elviszi. Lehetőleg ne Ticóval jöjjön érte, mert nem fér be a csomagtartóba. Egy közel félméteres hosszúságú, négycsatornás távirányítóval vezethető helikopterről van szó. E-Sky lama V4 - tényleg szenzációs. Persze helikoptert…..
Nem könnyű bármit is írni egy olyan játékosról, ki 2004. március 5-én mutatkozott be csapatunkban Baja ellen, s első pontját másfél év múlva 2005. december 3-án, a Baja ellen érte el! Azóta csapatunk védelmének ikonja lett, hiszen kevés olyan forduló volt, hogy legalább…..
Új év, új csapat, új remények, újoncavatásIzgalmakkal, s várakozásokkal teli indultunk neki az idei bajnokság küzdelmeinek, hiszen a tavalyi jól összeszokott első sorból mindössze két emberünk maradt, s az idősebb játékosok feladata volt így beépülni az első sorba, s vinni…..
A Magyar Diáksport Szövetség Becsületes Játék - "Fair Play díját" ebben a tanévben a kispályás diákolimpia országos döntőjén történt sportszerű megnyilvánulásáért a Kecskeméti Református Kollégium csapatvezetője, Tóth Imre nyerte el, aki  immár több éve…..
7. alkalommal került megrendezésre a MEFOB Floorball Döntő Veszprémben. A rendezvényt a MEFS megbízásából a Pannon Egyetem és a Veszprémi Egyetemi SC szervezte közösen.A Szegedi Tudomány Egyetem  csapata nagy meglepetésre a csoport III. helyről egészen a döntőig menetelt,…..
Bajai Méhek és Darazsak SE - Kecskeméti Református Kollégium 9-5 (2-1, 5-0, 2-4)Baján került sor ebben az évben a 2008/2009-es OBIII-as bajnokság bronzmérkőzésére, melyen az alapszakaszban már kétszer megmérkőzött alakulat nézett egymással farkaszsemet, hogy hatvanpercnyi…..
Ezen a hétvégén kerül sor a rájátszás következő fordulójára, melynek során április 5-én, vasárnap, 13 órakor az ARES HC '94 "B" csapatával küzdünk meg a négy közé kerülésért!Mindenkire feltételen számítunk, mert rendkívül fontos meccsek várnak ránk!…..
Csapatunk a második fordulóra már kellő fordulatszámon tudott pörögni, jelezték ezt pontos passzaink,láthatatlan helyzetváltoztatásaink, pontos kapuralövéseink! A logopédus bevált, játékunk nem dadogott. Felavattuk új kapusunkat, akibe nem hiába vettetük bizalmunkat. Jó, hogy…..
Márciusról elmaradt meccs /nem volt játékvezető/ pótlása, melyről a hivatalos határozatot, hogy mikor kell lejátszani április 29-én kaptuk kézhez!Tudtuk, hogy többeknek nem jó ez a hétvége, de még álmomban sem gondoltam, hogy csapatunk mindössze 8 fővel tud ezen a mérkőzésen…..
Jó iramú mérkőzésen kötelező győzelem.Először is csak annyit tudok mondani, hogy GRATULÁLOK! Nem tudom mit ígért öcsém, de teljesítem!Várok egy emailt /timre@t-online.hu/ benne egy meccskrónikával, hogy feltegyem ide!Addig is a pontszerzők!Kornél 2+5Gergő 4+2Kristóf 2+3Peti…..
Baljós előjelekkel készültünk erre a mérkőzésre, hiszen 14 fős keretünkből előre tudtuk, hogy négyen hiányoznak, péntekre kiderült az ötödik, s már majdnem Törökbálinton voltunk, mikor eszébe jutott Marcinak, hogy otthon maradt az igazolás! Így, gyakorlatilag két cserével…..
    Edző nélkül vágtunk neki a szombat délelőtti mérkőzésnek. Szokásunkhoz híven, ismét korán érkeztünk, így volt időnk az alapos bemelegítésre. A játékvezetők késése végett mégis álmosan kezdtünk, nem tudtuk felvenni a ritmust, és a lelkesedést amit az…..
Augusztus 27., hétfő    16.45 KTE pálya futóedzés, utána a teremben labdás edzés!Augusztus 29., szerda    17.00 Csarnok, erőnléti majd labdás edzésAugusztus 31., péntek    "Tesztmérkőzés" - MK meccs SzolnokonReméljük ezen a…..
LazyG 2007.08.25 20:01:42
LazyG 2007.08.29 21:02:43
A szerdai kondis edzés után, tegnap végre az ütőket is a kezünkbe vettük, és egy átmozgató technikai edzést követően kispályán játszottunk. Nagyon jó hangulatban tellt eddig minden edzés, remélem ezzel a lelkesedéssel vágunk neki az OB II-nek is. Első mérkőzésünk az Ares B…..
Amíg blogunk formálódik vessünk pillantást a tavalyi év OBIII-as statisztikájára. Érdemes felfigyelni, hogy mennyi kecskeméti van az élbojban.kfloorball.blog.hu/media/image/OBIII_kanadai.xls..
Megkezdődött Kecskeméten is a felkészülés a következő szezonra. Ma futóedzésünk volt, mely igen keményre sikeredett. Folytatás szerdán a konditeremben.....
Talán elkezdődik valami a kecskeméti floorball csapat web 2.0-ás történelmében.....