Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boli – Ch.T. is, meg hát!

0 bejegyzést írt és 41763 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Janókám, disznószaros lett rajtam ez a csizma, hozzál már valamit amivel letörölheted. - De...nem látok itt hirtelen semmi alkalmasat. - Akkor ott a nenyi a falon, leakasztod, oszt jó lesz az. - Azt a butáskoskodást már régen leszedtük, tudod, mikor legutóbb papír kellett a gyújtós alá. -…..
Az 1960-as évek mozijának egyik fontos pillérét jelentették a II.világháborúról készült alkotások. Jó néhány vált közülük azóta klasszikussá, mint A leghosszabb nap, A halál 50 órája, a Kémek a sasfészekben, A vonat,  vagy az Elrabolt expresszvonat.  És éppen 50 évvel…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.06.28 20:42:00
lemil.blog.hu/2011/02/24/vendegposzt_a_mocskos_13

A filmes rész okés lehet, a vége sántít, marhaság. Az eredeti alakulat (Mocskos Tizenhárom) vezetője jelen volt tanácsadóként.
Varánusz Menekül a Fidesz 2017.05.27 11:39:06
Stratégiát váltott kormánypártunk a Halász Júlia botrány után. A kérdezősködni szándékozó újságírót már nem lökdösik, rángatják, telefonját buzerálják, hanem menekülnek, bujdokolnak előlük, trükköznek ahogy csak lehet, megúszni a megúszandót. Volt már "futtatás kifulladásig" projekt, "tereld az…..
A Legpohosabb Főmagyar pénteken ismét mélyen szántott a Királyi Rádióban. Világossá tette mennyivel jobban érzi magát a hasonszőrű kommunista rezsimeket vezető fél és egész diktátorok között, mint a hanyatló nyugaton, ahonnan a lőrincgazdagodás fizetve van. Gondolom a kínaiak elmondták neki…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.05.27 08:50:45
@habakuk000:
Akkor nekem ez hamarabb lejött, mint neked... :)
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.05.27 09:47:19
@punkfrog:
De! 20 éve is az volt.
Lehet nem most kéne ezt a posztot írni, mikor a felfőtt agyvizem lelőtte magáról a kupakot. De...ha lopni nem szégyen, akkor káromkodni se az basszátok meg! Mer'hát a Nemzeti Együttlopás Rendszerében odáig jutottak a patkányok, hogy a legkisebb tételekért is lehajolnak, és elveszik amihez…..
A hétvége történéseit elnézve az embernek kedve támad aktivistának állni még akkor is, ha ez amúgy távol áll tőle, és életének 4x éve alatt még sosem fordult elő vele. Én például most éppen rettentő kíváncsi vagyok, hogy a fideszes szardarab tőlem is megpróbálná-e elvenni a telefonom, próbálna-e…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.05.08 12:58:14
@Oxica:
Hazai zsebredugott kezű pocakos focialistánk erdogan tezsvírének tudott gyorsan gazsulálni. Európában nem komálják ezt a cigánystílust...
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.05.09 06:29:04
@látjátok feleim szümtükkel:
Bunkózsótti természetesen nem egyes szám első személyt használja - evégre gyáva szardarab - hanem csak a szokásos cigánytöbbest, evégre ez az uszító, vicsorgó, fogatlan öleb másra nem képes, mint alkalmazkodni a kitartóihoz.
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.05.09 12:35:43
@ulpius66:
Tünci bogárka! Tüncizni a hozzád hasonló népnemzeti homárok szoktak, meg fotelnáculva uszítgatni a gazdi végbeléből kiugatva.
A kibérelt szteroidos faszpumpák legalább szétbasszák a várost a nagy örömödre, de a Kék Osztriga bárodban max keringőzhetsz velük kislányként.

