Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F(r)osch & tsa.

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
Bizarr történet érkezett a Blaháról, ahol az ellenőrök állítólag hamisnak kikiáltott, kitöltetlen bérleteket koboznak el a fiataloktól újraértékesítés céljából. Naiv ügyfél feljelentést fontolgatott, mire a BKV igazgatósága egyhavi ingyenbérlettel tömte be a száját:…..
A BKV rajzpályázatot indított a vakáción lévő gyerekeknek. A pályázat a „Szeretem a BKV-t” címet viseli. Bár olvasónk már elmúlt 17 éves, és a témától is eltért egy kicsit, mégis jelentkezett a pályázatra, mert szeretné megmutatni a BKV-nak, hogy miért nem…..
F(r)osch & tsa. 2009.07.08 12:01:35
@ZIU9:
Nézd, tőlem úgy véded a BKV-t, ahogy akarod. Nyugodtan csapd be magad. Alapjáraton szeretem a "lássuk meg mindenben a szép és jót" metalitású embereket. De a BKV és a hozzákapcsolódó problémák nem ide tartoznak. Akármennyire is szeretnéd.

Piros 7-eshez. De, igen is volt rá példa, hogy a tétényi útnál kettészakadt egy. Ez konkrét eset, egy bkv sofőr ismerősöm mesélte a történetet. Nem kérdőjelezem meg, már csak azért sem, mert az indexen is volt egy jó 1 éve egy cikk, melyben pont a piros 7esek csuklóit mutatták meg felnyitogatva milyen kiváló műszaki állapotban vannak.

Troli: a hírekben volt róla azért szó, ne mondd, hogy soha senkit nem rázott meg. És amúgyis elég ránézni azokra a régi 30 éves rohadó fajtákra. Ha az biztonságos, hát megeszem a kalapom. Hiába mondod, hogy a garázsban így meg úgy mit csinálnak a kiváló szakemberek. Na és én még el is hiszem. Látszik, milyen jó karbantartók, mindig kifogástalan állapotban vannak a járművek igaz?...

Szóval sajnálom, de a bkv felé ilyen téren nem vagyok hajlandó tolerálni semmit. Pedig több, mint 10 éve bkv-zom, és igenis azóta fizetek ezért a "kiváló" ""szolgáltatásért"".
Nem hiába. Önnek (ez) jár.
F(r)osch & tsa. 2009.07.08 22:00:54
@ZIU9:
Nem,nem,nem. Nem úgy értettem, hogy egy troli vagy egy busz a kora miatt hibás. Ha így jött le a szövegemből bocsi, természetesen arra utaltam, hogy egyáltalán nem megfelelő a műszaki karbantartás :) Az alap kedvenc példám az a máltai buszpark. Na azok akármilyen öregek is, tesznek értük rendesen.
Paramilitáris jó délutánt minden Homár-olvasónak, Aki nem olvasta volna a korábbi posztot: Gábor levelet írt nekünk, mert egy vérmes, civil fickó rendőrnek képzelve magát le akarta állítani a kocsiját a Velencei tó mellett, melléhajtott, ráhúzta a kormányt és komolyan…..
Miért van az, hogy amikor egy bankautomata beszippant egy kártyát, nem automatikusan a tulajdonos nevére postázzák (címe ugye van a rendszerben), hanem megeszik? Az MKB egy nyilván egyszerűen pótolható külföldi kártya láttán reflexből darabolt volna, de egy teljesen kamu fax…..
F(r)osch & tsa. 2009.05.05 13:05:19
Igazi backdoor-gyöngyszem ez a liftben elhelyezett szenvedélyes üzenet, amit TLT fotózott a saját házában, az Ifjúság útján. Komplex őrületre vagy extrém ízlésű lakókra utal a felvágottfélékkel történő madáretetés, aki találkozott hasonlóval, legyen szíves, mesélje el...
