Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dashausingatlan

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az öt éve újraindított Év háza díjat Ásztai Bálint és Kovács Csaba pécsi vendégháza nyerte. Ne kezdjük fanyalgással: baromi jól néz ki. Megállná a helyét bármely külföldi építészeti blogban, ilyeneket szoktak home gardeninges tumblr-oldalakon megosztani... és közepesen…..
Tipp: Bálint Újabb egyiptomi fürdőszentély, bár azért a közelében sincs ennek. Adjuk el az ingatlanunkat mókás Facebook-oldallal!. Ezt az ajtót mégis hogy gondolták? (már elkelt, de itt egy screenshot - via:…..
Tipp: Horizont Csilla Színorgia egy kőbányai panellakásban Ennél rosszabbul manipulált hirdetésfotót még nem láttam. Sajnos az eredetiből már törölték, de a lovely listingen fönnmaradt. Tipp: Péter Leánykérés…..
ágy - asztal - tv "Spanyolnátha" 2012.02.07 11:21:00
Mióta kezdem jobban beleásni magam a különböző nemzetek lakberendezési sajátosságaiba, észrevettem, hogy akárhányszor egy-egy spanyol lakást vet elém a Zélet, megdobban a szívem. Néha talán túl sok minden van itt a jóból (egyik barátom szerint lakik bennem egy…..
dashausingatlan 2012.02.07 11:35:29
  El tudsz képzelni egy falut utak nélkül?  Ha érdekel, Hollandiában van egy ilyen falu ahol se utak se autók nincsenek ez a falu: Giethoorn. Giethoorn jelentése "kecske szarv", 1170-ben egy nagy árvíz pusztított ezen a területen, a később ide települők sok…..
dashausingatlan 2012.02.02 10:02:40
Oké, hogy 12 m², de tényleg csak a rezsó alatt fért el a vécé? (tuxboard)Eladó egy kör alakú ház négyzet alaprajzú tetővel (im)Panellakás mintakavalkáddal (tipp: Anita)A folyosóra rakott székeknek vajon mi a funkciója? Szekrénynézés?Dzsungeléletérzés SzentendrénKastély…..
Látványterv már legalább van. Az is valami. (A képet Sadia találta az I. kerület FB-csoportban - kösz!)Frissítve: itt vannak a szöveges háttérinfók is a felújítás részleteiről...
dashausingatlan 2011.11.11 09:04:02
Tükörre pingált meztelen nő hatalmas csöcsökkel (tipp: Tamás)Mesebeli ház, múzeummal együtt eladó (im)Ki lehet ez az orosházi rapper, aki a lakása minden fotóján szerepel?Elnöki rezidencia Jászárokszállás központjábanFűtés iskolai füzetekkelRengeteg boltív - a…..
A Lakatos úti lakótelep korábban is a szerethető lakótelepek közé tartozott a négyemeletes, csúsztatott zsalus házaival, szellős beépítettségével, sok játszóterével és pingvinszobraival. A fenti képen látható alkotás még jobban megerősíti ezt a képet: ez alighanem Budapest…..
dashausingatlan 2011.09.20 22:45:12
Freskós pécsi műemlék lakás az 1870-es évekből (im)Kéterkélyes penthouse a 60-as évekből, a Kecskeméti utcában (tipp: Anette Laboux)Gyönyörű faburkolat és bútor a Pannónia utcábanÚristen, milyen lehet a kilátás, hogy kiretusálták? (tipp: Tündi)Furcsán galériázott lakás…..
Teljesen értetlenül állok ez előtt a csoda előtt. Rafinált kattintásmágnes a hirdetőoldalnak? Bármilyen termék gerillakampányának első lépése? Valaki tényleg lakást keres dínózásért? Ki tudja...     Lakást keresek dinózásért cserébe   Több lakásod is…..
dashausingatlan 2011.08.21 23:02:37
Régóta figyelem azt, amit a pénzvilág hiénái művelnek, szinte hihetetlen dolgokat engednek meg maguknak. Befektetőknek álcázott spekulációs pénzmosodák lassan teljesen tönkre teszik az egész világgazdaságot. A legújabb trükk az euró elleni támadás és az, hogy a tudatlan…..
dashausingatlan 2011.08.13 20:45:49
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
dashausingatlan 2011.08.10 13:07:29
  Pár napja félelmetes képek kerültek fel a Corvintető Facebook-oldalára. Állítólag így néz ki az új vécé. Amikor legutóbb ott jártam, még nem ez volt a helyzet, de nagyon dögös. Az ágyak rendeltetése egyelőre még homályos nekem, de tényleg olyan valódi dizájnblogba…..
dashausingatlan 2011.08.06 20:43:56
A Zugügyvéd is nap mint nap találkozik az alábbi problémával, kíváncsi, hogy a többi kolléga hogy kezeli ezt a helyzetetSzia ZugKolléga,Nem tudom, hogy a többi ügyvéd kolléga hogy van vele, de nekem k.vára elegem lett az ingatlanközvetítőkből. Bevett módszer, hogy annyira…..
Ezúttal stílust váltunk, és egy kicsit modernebb vizekre evezünk: a Bauhaus felé vesszük az irányt. Újlipótvárosba látogattam, az egyik legszebb ilyen stílusú lépcsőházba, a Dunapark ház középső tagjába. Vittem magammal profi fotóst is, Rowlendet. Egy korábbi poszt alatt…..
dashausingatlan 2011.08.05 09:22:33
A Horizontosok már eddig is egy rakás linktippel látták el az Urbanistát, most pedig egy komplett aranyköpés-gyűjteményt küldtek el. Mert, mint Zoltán írta, "az ingatlanos is ember, többek állításával ellentétben." Ha nektek is vannak hasonló, vagy jobb idézeteitek,…..
  Nem hivatalos díj persze, de azért sokkal többet ér, mint egy "interneten ki kattint többet" verseny első helye. A Weburbanist ugyanis tényleg a legérdekesebb, legkülönlegesebb cuccokat szokta összegyűjteni (ha valaki nem ismerné, nem egy kis blogocska, csak rss-en…..
“Szinte leírhatatlan a lakás hangulata, amely már a 2 m²-es előszobába lépve magával ragad minket, ez később csak fokozódik, amikor elénk tárul a 27 m²-es amerikai konyha, mely teljesen gépesített és beépített konyhabútorával támogatja a kulináris élvezetek…..
dashausingatlan 2011.07.24 21:42:05
Barlanglakás hirdetéséről már volt szó, meg olyan eladó házról is, amelyiknek a pincéjéből eredt a Mogyoródi-patak, de ez most itt kettő az egyben. Egy telek kis házzal, amely alatt egy barlang van, egyik oldalról pedig egy patak határolja. (Vagy több oldalról is? A szöveg kissé…..
dashausingatlan 2011.07.24 21:38:29
..
dashausingatlan 2011.07.24 11:26:43
dashausingatlan 2011.07.09 01:11:47