Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lila Malacz 1esület

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nincs pénzed újra, vehetsz használt nyugatit. Még mindig jobb, mint életed végéig nyögni a hitelt. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tisztelt egybegyûltek, nõk, férfiak, gyerekek, malacok, kutyák, nõk, fikuszok és eukarióta egysejtûek!Köszöntöm Önöket, és Titeket is!A Lila Malacz Kultúrális 1esület a politikai hejj-zet mély pontyán jött létre, azzal a céllal, hogy radikális elképzeléseinkkel…..
Unásig ismételgetik - leginkább önigazolásul - azt a mondást, hogy: A demokrácia nem jó, de még nem találtak ki nála jobbat... Én meg azt mondom, hogy tényleg "nem jó", de amíg nem találnak ki egy jobbat, addig is javítsunk ezen a meglévőn valamennyit - itt és…..
Lila Malacz 1esület 2010.09.13 20:20:29
UPDATEKisorsoltuk a nyerteseket, az alábbi blogok nyertek bringás táskát a Coke widgettel:Napi érzelmekHaragban a világgalcicáslányCzibereblogOsztályinfoMozipercekMost mi van megintKismama vagyokKütyüszoba javítvaKétszersültA nyerteseket e-mailben értesítjük, gratulálunk!Drága…..
Lila Malacz 1esület 2010.09.13 11:42:40
Victora Zsoltnak kb 3000, Mogács Dánielnek 233, Kovács Gergelynek 700 körüli lett.Volt még 110 000 egy talicskában, de azt valaki eltolta, mikor nem figyeltünk. A cédulák most már nem fontosak, de az illető a talicskát visszaadhatná, elég drága volt.Ez persze mind kevés az…..