Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tölgyasztal

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyár közepén ritkán mélázik az ember a bécsi adventi vásáron, kivéve, ha mondjuk ott csókolózott először a Zolival/Julival, vagy, ha egy rosszul elsült utazás nem engedi szabadulni az ember gondolatait tőle az istennek sem. Pici Monya sajnos az utóbbi eset, és bánatát…..
Azt mondja Ferenc, hogy egy Nemzeti Dohányboltban vett egy nagyon nemzetietlenül kipreparált 100-as fehér Malbit magának. Nem tudta eldönteni, hogy mi is pontosan, amit talált, és a boltban sem kapott túl sok támpontot. Segítsünk eldönteni neki, hogy mivel találkozott,…..
Gergő szerint hazudik a Gastland teljes kirakata és minden létező reklámanyaga, minthogy 1190 forintért nincs korlátlan ételfogyasztás: Az lenne a kérdésem, hogy szabályos-e, hogy a Gastland étterem a Széll Kálmán téren nagy betűkkel hirdeti, hogy "korlátlan ételfogyasztás"…..
Újabb idegborzoló árösszehasonlító sorozatot kaptunk Pistabától, az osztrák Spar vs magyar Tesco összehasonlítása után. Ausztriában 20% az áfa, úgyhogy az biztos segít. De vajon milyen euroárfolyamhoz lettek belőve, 330? Amúgy Amerikában még annál is olcsóbb minden, mint…..
Váratlan fordulat, pedig még virtuális kuponjuk is van, de naiv ügyfélnek azt sem sikerült telefonján betöltenie, mert túlterhelődött a wifi a gyorsétteremben: A postaládámba találtam akciós kupont. Egyik nap otthon felejtettem, de gondoltam sebaj, bemegyek és kérek a kuponos…..
Elképesztő, milyen szintre bír süllyedni a magyar vendéglátás. Majd biztos ők fogják kitalálni, mit vihetnek haza a t. fizetővendégek: A Gunaras Hotelbe történő foglalásunk visszaigazolása az alábbi kreatív extrát tartalmazta:Bejelentkezés (Check in) az érkezés napján…..
Már nem csak a hajvágás tud bio lenni, hanem az edzőterem is. Naiv ügyfélnek nem jött be a dolog, mert néhány hónap után szteroidot kapott az edzőjétől, amitől begyulladt a segge. Panaszát érintetlen formában közöljük. Ki akartam gyurni magam Pesten, monták egy olcsó jó…..
Egy túlfűtött éjszaka után naiv nyaralók hazamenekültek Zánkáról a Teréz Vendégházból, miután kiderült, hogy azért annyira rosszak az életkörülmények, mert a lefoglalt szobájukból mégsem akarnak kiköltözni a német vendégek: Annak rendje s módja szerint, hónapokkal a…..
Tölgyasztal 2014.02.17 13:38:29
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Gábor hiába kötött 3,9%-os jutalékra szerződést a Dunahouse-zal, mert van minimum díj is: A Dunahouse-on keresztül kívántam értékesíteni az ingatlanomat. Megkötöttük a csúcs szuper kizárólagos megbízási szerződést a 3,9% + áfa jutalékra. Amit elfelejtettek hangsúlyozni,…..
Lingárék minden mozdulatát számítógépes anomália követte a prágai 4 csillagos Exe Iiris Hotelben, ami annyira elfajult, hogy éjszaka többször is felkeltették őket azonosítás céljából. Panaszt senkinél nem lehetett tenni: Most elégedetten dőlhet hátra a komplett magyar…..
Kiskacsa007 kollégája mókás részt talált egy telefonos webshop vásárlási feltételei között. Igazából még a nevén található ingatlanokat is át kell írnia a boltra kárpótlásul, ha nem veszi át a csomagt, de azt csak szóban mondják, és senki nem hallja: A minap kollégám…..
Tékozló Homár Helyreigazítás 2013.10.11 11:41:00
Tölgyasztal 2013.10.11 12:48:10
Túlsokadik orangewayses naiv ügyfelünk az utolsó járattal indult Prágába, de csak a határig jutott, mert lerobbant a busz. Eddig semmi különös, mondhatni hagyományos 99,5%-os rendelkezésre állás. De minthogy mindez hajnalban történt, se diszpécser, se másik busz, se semmi,…..
Kaptunk egy érdekes összefoglalót, ami Schobert Norbi új Dr. Schwarz élelmiszercsaládjának ordenáré marketingkamujait igyekszik csokorba szedni. Igen hamar kiderül például, hogy nem létezik a Dr. Schwarz nevű élelmiszeripari német vállalat - mi sem találtuk -, akiktől vehette…..
Radírpók ette ki a Danone puding falát, vagy még a kánikulában sérült meg a csomagolása. Péke poraira: A minap vásároltam egy csak 4-es csomagban kapható Danone csokipudingot az egyik vidéki Coop üzletben, ami hazaérve egy picit meglepett. (Lásd képeken.)  Az egyik puding…..
Tölgyasztal 2013.09.20 10:24:11
Gábor úgy véli, újabb csúsztatáson kapta a Danone marketinggépezetét, merthogy az Activia joghurtital Bulgáriából, a Keljföl pedig Romániából származik: Nem hagyott nyugodni ez a 2009-es cikk, így elmentem a tescoba, és megnéztem a danone Activiát: a mai napig Bulgáriában…..
Tölgyasztal 2013.09.17 15:04:13
@(dr.) Shit Pál: a bünti összege legalább befolyik a költségvetésbe...
Naiv ügyfél csapatát a kaller a megállóban álló rendőr segítségével leszállította a villamosról, annak ellenére, hogy érvényes jegyük volt. Szerinte ugyanis csak akkor lyukasztottak, amikor meglátták őt. És? Amúgy vele együtt szálltak fel. Végül kétszer vehették meg a…..
Naiv medvelátogatók három körben az összes penészes kenyeret megkapták a babgulyás mellé a veresegyházi Medveotthon Fatálas éttermében. A panaszkönyv kikérésére természetesen megjelent a tulaj, aki szerint reggel hozták a kenyeret, meg az különben is ingyen van. A számlán…..
Tölgyasztal 2013.09.11 12:54:53
Clint Eastwoodi módszerekkel dolgoznak a vendégeket tolvaj bandának tartó Lívia Vendégházban. A szekrények le vannak lakatolva, a látogató nőket kidobták, miután lekurvázták őket, és végig lopással gyanúsítgatták őket. Előre kérték a pénzt, majd amikor nem kapták meg, egy…..
Zolinak kirúgták a fogait, haverját 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel dobták ki a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóból, miután egyikük bunkón flörtölt egy pultoslánnyal: Az alábbi eset egy hete történt velünk a balatonmáriafürdői Black Magic diszkóban. Egy…..