Regisztráció Blogot indítok
Adatok
11lyon

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz agit-prop osztály áldokumentaristái Biszku Béla bácsi "leleplezése" után, politikai célokra szeretnék használni a II. világháború végén történt tömeges nemi erőszakot és annak elmesélését. Meglehetősen virulens fabula az álkonzervatív jobboldalon, hogy a…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
A homoszexuális, buzulós és a lövöldözős rész miatt nem mehetett adásba a Class FM-en a Torrente 4 rádiós szpotja a forgalmazócéghez közelálló munkatárs szerint. A rádió szerkesztője nem nyilatkozott a témában az Indexnek. Itt hallgatható meg a szpot Csuja Imre és Stohl…..
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
Az RTL elkezdte előkészíteni Stohl András visszatérését. A jelenleg börtönbüntetését töltő színész-műsorvezető valószínűleg nemcsak anyacsatornájánál kap majd fontos feladatot, hanem az új csatornának, az RTL2-nek is az arca lehet, írja a Bors. A jó magaviselet esetén…..
A Bors szerint Alekosz megsértette a reality alapszabályát, ugyanis úgy vonult be a rezidenciára, hogy kapcsolata volt.A bulvárlap úgy tudja, hogy az RTL Klubbal szerződést szegő valóságshow-sztár A szerelem a legfelsőbb szinteken című műsor után jött össze Bettyvel, és…..
Amikor a mostani idény elején a Gyilkos elmék producerei kijelentették, hogy költségtakarékossági és kreatív okokból két női karaktertől megszabadulnak, a rajongók alaposan felbőszültek, hiszen két közönségkedvencet, A.J. Cook-ot és Paget Brewstert akarták kitenni a…..
Rendkívül fontos lenne, ha Magyarországnak sikerülne magát a roma integráció élharcosaként asszociáltatnia, és persze azzá is válnia. (Fotó: fidesz.hu) Tegnap az EU roma integrációs stratégiáját megvitató konferencia nyitóülésén Orbán Viktor arról beszélt, hogy a jövő…..
November elején debütált az első magyar, kifejezetten a netre készült thrillersorozat trailere a youtube-on. Akkor interjút készítettünk a rendezővel, Horgas Ádámmal, aki elmondta, hogy minimális szponzori támogatásból, színészbarátai ingyen közreműködésével készítette el…..