Regisztráció Blogot indítok
Adatok
merre?

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
Fura, de annak ellenére nem voltam még soha a Standban, hogy a régi Sas utcai házunkban már több, mint egy éve megnyitottak. Pénteken aztán majdnem véletlenül oda ugrottunk be, az Imola névnapját ünnepelni, egy vicces, de jó fárasztó parlamenti közvetítés után.Hiába híres…..
A Seduxen hatásmechanizmusát kimerítő mérkőzésen folytatta egyenes vonalú, egyenletes(en lefelé tartó) mozgását a csoport negyedik helye irányába címeres hadunk. A szurkolók túlordították I. Kappanhangú Léderer Ákost, 10-15 percenként egy-egy küldöttségünk tisztelgő…..
merre? 2009.09.11 09:41:02
  A jobbikos beszélgetések közül az első némileg drámaiabb körülmények között kezdődött, mint a szoci középvezető  embertani (copyright Lola) vizsgálata.   Színhely: Szombatról vasárnapra virradó hajnal, 6-os villamos, valahol a Margit-híd és a Moszkva…..
A cigány (asszonyok egy része) jobban szereti a pénzt, mint saját gyermekét. Nagyjából így szól az edelényi polgármester vádja. A nagyon súlyos állításhoz Molnár Oszkár még az arcát is adta, amikor rezzenéstelenül belemondta a kamerába: cigány asszonyok, a terhesség ideje…..
Magyaridióta Üvölt a lótetű 2009.09.07 12:12:00
Újabb ifjú titán tűnt fel a magyar égen, vagy autentikusabban a Hadak Útján, a témakör mi más lehetne, mint a "Majd én megmondom, ki a magyar" . Jelen esetben egy labdarúgó (Dzsudzsák Balázs) az önjelölt megmondóember. Persze a sportágban tevékenykedő embereket -…..
merre? 2009.09.07 12:56:22
Egymás mellett áll az újpesti és az óbudai boltja. Egy alkalommal az újpesti egy csomó marhahúst vásárol az óbudaitól. Másnap felháborodottan nyit be az üzletbe: - Te óbudai, az összes marhahús romlott volt, egyiket sem lehetett megenni! - Megenni? - csodálkozik az óbudai. - Azt…..
  Welcome to Paradise - fogad a felirat, miután a Kunság Volán klasszikus Ikarusa végigrodeózta a Simontornya-Dádpuszta etapot. (Dádpuszta, nem pedig Dábpuszta, hiába hangzana bármennyire jól, és hiába ragaszkodik ehhez a változathoz annyira a Kultúra.hu tavalyi írása.)…..
Az első kerületi vendéglátóipari tisztogatás egyik legfájdalmasabb áldozata a Tabán aljának ősrégi, ikonikus vendéglátóhelye, a Platán, más néven Halálkanyar. Mindkét megnevezés levezethető a hely adottságaiból. Az árnyékot egy évszázados platánfa adja, viszont a…..
urbánus menekülés Szily László 2009.05.21 15:28:54
Úgy lettem újságíró, hogy ültünk a Nagycsarnok melletti Csarnok étteremben, ahol a városban először adtak csapolt Kronenbourgot, és egyszer csak bejött egy kedves, golyófejű fiú hülye kalapban és bekötözött füllel, és megkérdezte, hogy lefotózhatna-e minket egy Magyar…..
merre? 2009.05.22 09:10:18
Legalizációs Piknik a margitszigeti nagyréten    ..
merre? 2009.05.12 08:47:43
  Pécsett tegnap tartottak egy másik választást is, ami Szili Katalin totális veresége mellett (érthetően) jóval kevesebb figyelmet kapott. Pedig a felállás és az eredmény is kifejezetten érdekes.   A 8. számú egyéni önkormányzati választókerületben három jelölt…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
Bélyeget gyűjtöttem. Papa hozott egyszer egy kilót. Azóta nem gyűjtök bélyeget.                        (Siv Widerberger - Bélyeg) A tegnapi nap híre sok futballszerető ember…..
merre? 2009.04.30 22:19:24
Tardai történetek Ötvenegy 2009.04.20 09:00:00
Cicuka nem tudja kimondani, hogy fasz. Mondjuk azt se', hogy egy kis biomüzlit, egy pohár szójatejet, meg egy tökmagos rozsbucit kérek, pedig a volt férje, a Zsorzs az egészséges életmód híve volt, de ő általában maradt a hemendex-nél meg a tósztnál. Azt legalább mindenhol…..
Felemás érzéseim vannak. Itt van ez a Scorpions, tulajdonképpen legendák. (Legendák?) Azt hiszem. Eleve nem igazán tudom hova tenni magamban a német zenét. Végiggondolva, tulajdonképpen - nem is tagadom - még nem hallgattam meg tőlük egy albumot sem elejétől-végéig, ráadásul a…..
Korábbi IVS elemzések: Erzsébetváros ; Terézváros ; Újlipótváros ; Hegyvidék Rég volt már, hogy kedves olvasóinkat az IVS-ek tartalmával, illetőleg annak emészthetővé tételével szórakoztattuk. Többen kérték akkor, hogy az V. kerületit is vesézzük ki, mert ők azt nem…..
Éva egy ma született csecsemő, lélekben mindenképp, hiszen még képes meglepődni, sőt kiborulni azon, hogy a fapados légitársaságok mi mindenért képesek megsarcolni az utasokat, és milyen szemérmetlen összegekre. Egy egész járatnyi nyugat-európai utassal együtt azon képedtek el…..
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
merre? 2009.03.24 11:30:51
Annyira jó, hogy a kaliforniai törvényjavaslat és a válság óta egyre többen eszmélnek a kender adóztatásának történelmi lehetőségére, végre nem nekem kell leírnom megint: Ott vannak például a minap lefülelt vietnámi marihuána-kertészek. A Kék Fény riportja szerint, ha nem…..
merre? 2009.03.07 19:59:21
the economist!
a világ legtekintélyesebb gazdasági lapja!
a drogellenes háború megszüntetése és a legalizáció mellett.
címlap, vezércikk és 6 oldal a témáról!

www.economist.com/

kíváncsi lennék mit szólnak most ehhez a hvg-sek, akik példaképüknek tekintik az econonmistot és akik anno nem voltak hajlandóak leközölni a tasz fű-legalizációs hirdetését, amiben összehasonlították az addikciós hatását a fűnek, a piának meg a többi drognak...