Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Áronbaba

213 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áron Csak mondom a magamét 2009.06.19 13:54:00
Mert mondani nagyon szeretek. Szövegelek reggel, szövegelek este, a játszón és az asztalnál, ömlik belőlem a sok kérdés és válasz öltözéskor, vetkezéskor, utazáskor, vendégségben, fürdéskor és alvás helyett is. Az utóbbi két hétben egy fejembeni adatbázist állítottam…..
Áron Egy (rém) rendes család 2009.06.10 21:20:00
Ilyenek vagyunk mi amikor szeleburdi, nyüzsgő és zsibongó famíliából átvedlünk illemtudó, tiszteletreméltó, rendes polgári családdá. Ritka pillanat.               Az átváltozáshoz hathatós segítséget…..
Ott hagytam abba legutóbb, hogy elmúlt a szombat, elmúlt minden eszem-iszom-dínom-dánom és Anya hétfőn angolosan távozott a dolgozóba. Hát, egyikünk sem volt elragadtatva az események ilyen fordulatától. Hanem, annyit csak nyertem az ügyből, hogy most már belátja, hogy…..
A rajzfilmcsatornákon keresztül a gyerekek agyába áramló cenzúrázatlan rajzfilm- és reklámfolyamot elkerülendő, úgy döntöttünk ÁronApuval, hogy Áron dvd útján ismerkedjen meg a mesehősökkel. És az elhatározást tett követte. Bevásároltunk. Mesét néztünk. Döbbentünk.Itt…..
Áronbaba 2009.06.01 21:49:13
Az elmúlt hetek egymást követő rendkívüli események láncolata volt számomra, néha csak kapkodtam a fejem, hogy ma itt, holnap már ott, ma még a megszokott, de holnaptól már teljesen másképp zajlik az életem. De, szokás szerint, előreszaladtam...Az első rendkívüli dolog, ami…..
Áron Reszkess Temesvár! 2009.05.02 14:01:00
"Vidássz autó, jön Ánonbaba!!!" Aki ezt hallja ugorjon félre izibe, mert valóban két kerékre kattantunk családilag immár két hete. Környezet-és egészségvédelmi célokból (no meg azért mert megérdemlem!) Apa előkotorta, lesuvickolta és fényesre simogatta Anya…..
Ez a tavasz csúcsforgalmi szezon, úgy tűnik,hol én jövök-megyek, hol hozzánk jönnek-mennek vendégek, még arra sem volt időm, hogy beszámoljak a Nyuszival való (majdnem) találkozásomról. Pedig nagyon rendes manus az a Nyuszi, mindenhová pijostojás-t rejtett el Papóék kertjében,…..
Áron Uff, szóltam! 2009.03.27 12:36:00
A múlt heti csokor:1. Épp mennénk be a boltba, néni jön ki Bounty szeletet rágcsálva. Erélyesen rászólok: Aszt add ide, néni! Csodák csodája értette az anyanyelvemet, így mire Anya észbekapott volna, már átszellemült képpel csámcsogtam a finomságot, amit a néni megkezdett.2.…..
Áron Szegeden esett meg ezen eset 2009.03.25 07:22:00
Mivel vasárnap Anya névnapja egybeesett az én 22 hónapfordulómmal, ráadásul tündöklő napsütésre ébredtünk és már vagy egy hete nem kirándultunk, úgy döntöttünk: mennünk kell, de sürgősen! Megcéloztuk Szeged patinás városát, amelyet mindhárman másért szeretünk. Apa…..
Áron Hét nap, hét kép 2009.03.19 12:48:00
Ezen tetteket követtem el az utóbbi hét leforgása alatt: Júliával versenyt visítottunk. Sajnos a döntéshozatal előtt a zsűri átmenetileg megsüketült.      Kerimamival lepertusodtunk. Ugye, nem csak szerintem igazságtalan a poharaink méretbeli…..
Áron És akkor most elárulom... 2009.03.15 22:42:00
... hogy hogyan változott át Pumukli Julianus baráttá.Úgy, hogy Anya ollója megcsókolt szombaton és így borzos káposztafejből jólfésült kislánnyá degradálódtam avanzsálódtam.Én, az incidens előtt:           Én, az incidens…..
Áron A nap meglepetése... 2009.03.13 19:59:00
... Anya számára természetesen tőlem származik, bár sajnálatos módon ő nem értékelte megfelelőképpen.Déli alvásom körüli nézeteinket próbáltuk egyeztetni semmi sikerrel, ugyanis alvással kapcsolatos elveink oly tökéletes párhuzamban futnak egymás mellett, hogy azok soha…..