F(r)osch & tsa. 2009.04.21 09:20:28
MÁV-figyelő Fantomvonatok 2009.04.17 11:20:00
Napok óta figyelem az Érden áthaladó vonatokat, és észrevettem, hogy sok üresen közlekedő „fantomvonat” megy a Déli felé. Van olyan vonat, ami Martonvásár felé utasokat szállít, visszafelé –ahogy a mozdonyvezetők is mondják- szerelvényként jön, utasok…..
Igazi posztszocialista, azaz Magyarországon megszakítás nélkül divatban lévő hiánypótló terméket fedezett fel eszgabor. Az egydekás üvegpoharas kiszerelés utcaiharcokban is praktikussá teheti, ha nem találnák az egyetértést az ország hogyantovábbjáról az elvtársak: A…..
F(r)osch & tsa. 2009.04.01 13:10:46
@Nelson Mandula: egy sorstárs aki egyetért.
Csaba szegény tényleg nagyon rákúrt. Elromlott a mobilja billentyűzete és fantomhívásokat produkált, mire egy T-mobile üzletben megcsináltatta. Azaz azt hitte, hogy megcsinálták, mert azt mondták neki, de nemsokára majdnem 150 ezres számlát kapott extrém adatforgalom miatt. A…..
Épp a héten szembesült a Homár barkácsüzleteink középkori hómpédzseivel, amiken jó, ha az aktuális papírkatalógus szerepel, amiben alig van valami, keresni meg nyilván nem lehet. Tényleg annyira drága lenne felvenni egy embert, az online árlista frissítésére? Nem kell…..
F(r)osch & tsa. 2009.03.20 11:28:27
@a paraszt a fatelepről:
hát evidens hogy kis faszenesek kifúrására, ill. a ráckevei strandon a nemlétező csempét felpumpálják foschpunepával a kedves vendégnek.
F(r)osch & tsa. 2009.03.20 11:38:46
@a paraszt a fatelepről:
jól asszociálsz. Cégem foschpumpákat, és mindennemű fosch-al kapcsolatos termékeket gyárt. Valoszinüleg a talicskánkkal is találkoztál már. De fosch-pajzsot is árulunk, ennek a funkciója az, hogy felfogja a repülő bögréket, meg aztán ha nincs feladata, elbújik a konyhában. Nem foglal sok helyet.
Maxi hiába fizetett 19 (és ugye nem 20) szál cigiért, a West azzal vigyáz az egészségére, hogy a cigik  felébe kevesebb dohányt pakol. Vagy a másik felébe rövidebb füstszűrőt? Tudom, hogy a dohányzás súlyosan károsítja az egészséget (rákot, halált, impotenciát…..
F(r)osch & tsa. 2009.02.24 10:12:23
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
F(r)osch & tsa. 2009.02.23 09:04:37
@petispy:
Hát, így most konkrétan tudnék köpni egyet a kommented miatt. Azért mert te esetleg pénztáros, vagy tudomis én mi vagy, és ?!kedves?!?! vagy a vevőkkel (komolyan, ilyen is előfordulhat még itthon?) attól még ne mondd, hogy de, igen, mindegyik olyan faszán okos, aranyos, meg nem úgy kérdi, hogy "diák van?" DE! IGEN! képzeld tőlem is kérdezték már így. És igen iszonyat faszparasztok. Sajnálom ha te ilyen kurva szépnek és rózsaszinnek látod a világot, hogy oh mi lenne a normális, és akkor biztos úgy is csinálja mindenki. Hát lefosom a lábam.
Elképesztő, meghökkentő véget ért Varga László kálváriája az autópályakezelővel: ahelyett, hogy még nagyobbat rúgtak volna belé, a cég bocsánatot kért tőle, belső vizsgálat indult, sőt a vétkes alkalmazottak saját pénzből vettek neki ajándékba egy éves…..
