Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vuvuz Ella

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztéri szobrok hozzájárulnak lakókörnyezetünk képéhez, a rendszerváltás óta töretlen hazánkban a szobor- és szökőkút-állítási hév, nem mindegy hát, hogy lakásunk ablakából Lenin és elvtársai helyett milyen alkotásokra látunk.    Szeged a napfény és a…..
"Úgy élünk, mint az indiánok..." − Mit lehet csinálni? Lezüllik, piás vagy szipus lesz az ember, esetleg belehülyül, hogy hiába élt normálisan, ennek az országnak már egyáltalán nem kell, esetleg csicskát csinálnak belőle valamelyik szállón vagy halálra verik a…..
Biciklis-aktivisták másztak be a budapesti városháza parkolójába a kerítésen keresztül, tiltakozva az ellen, hogy Budapest szívében nem park, hanem városházi park(oló) van, na meg hogy a tegnapi Critical Mass előtt jól felhívják magukra a figyelmet. Jól van, megszokhattuk már a…..
A kigyúrt Milkaboci bármikor ráléphet a kétfarkú kutya egyik farkára... A svájci jegybank ma döntött: nem szigorított, de bármikor megteheti, ha érdekei úgy kívánják. Bölcsész vagyok, csak annyit tudok ebből, hogy ez nekünk nagy szívás lehet, és ha a kormány nem kap…..
Vuvuz Ella 2010.09.16 15:12:08
Sefi barátom sörözés közben anyázott nekem egy sort, hogy miért mentik meg a jelzáloghiteleseket. Mondtam neki, inkább írja meg ide, de hagyjon békén sörözni. Íme meglehetősen sarkos véleménye, melyet amolyan vitaindítóként illesztünk be. A reakciókat az otthonokosan@gmail.com…..
Vuvuz Ella 2010.09.14 20:10:08
@Palermo12: Nem erről van szó. Korrekt szerződések, játékszabályok kellenek mindkét fél részére. Az utólagos Rózsa Sándoroskodás annyira keleteurópai proliság.
Vuvuz Ella 2010.09.14 20:11:57
@aszora: Ne ez az, nem lehet levágni a tojást tojó tyúkot ám! Most a bankok is vakaróznak, hogy hiába veszik el a lakásokat, nem lesz kinek eladni ám rendes áron!
A 226 forintos svájci frank jegyzés elérte a kormány ingerküszöbét is; elérkezettnek látják az időt, hogy tegyenek valamit a devizahitelesek megsegítésére. Eddigi szomorú tapasztalat – tehát nem előítélet – hogy látványos, ám érdemi segítséget nem jelentő…..