Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krennic

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
My Cosmos Is Mine:  - Third Chimpanzee kezdés, de Kraftwerk is befigyel - gagyi a "no war" rész - a végén a visszhangosítás érdekes, de hosszú Wagging Tongue:  - Europe Endless - közös vokál - jó effektek (kicsit Insight?) - kicsit túl puha dobok - kicsit túl egy energiájú Ghosts…..
Még egy Depeche Mode nagylemez kiadásának a jubileumát ünnepelhetjük ma: ez a SPIRIT! Szerintetek megvan benne a "spiritusz"? :)  ..
Krennic 2019.03.18 11:04:46
Vélhetően 2020-ra csúszik át a Global Spirit Tour videókiadvány megjelenése, mert Anton Corbijn éppen egy U2 koncert DVD-n dolgozik. A szomorú információ itt hangzik el...
A Going Backwards és a Heroes után végre meghallgathatjuk a The Worst Crime Highline Sessions-verzióját. Nem tévedés: ez egyelőre csak audio, de így is nagyon élvezetes :)..
Krennic 2018.03.24 12:17:51
A mai nap nemcsak a Spirit, hanem egy igazi nyolcvanas évekbeli klasszikus évfordulója is. Mit szólnátok 45 perc BLACK CELEBRATION-höz? :)..
Krennic 2018.03.17 12:44:53
Alan Wilder, azaz Recoil fájdalmasan rövid diszkográfiájában a mai nap kiemelt dátum, ugyanis két remek kislemezt is megjelentetett ezen a napon. Elsőként jöjjön a FAITH HEALER, ami ma 26 éve jelent meg kislemezen. A klipet már jól ismerjük, úgyhogy most nézzük meg, hogy hogyan énekelte Douglas…..
Krennic 2018.03.09 21:46:46
nnnnnna...jó volt ez, faszán éreztem magam. Prágánál sokkal előrébb voltunk, jobban is szólt (állítólag hátul szarul), csak kicsit nehezen indult, úgy az IYR körül kezdett derengeni, hogy ez egy Depeche Mode-koncert. Vessetek meg, de nekem a AQOT kurvára bejött és szeretem ezt az ETS-verziót, sajnos…..
Közel három hete mozikban Az utolsó Jedik, lassan le merek írni spoilereket is. Ez az összeállítás tele lesz velük, így aki még nem látta a legújabb Star Warst, ne olvasson tovább! A továbbiak azoknak szólnak, akik már látták a filmet, különösen azoknak, akik újra megnéznék. Íme néhány érdekesség,…..
Mark Hamill élete alakítását nyújtja Az utolsó Jedikben, szerintem ezen kár is lenne vitatkozni. Most mégis úgy tűnik, keserű a szája íze.Hamill a bemutatót megelőző interjúk során a sablonos „olyanok voltunk, mint egy nagy család” és „imádtam együtt dolgozni mindenkivel” mondatok helyett elmesélte,…..
A Global Spirit Tour úgy tűnik, hogy nem zárul le tavasszal: épp most jelentettek be jövő nyárra 4 új franciaországi fesztiválfellépést! Lehet, hogy a Szigetre is eljönnek?!? :) July 7, 2018 - Main Square Festival - Arras, FRJuly 9, 2018 - Beauregard Festival - Herouville-St-Clair, FRJuly 12, 2018…..
Krennic 2017.11.10 10:54:25
A basildoni szupersztárok arra utaltak, hogy a világ egyik legjobb rockbandájaként az idejük a végéhez közeledik. A Q mazain egy hosszú interjújában az 55 éves Dave Gahan azt mondta: "Nézd, én csak egy autótolvaj vagyok Basildonbon, akit nagy szerencse ért. De én nagyon tudatában vagyok annak a…..
Krennic 2017.10.06 09:20:33
Mr. C-vel és Ray Monroe-val kezdjük a nyolcadik részt, a realitás és az épelméjűség határain még éppen belül, becsüljük meg jól, mert nem lesz ez így mindig! Abban a kocsiban ülnek, amit Murphy diritől kaptak „ajándékba”, Mr. C pedig kiszúrja, hogy három nyomkövető is…..
Krennic 2017.08.17 22:46:51
Ezen a linken meghallgatható a Going Backwards kiadány digitális verziójának összes mixe. Érdekesség, hogy a digitális kiadvány hárommal több mixet tartalmaz, mint bármelyik fizikai: egy Solomun és két The Belleville Three mixszel kapunk többet. Going Backwards, digitális letöltés, illetve…..
"Kolozsvár.A régi időket idéző, hatalmas érdeklődés volt a koncertre. Egészen nagyszámú magyar rajongó jelezte, hogy szeretne elutazni Erdélybe. Ahogy nőtt a létszám, úgy kezdtem el aggódni, hogy fogunk időben odaérni. Rengeteg buszos túrán vagyok túl, szóval félelmem nem volt alaptalan. Páran early…..
Krennic 2017.07.26 12:20:36
Noha a hivatalos jegyértékesítés csak hétfőn 10 órakor kezdődik a februári budapesti Depeche Mode-koncertre, a Mastercard oldalán korlátozott számban már lehet előrendelni jegyeket a koncertre! Az alábbi oldalon kell regisztrálni, majd belépés után kiválasztani, hogy a Kultúra, Szórakozás kupon…..
Krennic 2017.06.23 22:06:08
A Music For The Masses Tour, a Touring The Angel és a Tour Of The Universe után tehát ismét kétszer ejtik útba Budapestet a fiúk! A banda a Budapest Sportarénában fog fellépni! :) A Global Spirit Tour téli, európai turnéállomásai tehát a következőek: (nem beleszámolva a már nyilvánosságra került…..
Ma 6 éve jelent meg a Remixes 2 81-11 kiadvány, ami a kétezres évek második felének kiadványbőségének utolsó állomása volt. A háromlemezes kiadványon (és a hozzátartozó digitális letöltéscunamiban) régi, nehezebben hozzáférhető mixek mellett egy bő lemeznyi vadonatúj átdolgozás is született. Az új…..
Kezdjük ott, hogy teljesen szubjektív és hogy 2017-ben - ellenben a 2013-as Népstadion koncerthez képest - nem sikerült "jól inni".  Ez meghatározónak bizonyult.  Komolyan irigykedem és őszintén örülök, hogy sokan nagyon jól érezték magukat és  nagy elménnyel távoztak.  Negatívumok: - Nagyon…..
Címszavakban:   - lehetőségem nyílt meet&greet-re, nagy élmény volt; először Kessler jött be, vagány, karban tartott kedélyes fószer, érthetetlen kiejtéssel; aztán jött a zenekar, kedvesek voltak, már-már megilletődöttnek tűntek a spontán tapsunktól: különösen Dave és Martin mosolygott nagyon…..
Érdekes egybeesés, hogy tegnaphoz képest napra pontosan 25 éve volt a Guns 'n Roses népstadionos koncertje. Ha jól számolom, hithű underground harcosként pontosan azóta nem is jártam hasonló méretű rendezvényen. Akkor is ültem, meg most is, csak a Axléken még, a Depeche Mode-on meg már. A két…..