Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrSzöszi

0 bejegyzést írt és 675 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tök jó hír fogadott minket reggel. A lepénycsöcsű féktelen tivornyázós életmódja szemet szúrt másnak is, és jó állampolgár módjára megkérték szépen az adóhivatalt, hogy ugyan nézze már meg miből futja Szilvikének a fényűzésre. Ugye másfél éve még nem volt gond,…..
Nézzük meg, hogy írja le a Galgagyörkön történteket Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap újságírója és a Magyar Távirati Iroda, az ország első számú hírforrása, melynek tudósításait minden hazai médium használja (eleve érdekes, hogy egy MTI hír hogy lehet tele az "úgy…..
DrSzöszi 2008.06.19 19:24:22
Demo,

nagyon nem fog ide kapcsolódni, de azért elmesélek valamit. Érted, ha érted - szerintem fogod.

Adott nekem a leges-leges-legjobb barátom, vagy talán nem is az, de az Ember, akit a legjobban tisztelek. (Pedig nem vagyok egy "tiszteletből -élő" fajta.:))) Na, ez az ember történetesen zsidó. Történetesen viszont - nem pártpolitikai, hanem valós értelemben - konzervatív. Ezért úgy hozta a sorsa, hogy anno volt egy bizonyos (iger, AAAZ A) választás, amin a Fideszre szavazott... Nem azért, mert egy orbánista (én sem vagyok az), hanem mert ott, akkor, az tűnt a jó választásnak... (most nem ez a vita tárgya)

Két-három héttel a választás után összefutottunk közö s, zsidó ismerőssel. A választásokról beszéltünk. Kiderült, hogy a általam legjobb barátként tisztelt úr hova szavazott...

Másik emberünk - hölgy - magából kikelve ordítani kezdett vele, hogy egy áruló, hogy képelte, hogy arra szavaz, aki Dunába fogja lövetni a saját fajtáját! (Siccccc!)

Igaz-e, hogy félt a hölgy?
Szerintem igen.

JUelent-e az ő félelmebármi valósat a társadalom szemszögéből?
Szerintem nem.

Történet lényege?
Mindig más-más személynek/szervezetnek/bárkinek lételeme a félelemkeltés.

Tény, hogy valaki, valamitől fél.
De ez közel sem mindig annak a felelőssége, akitől félnek.

Szerintem itt sem.

A Gárdát én pl egy elég buta viccnek találom.
Értelmes ember ettől nem fél.

