Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jerzymark

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eldőlt, hogy A Margit híd déli oldalán nem valósítják meg az eredeti terveket, és nem lesz elkülönített kerékpárút.  UPDATE:  A biciklisek a járda mellett, az úttesten is közlekedhetnek. Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén döntés született arról, hogy a…..
jerzymark 2010.11.25 10:05:56
@Alfonzo:
Nagyon jót derültem hozzászólásodon :-))
Pontosan érzékelteti a bringások egy részének idióta magatartását (sajnos)
[update: 18:45 a teljes lista a könyvből]Megvolt a Gault Millau bécsi sajtótájékoztatója, miközben Budapesten az éttermesek komoly idegeskedéssel töltötték a napot, a derék osztrákok közepes poénokkal és annál kicsit jobb ételekkel húzták az időt egész este a császári…..
"...fütyülök én az építészetre mert önmagában nem érdekes sem a stílus, sem a forma. Rettenetesen érdekel viszont az, hogy az általam valamilyen módon megformált térben milyen élet lesz lehetséges. (…) Egyszóval úgy fejezném ki, a többlet kérdése…..
jerzymark 2010.10.17 05:43:31
@ToF: Az elnevezés nagyon találó,kifejezi hogy egyébként mennyire"hangulatos és otthonos"a szálloda.
     Már hosszabb ideje gondolkozom olyasmin, hogy a blog tematikusságának erősítése érdekében indítok egy sorozatot olyan elfelejtett politikusokról, akiket a világ szörnyűségességére vonatkozó egészséges feledés okán, méltatlanul és igaztalanul negligáltunk.…..
jerzymark 2010.09.13 09:34:54
@A Nép - Te vagy!:
Valamikor a 60-as évek végén,a Tv-ben Kádárt mutatták.Anyám meglátta és annyit mondott:"Ezt az árulót nézitek?" és kiment a szobából.Akkor nem értettem még a megjegyzését(gimnazista voltam)most már igen.