Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoNa

116 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van már jónéhány tervem 2016-ra, lássuk is ezeket: - Munka: szeretném, ha februárban határozott idejű szerződést kötne velem a munkáltatóm. Szeretnék a top 10 tanácsadó között lenni a cégben, és szeretnék rengeteg sok bevételt generálni. - Szeretnék lefogyni min. 55 kilóra. Jó lenne edzőterembe…..
Sziasztok! Íme egy kis összefoglalás, mi valósult meg a 2015-ös tervekből: - letenni a spanyol középfokú szakmai nyelvvizsgát márciusban: SIKERÜLT! És ezzel megszereztem a 2. diplomámat is. - lefutni a félmaratont szeptemberben: ez sajnos nem jött össze, pedig tudom, hogy…..
Sziasztok! Bár az előző posztban már elég sok infót lelőttem, de azért itt is mindent összefoglalnék: - 2015-ben 3800 oldalt olvastam, ami 2010 óta több, mint 33.000 elolvasott oldalt jelent :) - ez az év sok szakmai kihívást jelentett: sikeres voltam az előző munkahelyemen, én…..
- letenni a spanyol középfokú szakmai nyelvvizsgát márciusban - lefutni a félmaratont szeptemberben - munkámban sikeresnek lenni (jó sok embert kiközvetíteni a megbízóknak) - utazni belföldön, elmenni egy wellness hétvégére - varrni! sokat! ehhez tavaly elég lusta voltam, idén…..
Sziasztok! Összefoglaló 2014-ről. - 2014-ben olvasott oldalak száma: 5486 (+ most is olvasok egy könyvet, de ezt már csak jövőre számítom bele). Mióta számon tartom az olvasott könyvek oldalszámát, tehát 2010 óta több, mint 29.000 oldalt olvastam el!  - dolgoztam a hostelben,…..
Sziasztok! Hagyományos újévi posztírás következik, ha már évközben nem aktivizáltam magam :D De előtte számot vetek a 2014-es évvel, lássuk, mennyire jöttek össze a tavalyi elképzelések: - letenni májusban a szakmai középfokú nyelvvizsgát:  ez sajnos nem jött össze,…..
Ezzel a kedves poszttal igyekszem Titeket is motiválni arra, hogy írjatok már fél évente egy bejegyzést:D És mivel pár terv egészen jól alakul a 2014-es tervekből, úgy érzem, hogy ildomos ezekről írni :) Májusban nem fogom letenni a középfokú szakmai nyelvvizsgát, mert a…..
Van sok tervem 2014-re, ezek nem fogadalmak, hanem szimplán olyan dolgok, amik idén be kellene, hogy következzenek: - letenni májusban a szakmai középfokú nyelvvizsgát - áprilisban lefutni a félmaratont - megtanulni rendesen parkolni:D - találni egy HR-es munkát - szépen…..
Olyan felemás érzéseim vannak, hangulat ingadozásokkal, pár nap nagyon fent után jön pár nap nagyon lent, és nem tudom, hogy ez miért van. Karácsonykor úgy éreztem, hogy minden tökéletes, boldog vagyok, tele vagyok energiával, tervekkel, célokkal. Ma pedig úgy érzem, hogy semmi…..
Nyúlfing Új blog!!! 2013.12.15 22:22:06
Kipattant a fejemből, hogy indítanom kellene egy új, szépséges, sűrűbben írt blogot, ami kifejezetten a cukrászkodásomra fog fókuszálni. Tuuudom, már 800ezer féle van már, de most én is akarok egyet!!! :D Próbálom majd olyan Elzásra írni, mint pl. ezt. Kicsit poénosra, egyedire,…..
szó szerint. Amikor átéltem a történteket, a végére majdnem sírógörcsöt kaptam. Utólag mesélve nagyon vicces, és mindenki zseniálisnak tartja a legrosszabb randi történetét. Nem találkoztam még olyan emberrel, aki überelni tudta volna. Ez az eset még márciusban történt, de…..
Most közlési vágyam van, úgyhogy írok egy rövidke helyzetjelentést. Olyan hamar ősz lett, csak pislogok. Nem jön be ez a hűvösebb idő, ha lehetne mondjuk olyan márciusig hurcolnék magammal egy mobil radiátort:D Jó volt ez a nyár, csak olyan hamar eltelt, főleg, hogy 1 hónap csak…..
Nem gondoltam volna, hogy én még lehetek ilyen szerelmes. Hogy ennyire odaadom majd magam valakinek, mindenestől, hogy van olyan ember, akivel legszívesebben életem minden áldott percét együtt tölteném és még akkor sem unnám meg. Menthetetlenül szerelmes vagyok, és a legjobb érzés…..
Mivel Elza is olyan rendesen írt múltkor bejegyzést, én sem maradhatok le:P Igaz, nem írtam már 3,5 hónapja, semmi gond:D Nem vázolnám fel az elmúlt időszakot, mert a csajok nagyvonalakban úgyis tudják, hogy mi történt velem. Szóval a jelenről: munkát keresek, kisebb-nagyobb…..
Nyúlfing :) 2013.08.10 21:56:00
kb 1 hete, hogy rám írt fb-on egy ismerősöm. A lènyeg, hogy még hotdogról (xD) ismerjük egymást, és sosem találkoztunk. Lakott már Egerben, Debrecenben, meg már nem is tudom hol. :D De most lassan 1 hónapja itt van Sopronban, igaz eddig nem is beszéltünk. Aztán most hogy rám írt,…..
Milyen fura, a múltkor belinkelt Rihanna számot ma végig sem tudtam hallgatni, annyira más hangulatban vagyok már. Pedig sokszor törik el mostanában a mécses, nagyon túlterheltem magam, de valahogy mégis más a hangulatom. Röviden a jelenlegi helyzetemről: továbbra is teljes állásban…..
NoNa 2013.04.07 19:08:18
@Juliet89: Köszi:)) Igyekszem odafigyelni magamra, szedek vitamint, meg azért 6-7 órát alszom hétközben, hétvégén meg amennyit csak tudok.