Az ellenzéki tüntetések - legnagyobb sajnálatodra - korrektül lezajlottak, mint a hozzád hasonló, gyengébb képességű mázás agyagedények is megtudhatták, hogy 23.000 forintos kárt okoztak anno.
A többi "tünci" dolgodra valamelyik meleg társkeresőn keresgélj rá.
...vagy a bayerrel nyalakodjatok tovább.
Varánusz Orbán a bujdosó 2017.04.29 17:35:30
A Magyar Nép Nemzeti Hőse fényességes győzelmet aratott a héten Brüsszelben. Akkora nagyot és olyan fényességeset, hogy vissza is ment ma megismételni az egészet. Megértem, fényességesen győzni nem lehet elégszer, no meg mikor a "hegyek vajúdnak és egeret szülnek" az is pazar látvány, gondolom…..
Varánusz Imádkozz, Orbán! 2017.04.28 13:20:01
Feri, Feri, bazmeg. Ha te egyszer kinyitod a szádat, ha te egyszer elkezdesz beszélni... Akkor mi lesz?Arra vártunk, hogy majd kiderül, mikor letelik a bűvös 72 óra. Aztán megmondtad mi lesz: semmi. De az Orbán az imádkozzon - már ha igen ráér rajtad röhögés közben - mert majd ha te egyszer…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.04.28 21:02:08
@taga20:
Mi van? Felfújtad a salleros gumicsajt? :)
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.04.29 07:36:14
@látjátok feleim szümtükkel:
A lázár féle népművészeti agyagedény félék úgy vannak vele, ha nem lophatják el nagy részét (adók, járulékok formájában így is lenyúlják egy részét) akkor nem is kell ide, hisz akkor a függőség, az elkötelezettség a bolseviki párt felé ebből a pénzből nem tartható fenn. Az meg gáz, ha az emberek önállóan gondolkoznak, nem kiszolgáltatva au aktuális politikai hatalomnak.
Seggnyaloncok rémálma!
Remek példa a napokban kiderült vidéki kis sajtó megsegítésére rendelkezésre álló alapok kifosztása. A nem is vidéki pártsajtó 100 milliós habzsidőzsije lett. Következmény? Semmi... A szokásos "elloptuk, na és?"
Őrült kíváncsian várom, hogy mi sül ki a legfrissebb Gyurcsány bullshitből, miszerint neki olyan papírokat mutogattak ami megmagyarázza, miért szopott a magyar kormány vérhólyagot Putyin faszára. Valami oka kell, hogy legyen annak a lelkesedésnek, ami az elmúlt 7 évben ebben az ügyben…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.04.28 13:30:54
@kekex:
Nagyon gáz Viktrorunk.
Friss "élmény"... egy ügyvédi iroda, osztrák ügyfél mondja az ügyvédnek, hogy egyre rosszabb a megítélésünk, amit megért, mert itt is él nálunk, látja mi van a hétköznapokban, meg látta, hogy miket hadovált össze ez a szerencsétlen Brüsszelben.
Szánalmas amit rendez és nem érti, hogy miért ilyen buták az emberek, hogy simán lenyelik a hazugságait, a tereléseit, hogy a migránsokkal...c.bullshittel mindent el lehet hitetni ezzel a buta néppel. A Soros duma is olyan gáz, hogy nincs Ausztriában olyan buta politikus, aki be merne próbálkozni, mert körberöhögnék.
Miközben pitiznek a pénzekért kint, itt uszítanak azok ellen, ahonnan kapják?
Plakátok mindenhol, minden mennyiségben?
Ennyire buta a nép, hogy erre vevő?
Igen, ennyire... :(
Varánusz Köszi, Simicska! 2017.04.22 13:10:48
Elsimicskásodott az Index. 2017 szomorú valósága, hogy ehhez a főszerkesztő írását olvasva hozzá kell tenni: szerencsére pont most és pont így. A szomorú valóság további adaléka, hogy ez az egész - a függetlennek egyelőre meghagyott magyar sajtó jelentős százaléka - Simicska gesztusainak köszönheti…..
Aztamegbasztakurvaéletfasza! Komolyan mondom, én nem értem már ezt a kurvaországot, pedig én mindent értek. Oppá, Fannika, ez a faszbúkon ne kurvaországként, hanem Édes Hazámként és Nemzetemként jelenjen meg. Szóval magyarázza el valaki mi folyik itt, mert szívem lelkem kiteszem…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.04.19 13:10:03
@látjátok feleim szümtükkel:
Szónikéne tezsvírem a morvaihisztikének, evígre vót ammá melegjogvídő jis!
Úgy látom Morcos Bajusz házmester nertársnak szépen lassan mentális problémái lesznek. Az elmúlt időszak eseményei úgy megviselték szegényt, hogy csúszni és füstölni kezdett az ékszíj a fejében. Az ő kis saját külön világában nem csak elnézni kell a lopás-csalást amit művelnek, hanem egyenesen…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.04.17 10:15:22