A karácsonyi bevásárlásnál nem tűnt fel a sztori főszereplőjének, hogy 18 üveg ásványvíz helyett 18 rekeszt ütött be a Penny pénztárosa. Csak januárban, amikor átnézte, hogy mire is szórta el a pénzt az előző hónapban. Úgyhogy megpróbálta és bejött neki: visszament a…..
F(r)osch & tsa. 2009.02.11 14:36:14
@tátátititi:
Erre mondani nem sok, csak meghalt szerződés, elhalálozás.
We Fix the talk.
F(r)osch & tsa. 2009.02.11 14:39:44
@Hati_x:
keressen mindig másik pennyt.
Homár-fan tanácstalan, mert úgy érzi, felháborító az, amit az Externet megenged magának. Kétszer is a cég ügyfele lett, nem épp önszántából, de nem volt más választása, azóta meg rendszeresen net nélkül marad. Az ügyfélszolgálatot hiába hívja, a leveleire nem válaszolnak,…..
F(r)osch & tsa. 2009.02.09 10:55:39
@Acsi: Tudsz még mondani valamit a nordtelekomról? Igazából én hozzájuk szeretnék menni, mert nálunk csak ez a redvás t-com van meg externet, és olvastam a nordtelekomnál, hogy t-com partnerhálózatba be tudják kötni a netet, meg hát azért olcsóbb is mint a trécom meg 990ért van hozzá telefon (nem kell 3-4ezres alapdíjat arra a szarra is fizetni), és gondolom rosszabbnak biztos nem rosszabb...
Nuttint az dühítette fel, hogy a Penny Market - bár erre nem hívja fel a vevők figyelmét - a bankkártyával fizetőktől nem a pontos, hanem a kerekített összeget veszi le. Szodoma és Gomorra! Most nem lennénk a Penny Market helyében, kínpad és kaloda hajtás után. A mai napon kicsit…..
Hogy egy kicsit fel tudjunk éledni a veszprémi sokkból, első adagnak jöjjön egy kis felhőtlen kacagás. Pálnak két év boldogság után felrobbant a Tescóban vásárolt kenyérpirítója. Ez olyan sokkot okoztt neki, amit csak szabadversben tudott megfogalmazni, gyerekkorunk jól ismert…..
F(r)osch & tsa. 2009.02.09 09:56:44
@Rézfánfütyülő fűzangyal: Azért azt nem ártana hozzátenni, hogy a régi kocsikat bárhol meg tudod szerelni, és nem szopsz azzal, hogy uh elektronika, honnan szerezzek most egy ilyen meg olyan szart hozzá, meg mittudomén.
Az alábbi levelet elolvasva olyan érzésünk volt, mintha az OTP mindent elkövetne, csak hogy ne kelljen áruhitelt adnia. Mojzsa főnöke egyben rokona is, ezért minden előzetes figyelmeztetés nélkül elutasították hitelkérelmét. Szeretném veled megosztani az összetűzésemet az OTP…..
Ha feltételezzük, hogy a spamküldők teljesen hülyének nézik a címzettet, akkor mit gondoljunk arról, ha a spam végén a leiratkozáshoz azt ajánlják, hogy egy 90-es számra küldjünk sms-t? Utánajártunk, a 4 éve üzemelő netfizetes.hu viszonteladójának egy új ügyfele volt, aki…..
Remek, homároid posztot ajánlók a Hütte sí- és snowboardblogról: G. Franciaországba megy sítúrára, a szállást az Intersín keresztül intézi. A cég weboldalán az árakat minimum félreérthetőn jelölik, ugyanis ezt írják a lista mellé: "AZ ÁRTÁBLÁZATBAN SZEREPLO ÁRAK…..
F(r)osch & tsa. 2009.01.30 13:21:51
F(r)osch & tsa. 2009.01.30 13:48:43
@liven: A sok jó kívánságodért, megjutalmazunk egy bográtsch-al. Igaz, hogy ez a heti nyereményünk, de most ezt mégis neked adjuk. Házhoz is szállítjuk (ez annyit jelent, hogy gyere el érte platós ifával)