Ha megyek külföldre, akkor jön a 3. külföldi blogom:D

Helyes, te is ismerkedj, régen volt már S. meg az sem volt sikertörténet, ránk férne már egy normális kapcsolat!!!:)

Puszi
Napok óta ezt a számot hallgatom, olyan, mintha a saját kezemmel forgatnám magamban a kést. De túl szép ez a szám ahhoz, hogy ne halgassam. Amúgy a jelentése most nem teljesen húzható rá az életemre, szóval annyira nem kell az összefüggést keresni, max. annyiban, hogy szomorú a…..
Belefáradtam.  Azt képzelem, hogy az életemben most fontos szerepet betöltő férfiak ott állnak egymás mellett, és fognak egy-egy madzagot. A madzag végén van a lufi, mindben a lelkem egy-egy darabkája. Szeretném, ha egy óriási olló elvágná az összes madzagot, és szabadon,…..
NoNa 2013.02.25 21:40:08
@Juliet89: @Rajmundka: köszi csajszik :-*
Lássuk, hogy mi is történt 2012-ben: - 2 hónapot dolgoztam Mallorcán, szuper barátokat szereztem, sokat buliztam, csokibarnára sültem, találkoztam Rafael Nadallal, bebarangoltam a szigetet Gáborral - voltam Barcelonában, körbebicikliztem a várost:)) - vettem egy Kindle-t, amit azóta…..
Nyúlfing Kuszaság van 2012.10.27 23:24:14
Több szempontból is... Kezdve azzal, hogy egy csődtömeg vagyok a szerelmi életemet tekintve. :D:D Megfogadtam, hogy SOHA többet nem regelek chatekre, meg sehova, deeee valamiért megtettem. :D Bepróbálkozott a világ összes hülyéjének színe-java, szal áh... :D Aztán írt egy srác, H.…..
Nem szoktam ilyen képeket mutogatni, de nektek csajok szerettem volna megmutatni a változást:D Szóval 1 hónap diéta és heti ötszöri sportolás eredménye az, ami a két kép közötti különbség. Szerintem nagyon látványos a változás:) Sajnos most 4 napot bűnöztem, vagyis a normál…..
Nyúlfing Headshot 2012.10.25 23:51:49
Megismertem egy srácot, aki először nem is volt szimpatikus. Aztán megtetszett benne a kedvessége, a dumája, lazasága, hogy illedelmes, figyelmes... Erre megtudom fb-ról, hogy jegyben jár a barátnőjével...  HEADSHOT Elza, HEADSHOT!!!!..