@látjátok feleim szümtükkel:
Fele beadta a kulcsot már, a többi meg gyógyszerei mellett a régi mszmp párttagkönyvét tartja. Volt spiclik, munkásőrök, bolsik - röviden a cöf. Faca...
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.04.17 11:07:44
@gazoló:
Valahol a bayer nevű szarházi megnevezéseként használták, hogy , "orbán láncos tengerimalaca"... :D
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.04.17 13:25:37
@xyxyxy71:
A kislomnici is évek óta küzd a komplexusaival, nyomasztja, hogy alig kíváncsi rá valaki, így azután időnként valamivel fel kell hívnia magára a figyelmet a "legtakonygerincűbb seggnyaló" c.versenyben.
Szó se róla ügyes nulla a figura, de sokkal ügyesebb szarrágók vannak nála, akiknek még fürgébb a nyelvük.
Varánusz Bazmeg, Viktor! 2017.04.13 17:09:23
- Varga Gergőt és Gulyás Mártont bilincsben, vezetőpórázon vezették a bíróság elé, mert a Bajszos Szar palotáját 23 ezer forint értékben vízbázisú - lemosható vagy könnyen átfesthető - festékkel megrongálták. - A vagyonosodásütemben Zuckerberget lepipáló Pénztáros Lőrinc zsebre tette a fél…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.04.14 16:43:53
Fura kis abszurd minidráma zajlik itt körülöttünk. Hőseink csatároznak Leggyűlöltebb Ellenségünk, Soros György árnyékával, nem számít semmi, nem drága semmi, ha kibasszák őket az Európai Néppártból legfeljebb Soros mártírjaiként fognak kivonulni onnan. Hősök ezek akárki meglássa, legfeljebb akkor…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.04.11 15:57:05
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Remélem nem találkozok össze azzal a bayer nevű fostalicskával, mert még rá találnék lépni a kis sunyi tetűre...
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.04.11 16:08:51
@kekex:
Dehogy...fizett qrva...2 marék homokért naponta alázza magát a neten mindhárom "énje" a friss bejegyzésekben.
Szopatják mindenhol szegénykémet, a face-en is rendszeresen hülyét csinál magából. Vmi komplexusa lehet... :)
Nyerhető-e a két fronton vívott atomháború? - ez a kérdés kell foglalkoztassa Kedves Vezetőnket manapság. No meg az is, hogy ebbe a helyzetbe direkt hozta magát, vagy okos stratégái segítségével keveredett bele? Oké, a CEU-n keresztül Soros szívatás saját találmány, ami beleillik a Viktorunk…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.04.08 22:35:45
@habakuk000:
Nem. A Mosonin. Azon csak ad-hoc túrákat viszek.
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.04.08 22:45:47
@PeniValdes:
Csak este, annak aki kiérdemli!
Azért meg kell dolgozni! ;)
   Szávai Ferenc mérhető nemzetközi tudományos munkássággal nem rendelkezik, előszeretettel publikál az irredenta Nagy Magyarország című lapban és az ott megjelent baromságait a tudományos publikációi közé sorolja.   Szávai Ferenc egy igazi 1944-es mintájú seggarc, aki emlékezetes módon tiltotta…..
Varánusz Simicska visszavág 2017.04.03 21:25:30
A Habony-Vajna birodalomban mégsem olyan okos mindenki, mint azt hiszik magukról. Most például kiderült, mennyire nem jó ötlet Simicska Lui pajeszát rángatni, mennyire nem célszerű őt a G nap után lesifotósokkal vadásztatni. Még akkor sem, ha - vélhetően - az ő pénzén/segítségével fut a TI…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.04.07 12:06:14
Én édes, kedves Jóistenem ott fenn a mennyekben, szenteltessék a neved meg minden, tekints le reánk kérlek szépen, mert elveszejtenek minket ezek a te neveddel kufárkodó latrok! - IDE HOZZÁK A SÁTÁNT!!!! Pont ide, a nyakunkra mert tőle várják a megdicsőülést. Elhiszed ezt, baszki?! Pedig ott ül…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.03.25 06:54:36
@rdos:
Tanusítványhibák vannak a web helyeknél sok helyen. Kivétel hozzáadása. Új Firefox 52 feltesz. Amúgy a Java már ott is kilőve, mint a Chrome alatt.
Terminálban sudo apt-get purge firefox

