Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nds

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
onlinerandi Statisztikák 2011.01.05 21:15:00
Elmentem tegnap egy bölcs ember előadására. Ezek után szeretném ha tudnátok, hogy itt egy bölcs blogol. Azért, mert a tudás mekkája pont azt mondta el másfél óra alatt, amit én hónapok óta citálok. Igaz hozott számokat, csiribiri statisztikát meg mindent, de ettől a tényen…..
nds 2011.01.05 23:59:31
A Nike szabadalmat adott be olyan cipőre, mely magától kötődik be, pont mint a Vissza a jövőbe film második részében. Az már csak hab a tortán, hogy a filmben is Nike márkájú az önbekötős cipő. A szabadalom szerint a cipőben lehet majd szabályozni, hogy szorosan legyen a fűző…..
HeStyle Bicikligumi-öv 2010.02.22 14:00:00
30 dollárért juthatunk hozzá ehhez az újrahasznosított bicikligumihoz, amit övként kínálnak. Béna vagy nem? (likecool)..
Bringadivatot a fa alá!Bár a Cycle Chic filozófiája, hogy a városi biciklizéshez nincsen feltétlenül szükség különösebb felszerelésre és öltözékre, azért valljuk be, szívesen viszontlátnánk egy-két divatos bicis dizájndarabot a fa alatt. El is látogattunk nemrég a…..
nds 2009.12.14 16:29:12
@_nikk_: Szervusz András! (ha jól emlékszem)

Én kint voltam a WAMP-on, mégsem reklámozom itt magam, ha a szerkesztő nem említette meg a munkáimat.

Én már amúgy is írtam neked - a te szavaiddal élve - az "átfedésekről"...

Kulcstartó megoldásod nekem nem tetszik, de biztos lesz, akinek bejön.

Sok sikert kívánok, de aki járatos a bringaéletben, annak hasonló gondolatai lesznek, mint Serinnek.

Üdv,
Dénes
A Hegyi Iván-díjas címet viselő Rágcsávók kifogott Rustyn, de nem a trükkös cselekmény, vagy a jól eltalált tengerimalac-figurák miatt, hanem mert rossz kópiát vetítettek az Aréna Plaza mozijában, amitől majd kifolyt olvasónk szeme. Rustyt az készítette ki igazán, hogy utóbb…..
"Eleinte csak elkészült övei rögzítésére használta a gumibelsőket. A fordulatot – egyben az áttörést – egy kellemetlen baleset hozta, amikor tavaly novemberben eltörte a bokáját. Ekkor kezdett el intenzívebben is foglalkozni a belsőkkel: hajtogatta, különböző…..
Az a kérdésünk lányok, hogy hogyan viszonyultok az ilyen lenge ruházkodáshoz? Atlétát csak a kamionosoknak? Vagy a ti szemeteknek is? Fejtsétek ki bátran, hosszan, avagy rövidebben!Fotó: Bernárd Bendegúz, a BAD-ra küldve..
Egymás után hullnak el a taszító külsejű bicikliző állatok, a narrátor pedig elégedetten nyugtázza, hogy végre ezek sem rontják tovább a levegőt.A klasszikus horror, a némafilmes komédia és a didaktikus oktatófilm ötvözete 1963-ból a One got fat című amerikai alkotás, amely…..
addict Nagy ötlet kis ceruzából 2009.02.17 10:00:00
Szerintem még nem született olyan ember a világon, aki ne használta volna már alkalmi dobverőként a ceruzáját, hogy az őrületbe kergesse kollégáit, az osztályfőnököt vagy a családját. Én általános iskolában a saját és a padtársam tolltartójából és a tankönyvekből egy…..
Számtalan olyan olvasó is akad, aki gyűlöletet lát egy ilyen blogon is, mint ez, nekik mondom, a következő sorok egyértelműsítik, hogy a bringások sem angyalok. Ugyanis a bringásokról nem csak az derült ki, hogy gyakran nem tartják be a közlekedési szabályokat, de mint az a…..
nds 2009.02.03 13:57:20
Hagy@Mikulás: Hagyjuk már az ilyen buta poszt címeket...

