Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flugosmotoros90

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkit köszöntünk az oldalon!   A blogban különböző tömeg- és egyéni közlekedésről szóló postokat olvashattok. Ha van témátok, akkor azt szívesen vesszük...
  A gyári állásajánlatokat böngészve bárki érdekes információkhoz juthat az autóipar helyzetéről. Az elmúlt évek pangása után százszámra hirdetett betöltetlen állások például azt mutatják, hogy az autógyárak szerint a válságnak valóban vége van, sőt az elmúlt…..
Belsőség Kálmán és a tahó 2010.11.28 09:15:00
Úgy gondoljuk, több szóra nincs is itt szükség, talán csak egy kis segítségre az olvasók részéről. Kálmán levele azért kicsit mellbevágott minket is. Szervusztok! Hétfő este, Kodály körönd. Szinyei Merse u. felől közelítve állok az Andrássy út előtti lámpánál,…..
flugosmotoros90 2010.11.28 13:11:24
@s.o.v.i.e.t.: Nem így működik azért ez! Sietni lehet, a megkülönböztető jelzést használóknak, vagy annak is aki anélkül halad, de annak csak megadott szabályok között. Ez nem annak minősül, és az hogy valaki más tulajdonában kárt tesz, az elég nagy bűntett. Mellesleg (tudom, hogy nem) de mi van akkor ha nem hall a feltételezett Kálmán. Ugyanis ők is kaphatnak jogosítványt, mert nem függesztették fel a vezetéshez való jogukat. Te honnan tudod, hogy úrvezető? Látod innen erednek a bajok, mi van ha '87 óta több 100ezer km-t vezetett? Ha ennyire sem tiszteljük egymást, hogy mások jogos igazában is a lehetséges hibáit keressük, akkor nem tudom hova jutunk!
Egészen véletlenül botlottunk bele a demonstrációba Budapesten, épp bevásárolni mentünk, amikor észrevettünk több mint száz taxit, amint tüntetően egy csoportban álltak a Cinkotai és Németpróna utca kereszteződésénél. Illetve állnak, mert a tüntetés jelenleg is…..
flugosmotoros90 2010.09.13 18:39:27
@Apuka01:

Nekem is a taxi4-nél dolgozott az egyik ismerősöm tudom miről beszélsz! Megértem, hogy nem megy és hasonlók! De, azért miért nem tüntettek, hogy a keletinél ne arabok vigyék 25éves szar audikkal az utasokat, 10x áron? Mindenki szarban van, megértjük. Arról, hogy az embereket nem sikerül megnyernetek, abban csakis a taxis társadalom a hibás. Ha ismernék a KRESZ alapvető szabályait, nem az egész várost magukénak képzelnék, nem lehúznának szinte mindenkit talán megértőbbek és hajlandóak egy fuvarért 50-100 v. esetleg 200 forinttal többet adni az emberek. Ha annyira veszteséges, nem hiszem, hogy ennyien lennétek az utakon, nem 2millós kocsikkal. Teljesen mind1, hogy hitelre lett-e véve a kocsi, ahhoz kell fedezet, kell havi nem kevés pénz, úgy tűnik mind a kettő megvan!