Vagy a profilt kitörlöd és újat hozol létre.
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.03.25 06:58:59
@rdos:
Ja és Ubuntu frissítések, verzió is, bár gondolom LT-t használsz.
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.03.25 08:18:29
@rdos:
Tárolókat ellenőrizni, hogy a megfelelő eredetiből töltsön csak!
Kedvenc kormányzati karakterem, lézerjános nagyon ment már megint. Jankó időnként elkóborol a kormánykommunikációs fősodorból, ilyenkor pedig előállnak azok a ritka pillanatok, amikor a mondandója nyomokban olyan elemeket tartalmaz, amikkel egyet tudok érteni. Itt van például ez a mondás: Nem az…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.03.24 23:31:58
@habakuk000:
Ne is gondolkozz, hajrá! Ja... :)
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.03.24 23:38:47
@habakuk000:
Viccesek és valahol szánalmasak vagytok, amikor egymás közt osztjátok a nullát, miközben fingotok sincs mit, miért.
Nem gáz ostobaságot firkálgatni?
Szerintem nagyon!
Inkább igyatok... :)
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.03.25 06:42:04
@evasanyoca:
Megalázás?
Én téged?
Tényleg...aha... Tényleg hagyjuk.
Érdekes kakaskodás alakult ki tegnap a Nagy Büdösben, az ország második eláderesítésének "ünnepnapján". Vona Gábor kilencven méteres sprint után becsúszott Orbánnak, aki nyilván visszarúgott, és próbálta eltalálni szarva közt a tőgyit. A frappánsnak gondolt visszarúgás viszont elég sutácska lett.…..
Közjogi méltóságot - muhaha - választanak ma a Nagy Büdösben. Majtényi jelöltsége formális, inkább az a kérdés, Káder Janót milyen körülmények között újráztatják. A poszt születésének pillanatában ott tartunk, hogy miután Káder elmondta a semmit, első körben nem sikerült kétharmaddal megválasztani.…..
Varánusz Orbán és a kommunizmus 2017.02.25 17:18:31
Viktorunk beszédet mondott a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján. Egy ásításnál nem is érne többet ez a tény, ha nem a saját kis alternatív valósága szerint értelmezne mindent őkelme. Jólfigyeljél, aszonta: "A kommunzimus, akár csak a nemzetiszocializmus a Nyugat szellemi termékeként látta meg a…..
Ficó Robi és Lézer Jani kánonban csapkodja az asztalt, hogyaszongya a kibaszott kurva multik szeméttel etetik a feltörekvő balkán sarki államokat, micsoda disznóság ez kéremszépen?! Most aztán ki lesz minden vizsgálva, össze lesz minden vetve, meg lesz kóstolva, de nem ám úgy…..
Kisebb csoda történt a hétvégén: egy emeszpés mondott valamit. Mármint nem csak beszélt, hanem tényleg mondott is valamit. Ritka pillanat ez az utóbbi időkben, érdemes foglalkozni vele egy kicsit. Botka László zászlóbontásától nem biztos, hogy pont ezt és pont így várták az érintettek. Bonyolult…..
- Főnök, megjöttek az adatok, a Momentum leadta az íveket. - Hahahaha, és, csúnyán beégtek, mi?! - ŐőőőőőŐőőőő...nem egészen.... - Hogyhogy? Hogyhogyhogy? Átugrották a küszöböt? - Igen, és.... - Lárifári, majd lesz benne elég érvénytelen aláírás és kukázhatóvá válik. Szóljatok Árpinak,…..
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.02.18 16:57:01
„Magyarország és Budapest ma kész megragadni azt a lehetőséget, amit a Nemzetközi Olimpiai Bizottság teremtett. Azért tudjuk ezt az esélyt megragadni, mert a Magyar Olimpiai Bizottság mögött egy széles nemzeti összefogás áll.
Egy olyan tervről van szó, amelyre a Magyar Országgyűlés 80 százaléka, a fővárosi közgyűlés 90 százaléka, míg a nemzeti olimpiai bizottság tagságának 100 százaléka mondott igent, ezért nyugodt szívvel nevezhetjük össznemzeti ügynek.

