Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mellow widow

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas meccsen vert bajnokot és listavezetőt a Sapa Fehérvár AV19. Ezúttal nem aludtunk el a meccs elején, már az első harmadban is egyenlő ellenfelei voltunk az EBEL első számú sztárcsapatának, a legtöbb helyzetet érdekes módon hátrányban alakítottuk ki, de ekkor még nem…..
Jégkorong Linz–Fehérvár 3-4 2010.09.26 21:01:00
Tavaly az egész EBEL-alapszakaszban egyszer sem nyert Ausztriában a Sapa Fehérvár AV19, az idén viszont máris megvan az a nagyon fontos két pont. A pénteki borzalmas vég után a csorba kiköszörülése volt napirenden Linzben, de nem úgy indult a meccs, mintha ez sikerülhetne, már a 2.…..
Sofron István első mesterhármasát érte el az EBEL-ben, szemfülessége, ügyessége, gyorsasága döntő volt a Medvescak elleni győzelem során. Ahogy az előző szezonban, úgy most is befolyásolja eredményességét, hogy Ladányi Balázs és Vas Márton mellett játszhat. Nem véletlen,…..
"A hét elején keményebb edzéseink voltak, kihasználtuk, hogy kedden nem volt forduló – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Így kényelmesebben lehet készülni a pénteki mérkőzésre, ami nem jelent előnyt ellenfeleinkkel szemben, hiszen ők…..
Mellow widow 2010.09.17 19:15:30
Jégkorong Graz–Fehérvár 2-1 2010.09.12 21:30:00
Hősies küzdelemben maradt alul a tavalyi EBEL-alapszakaszgyőztes otthonában a Sapa Fehérvár AV19. A magyar bajnok vezetést szerzett Palkovics góljával – az ifjú Orbán gólpasszt jegyzett –, és bár a hazaiak a második harmadban egyenlítettek, az ikszet egészen az 58.…..