Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BuBi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért az már nem semmi teljesítmény, hogy kevesebb, mint 10 hónap alatt rögtön három olyan film is megcsodálható magyar mozikban, amelynek a témája enyhén szólva hasonló. És nem szar B-filmekről van szó, hanem azért mégis elég híres színészekkel.Na nézzük1. Szerelem és…..
Nézem "Az elnök emberei" sorozatot és az elhangzottak közben kitaláltam egy szóviccet, amellyel az előbb freddynénél súlyos agykárosodást okoztam.-Ha készülne a Bill Clinton féle szexbotrányból pornóparódia, mi lenne a címe?-Az orális iroda <- jelöld ki..
BuBi 2011.09.04 19:09:12
Twitteren sokan írták azt, hogy múltkor kiemelt állóhelyen voltak, de csak az ábrát látva tudatosult bennem igazán, hogy mi is ez. Ez valami új divat? Amikor én voltam utoljára Arénás koncerten még nem volt ilyen? O.o Elég nagy hülyeség, csak még egy lehúzási…..
A játékszabályok nem változtak. Ma este pontban fél 9-kor ebben a bejegyzésben kirakok egy videót, ahol egy rövid hangrészlet hallható egy videómból és aki elsőre elküldi nekem e-mailen annak a bizonyos epizódnak a címét az nyer. Mivel múltkor megdöbbentően gyorsan…..