Meg kell mondanom, nem mindig értenek a szóból ezek a nagyok. Bár az esetek többségében sikerül hatékonyan kommunikálnunk, időnként roppant idegesítő szokást vesznek fel: tizenötször is képesek visszakérdezni, hogy asszongya: Mit mondtál, szívem? A végére már egész dühbe…..
A fiúk korareggel, kettecskén egymást ébresztgetve kivonultak, engem békén hagyva az álmok mezején nyargalászni még pár álomkört, majd a készülődésszagú sustorgásukra ébredtem. Miközben nyitogattam a szemeimet, két összeesküvős mosolyú, cinkos arcot láttam magam előtt,…..
Áron Köszi néni és rendmánia 2009.03.09 12:04:00
Nehéz napokat élünk kedves barátnőim és pajtikáim. Krízis van nálunk, nem gazdasági, inkább úgy mondanám... anyasági. Merthogy fent nevezett szülőm miután hetekig ragaszkodott hozzá, hogy azt mondjam: kérem és köszi, most, hogy használom eme udvariassági formulákat, mintha…..
Áron Boldog nőnapot 2009.03.07 18:44:00
   ... kívánok minden elbűvölő hölgyismerősömnek!!!!Puha kacsócuppok,ÁRON..
Áron Where's Waldo? 2009.03.04 20:02:00
Anya nagy rajongója a címben említett úriembernek, ezért ha gyakorlásképpen megkeresel és megtalálsz engem ezen a képen:       ... akkor már tovább is léphetsz a haladó szintre és megkeresheted Waldo-t is itt.Jó böngészést!Áron..
Áron Mitől függök? 2009.02.26 10:28:00
Lehet, hogy titkárnőt fogok cserélni. Ez a régi ugyanis mintha kissé berozsdásodott volna mostanában. Egyre nehezebben tudom megmotiválni, hogy megszerkessze a blog beszámolóit, ráadásul zsarol is. Például tegnap kerek-perec közölte, hogy sokallja a túlórákat és ha nem lazítok a…..
Áron Az aludjáron-mánia 2009.02.24 09:17:00
Előljáróban leszögezném: a fent megnevezett mániában, természetesen nem én szenvedek! Én egy sokkal szimpatikusabb vesszőparipával rendelkezem, amit röviden így hívhatunk: nealudjunkmá'annyit! - mánia. A címben foglalt veszélyes kór Anyát támadta meg, komoly…..
Áron Gyógyítós mese 2009.02.15 21:09:00
Na, hiszen, biztos ismeritek ti is a kútról meg a törött korsóról szóló mondást! Mondjuk én nem ismerem, és nem is igazán tudom hogyan kapcsolódik hozzánk, mindenesetre egy biztos: Anya ramatyul van. De mi, Apa és Jómagam, a helyzet magaslatán állunk! És ápoljuk Anyát…..
Áron Tontéátilotétátu? 2009.02.11 18:12:00
A cím nem saját lingvisztikai kompozíció, nem is tudnék ilyen bonyolultat kiejteni (még), hanem egy teljesen értelmes kérdés, amire a válaszom: "Nem, a teám, sajnos nem gyógyította meg a köhögésemet." Ebből mindjárt kiderül, hogy az itthoni pálya a régi: ahogy…..
Áron Hőseim 2009.02.10 12:54:00
Olyan nagy figurákról lesz szó az alábbiakban akiknek minden szavát, minden mozdulatát leesett állal bámulom naponta. És mivel a nagy összpontosításban pislogni is elfelejtek, a megengedett penzum pontosan tíz perc, minden áldott nap. Ebbe két kaland fér bele, ebből aztán nem is…..
Áron Teleltünk 2009.02.03 19:22:00
Elárulom nektek Barátnőim és Pajtikáim, hogy az elmúlt héten azért nem lehettem veletek, mert jobbára a felhők között töltöttem a napokat, néha pedig a felhők fölé emelkedtem. És szokás szerint nem egyedül cselekedtem mindezt, hanem társaim voltak Heléna és Gellért cimbim…..
 Úgy tűnik ez valóban 3 napos láz volt. Jött, és 3 nap múlva tovább is állt....Ha már az állásnál tartunk, nagy dolog történt....Hetek óta tanulási időszak van nálunk,ugyanis bár mászni még nem tud, de felállni már igen, a nappaliban, a konyhában , a lábunkba…..