Vagy írd át mondjuk erre: A születés bűnözőket kreál.

nds 2009.02.03 14:33:21
@Mikulás: Persze.
Ez a te blogod.
Úgy vezeted félre az embereket - akik hagyják magukat - ahogy csak szeretnéd.
Én kérek elnézést, amiért a poszt címmel nem tudok megbarátkozni.

Ja és még egy régebbi hír, amiben BRINGÁS volt az elkövető:

www.zoom.hu/kulfold/osszevissza-kaszabolt-az-amokfuto-a-belga-bolcsodeben-37504.html


Remélem nem gond, hogy ide írtam és nem küldtem el a címedre?

nds 2009.02.03 14:36:59
@nds: Bocsánat.
Fentebb olvastam, hogy külföldi esetekkel nem foglalkozol...
Sokak számára szimpatikus hozzáállás, ha valaki a szabálytalan biciklisek látványát rezignáltan tudomásul veszi, és nem indít blogot annak demonstrálására, hogy a kerékpárosokkal valami nincs rendben. Float az előbbi, én az utóbbi halmazba tartozom. Kettőnk…..
A következő történet blogunk címadó koptató szövegével indul ugyan, mégis pontosan az ellenkezőjébe vált át. Az izgalmas fordulatok a Zöld Pardonban és a messengeren. Röviden a történet, 9 honaposak voltunk (minusz egy nap), amikor kicsit szarul ment a szekér, és…..
Huuh, ez a mondat minden férfi és nő számára ismerős, bár még olyat nem hallottunk, hogy lánynak mondták volna az ominózus mondatot. A barátzónából nincs menekvés, ezt már Joey is megmondta a Jóbarátokban.régen történt az eset, 12 éve...nagy szerelmem volt a lány..annyira…..
Ha a visszafelé játszott beszédről a Twin Peaks és a sátánisták által dalszövegekben elrejtett, tudatalatti üzenetek jutnak eszedbe, akkor 50% esély van rá, hogy élvezni fogod ezt az oldalt. A Talkbackwards.com-ra csakis wav fájlokat lehet feltölteni a gépedről, viszont azt…..
Jó volna, ha a lányok is olyan ésszerűek és logikusak lennének mint a matematika. Talán nincs is találóbb ellentét, mint ez, és ez is mutatja a brand megalkotóinak zsenialitását.Kedvenc blogunk, a Trendy és Wendy 1 éves születésnapját ünnepeltük pénteken a Nagydióban, ahová…..
Végre! Már nagyon vártuk, mikor jön el az idő, amikor elkezdenek szállingózni a wiwes szakítások, hát megjött az első. A történetben a közösségi szájt több funkcióját is kreatívan használják fel: nem elég az üzenőfal, az adatlappal is nagyon jól lehet kommunikálni…..
Öt éve folyamatosan a legnépszerűbb macska- és kutyanév az Egyesült Államokban a Max, írja a Chicago Tribune. A zavarbaejtő adatot a nem kevésbé zavarbaejtő tevékenységet űző, állatok egészségbiztosításával foglalkozó Veterinary Pet Insurance adta ki, miután 450 ezer kliense…..
Szerkesztőségünk legújabb tagja csütörtökön tiszteletét tette a Honvéd UEFA-kupa selejtezőjén, ahol a csapat véres verejtékkel izzadta csak ki a továbbjutást. A sorsdöntő tizenegyes rúgások előtt a Családi szektorban az alábbi rövid telefonos párbeszéd zajlott le:- Nem,…..
Nincs szomorúbb annál, ha valaki nem mondja meg párjának, hogy mi a fasz van. Jelen esetben egy másik fasz volt, ami egy vizsgaidőszak miatt nem lett elmesélve. Ismerjük mi is a viszgaidőszakok vadromantikus könyvtárazásait, de ez nem indok. Az elhagyott fiút maximálisan megértem, én…..