A magyar kormány ezért mindenben támogatja a Magyar Olimpiai Bizottságot, amely a nemzeti ügy élére állt. Magyarország ugyanakkor azt vallja, hogy a sport fontosabb bármiféle politikai érdeknél, és sohasem válhat politikai küzdelmek színterévé. A magyar kormány ebben a szellemben támogatja a budapesti olimpiát. A budapesti olimpia pályázatának tehát, mélyen tisztelt Elnök Úr, minden tekintetben megvan a szükséges aranyfedezete.”

„Mi nem csupán az első budapesti, hanem egy közép-európai olimpiát szeretnénk megrendezni.”

Rióban is a régió olimpiájaként adta el Orbán a budapesti olimpiát, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökének is címezve a szavait azt mondta:
„Ez az az új korszak, amelyben mi, magyarok – akik magunk is az olimpiai mozgalom alapítói közé tartozunk – úgy érezhetjük, hogy most megmutathatjuk tehetségünket, bátorságunkat, elszántságunkat és nemzetünk szépségét az egész világnak. És ezért van az, hogy Budapest pályázik a 2024-es olimpiai játékok megrendezésére – a megfelelő helyszínnel, a megfelelő koncepcióval és a megfelelő időben.”

„Városi játékok megrendezéséről beszélek, amely egyben egy egész ország, egy egész nemzet olimpiáját jelentik; olyan olimpiai játékok megrendezéséről, melynek során lakosságunk 90 százaléka legfeljebb mindössze 90 percnyi távolságra van a sportesemények helyszíneitől.”

"Nagyon hirtelen ábrándult ki a magyarországi olimpia ötletéből Orbán Viktor, aki a hvg értesülése szerint Visegrádon a fideszes politikusoknak már azt adta ki: tolják rá szépen az olimpiát Budapestre, tartsák tőle távol a Fideszt és a kormányt. Mindez ráadásul még szerdán hangzott el, amikor nem lehetett tudni, hogy a szükségesnél jóval nagyobb számú aláírást ad át a Momentum.
Orbán a lap szerint arra utasította a fideszes képviselőket, hogy az ellenzék szavahihetetlenségét emlegessék, hiszen a kormány annak idején azért állt az olimpiai kezdeményezés mögé, mert a főváros az ellenzéki pártokat is beleértve támogatta a pályázat benyújtását."

Gyengébb képességű seggnyaloncok részére...
Boli – Ch.T. is, meg hát! 2017.02.19 07:54:49
@Fabius:
Mivóóót? Kiről maradtam le?