Aki igen, az komolyan meg van tévesztve.
Ezt gondolom.
Elég érdekes munkaügyi jogvitát tartalmaz az alábbi levél. Egy rasszista megjegyzés elleni tiltakozás miatt mondvacsinált okkal kirúgni valakit bátor munkáltatói húzás. Persze csak az egyik oldal történetét ismerhetjük meg, de ha tényleg táppénz alatt történt a felmondás, az…..
Nou San Trafford Mocskos Chelsea! 2008.05.20 12:01:00
(Ahogy tavaly, a szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, miért nem nyerhetnek a szereplők. Holnap meg azt, hogy miért igen.) Hogy egy olajtól csöpögő dollármilliókból összevásárolt bohócbanda punnyassza fel a benzinszagú seggét Európa trónjára, azt már azért…..
A Kék Pontban 5 év alatt összegyűlt adatok kiértékelésével erősítették meg budapesti kutatók, hogy eredeti célját tekintve értelmetlen az elterelés intézménye. Mondjuk eddig is nyilvánvaló volt, hogy leginkább az indokolatlanul szigorú Btk-szabályozás kijátszására…..
Ez egy üzenet. Ha minden héten megjavíthatnánk egy kapcsolatot, akkor ez lenne az, mert szegény nő szeret. És nincs rosszabb ennél. Sziasztok! Az én sztorim nem hétköznapi..számomra legalábbis! Történt 10 éve, hogy megismertem, megszerettem..blablabla..volt rózsaszin köd,…..
Mai óránk címe: párkapcsolatban nem létezik win-win szituáció. Példánkban a lány bizonyítja, hogy igenis a szerelem az nemcsak hirtelen jövő, mindent elsöprő érzelem, hanem lassan építkező folyamat. És persze ugyanezen példán azt is bizonyítja, hogy a szerelem hirtelen jövő,…..
Ilyenkor utálom, hogy nem részleteztek. Miért titkoljátok el az infót? Angyalbőrben vagy Kisváros? Más katonás sorozatra nem emlékszem, ti? Usztics Mátyásról van szó vagy Hollósi Frigyesről? Szerednyei Béle??Addig senki nem megy haza, amíg ezt ki nem derítjük. Kedves Szakítós!…..
Csodálatos a férfiak életigenlése, az örök vidámság megtalálása, ahogy leírja, hogy egy olyan oldalon, amit a kollégám programozott. Hogy ott beszélte ki a felesége. Hogy megcsalta. Mert az emberek szaggatott szívű érzéketlen lények, geci világ, én mondom. Sziasztok. Nos…..
Pécs a szerelem városa, hiszen tudjátok, ott van a lakatfal is. Na, egy ilyen várostól nem várjuk azt, hogy a luxuskurvát meg verőlegényeket termeljen ki. Bezzeg a nyár és a Balaton legundorítóbb helyétől, a Flört discótól annál inkább. Úgy látszik, jönnek a balatoni sztorik,…..
Ma délutánra egy igazán rövid történetet kaptok, drága olvasók, mert a szakítás/lekoptatás nem mindig családregény vagy kisregény. Sokszor novella, de leginkább vers. Mondjuk egy ilyen harcias, hazabaszós, mint ez. Szabadvers Térey János hangulatában. sziasztok,kb. két éve…..
Az első puszit soha nem felejtjük el, az kurva élet. A Juno című remekbe szabott amerikai filmben az anyuka felnéz a terhességét éppen bejelentő 16 éves kislányára, és azt kérdi: Szexuálisan aktív vagy? Na, a kettő között ugrál beküldőnk két története. Reméljeük, senki…..
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Szaffy Last and final call 2008.03.14 02:15:00
Március 14. pénteken, este 20-21 óraParázsMindenki hozzon magával még egy embert.:)Bobyval ma este lefoglaltuk a hely legjobb részét a számotokra, úgyhogy kifogás nincs, mindenkinek jönnie kell!Jó lenne, ha mindenki csak annyira hozzászólna a poszthoz, hogy jön-e vagy sem, hogy…..
Myvipen ismerkszik az ostoba csávó, aki "telefonban gyerekhangon hullámokkal játszott a kádban" - ezt a képet mondjuk annyira nem értem, de aki három hónapot pazarol az életéből olyanokra, akik alulöltözött képeket küldözgetnek az msn-en, azért egy kicsit meg is…..
Végre! Ismét egy szakítás, ha áttételesen is, de a pénz miatt! Egy one night standnek indult dolog, az is marad, mert szerencsétlen srác hibázott egyet: közölte, hogy van pénze. De már ez is baj. A kép illusztráció Nem nagy drámai szakítás, sokkal inkább életem…..
Azért mindig a Belga mondja meg a tutit az életről: "Az a baj, kell valami? / Kell valami? szol valamit, az a baj? / Nem, nem iszok semmit, az a baj. / Az a baj, hogy nem iszol, és az a baj, hogy nem iszok." Most akkor ki fizeti a koktélt fényes nappal? És kajajeggyel vagy…..
Mostanában sok levelet kapunk, hogy nem egyértelmű a sztorikból, hogy milyen nemű a beküldője. Most akkor példát statuálunk: az alábbi történetben egy fiú szívat meg egy fiút. Mert ilyen is van. Azon túl, hogy a saját naivitásunktól verjük a fejünket a falba, állandóan ott…..
A Zugügyvéd már többször jelezte, hogy ez nem egy jogi tanácsadó blog, de az alábbi levél tényleg olyan kérdéseket feszeget, ami túlmutat az ügy egyediségén. Szóval házasodjunk, vagy ne házasodjunk, és szerződjünk vagy ne szerződjünk? A Zugyügyvéd várja  a…..
Schengenné felháborodásának ad hangot, amiért Frankfurtból hazafele több ízben atomjaira szedték a reptéren, mezitlábra vetkőztették, illetve alaposan le is tapizták. Hát vmire mégiscsak jó ez a fenenagy terrorelhárítás.Frankfurtból jönnék haza az éves sales meetingröl…..
Nesze nektek, lázongó tömeg, akkor itt egy erős szakítószituáció. Egyébként a pasik szerintem is túlparázzák ezt a méret dolgot, és valahol megértem a levélírót, hogy egy idő után a töke tele lett (képzavar) a bizonyítási kényszerben szenvedő párjával, és ha nem is…..
DrSzöszi 2007.11.20 16:58:11
Ficere,

az a francos nagy helyzet, hogy tapasztalataim szerint akkor a férfiak 60%-a pszichológust igényel. Ami egyébként elég nagy
f@szság.:)

(Egyébként viszont a nagyméret idegesítő oldala, hogy a valóban méretes srácok átlagban egy nap kb 25X közlik veled ezt az -egyébként is nyilván ismert - infot, különböző vicces formákban...:) Eleinte aranyos, aztán idegesítő, aztán egy idő után annyira megszokod, hogy már fel sem tűnik, és rutinból válaszolsz valami idiótaságot.)