Regisztráció Blogot indítok
Adatok
devonmajsz

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszokhattuk már, nem telik el esztendő anélkül, hogy Orbán Viktor évet és országot értékelne. Ez idén sem lesz másképp, február 7-én ugyanis tizenharmadik alkalommal "veszi magának a bátorságot, hogy értékeljen egy egész országot". Szíjjártó Péter elmondta, a…..
Hosszú idő óta először tartott nagygyűlést a Magyar Szocialista Párt. Bár kételkedtem benne, hogy a tömgedemonstráció valóban jelentős lesz, a Budapest Sportarénában közel 10 000 ember gyűlt össze, hogy"Felvegye a kesztyűt a "demokratúra" és Orbán ellen. A…..
Nehéz idők járnak a Magyar Szocialista Párt háza táján. Bár a párt útkeresése és hanyatlása nem ma kezdődött, a 2010-es országgyűlési, október 3-án pedig az önkormányzati voksolások mindenki számára világossá tették, mekkora a gond a szocialistáknál. Hogy mentsék a…..
2011. január 1-én megkezdődik hazánk EU-elnökségi féléve. Habár ezév január elsejétől elindult a spanyol-belga-magyar trió munkája, az igazi feladat újévkor kezdődik Magyarország számára.Ezen tisztség ellátása viszont többéves felkészülést igényel, novemberben…..
devonmajsz 2010.09.22 12:35:14
@K_Ferenc: Köszi az észrevételt, javítva. :)
Pontosan négy éve, 2006. Szeptember 17-én küldte el egy ismeretlen Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök balatonőszödi beszédét a médiának. A felvétel hatására országszerte tüntetések kezdődtek, amelyek gyakran a rendőrséggel való összetűzéshez vezettek. Szeptember 19-ére…..