Regisztráció Blogot indítok
Adatok
telko.hu

39 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hasonlítsa össze más díjcsomagokkal! A Vodafone kínálatában szeptember 30-ig érhető el az új Vitamax Perc&Net csomag, amely minden 3000 Ft feletti feltöltéshez – a feltöltés összegétől függően - díjmentes Vodafone Perceket és 1 GB belföldi adatforgalmat…..
Hasonlítsa össze más díjcsomagokkal! 2013. március 13-tól új feltöltőkártyás tarifát vezetett be a Tesco Mobile. Az új Tesco Mobile Kedvenc belföldi hívásokra vonatkozó percdíja minden időszakban és minden irányba egységesen 45 Ft, az SMS díja 30 Ft. A csomag…..
Hasonlítsa össze más díjcsomagokkal! A T-Mobile két új lakossági hang előfizetést vezetette be, amelyek két éves hűségidővel rendelhetőek. A Next XL díjcsomag havidíja 20990 Ft, a perc-, és SMS díjak díjmentesek minden belföldi alapdíjas irányba. A csomag tartalma…..
A T-Mobile bővítette hang előfizetéshez kapcsolható mobilnet kínálatát a Go!Net XL díjcsomaggal, amely okostelefonokhoz rendelhető. Az 1 GB belföldi adatforgalmat tartalmazó csomag havidíja 2490 Ft, az akciós havidíj az első két hónapban 990 Ft. A kínált legnagyobb…..
Bővebb információ a tarifa-csomagokról A T-Mobile új Domino Surf feltöltőkártyás díjcsomagot vezetett be. A díjcsomag havi 150 MB belföldi adatforgalmat tartalmaz 890 Ft időszaki díjért, amely 30 naponta automatikusan levonásra kerül a Domino egyenlegből. Az időszaki…..
Részletes információ a díjcsomagokról December 1-től az Ikon 200, 400, 600 díjcsomagokat felváltotta az Ikon LTE 200, 400, 600 tarifák, amelyek pillanatnyilag csak iPhone 5 készülékekhez rendelhetőek. A csomagok hangszolgáltatást és nagy sebességű internet…..
Megújította vezetékes internet portfólióját a T-Home. Az eddigi Alap, Családi, Extra, Szuper és Maximum csomagok,  NetMánia S, M, L, XL és XXL néven élnek tovább. A maximális letöltési sebesség is növekedett, 5-80 Mbit/s-ról 10-120 Mbit/s- ra, a havidíjak pedig 3990 és…..
Bővebb információ a tarifa-csomagokról  A Telenor megújította számlás csomagjait. Három fő tarifacsalád került kialakításra. A csak hang előfizetést tartalmazó Alaptarifákat felváltották a Klasszik csomagok, melyek havidíja továbbra is teljesen egészében…..
Részletek A UPC augusztus 21-től új mobilinternet csomagokat vezetett be kábeles előfizetőinek, amelyet  a Vodafone mobil hálózatán biztosít. Az egy éves hűségidővel rendelhető 1, 3 és 6 GB adatforgalmat tartalmazó ajánlatok havidíjai 1890, 3490 és 6490 Ft. Tv,…..
A Telenor új – belépő szintű - előfizetéses tarifacsomagot vezetett be Okos Mini néven, mellyel korlátlan a Facebook használata belföldön. A csomag tartalmaz 20 perc hálózaton belüli és 20 perc hálózaton kívüli telefonálást, továbbá 40 MB belföldi adatforgalmi keretet,…..
Az Invitel négy új internet csomagot vezetett be, mely a legmodernebb optikai vezetéken érkezik ügyfeleihez, így az adatátviteli sebesség elérheti a 150 Mbit/s-ot is. Az új S, M, L, XL csomagok csak az Invitel meghatározott szolgáltatási területein érhetőek el. A 15, 25, 50 és 150…..
Megérkezett a Red Bull MOBILE új ACCESS kártyás tarifája. A kezdőcsomag ára 1790 Ft, melyből 1000 Ft lebeszélhető, ebből 300 Ft csak hálózaton belül.  A tarifa időszaki díja 390 Ft, mely a ciklus kezdőnapján automatikusan kerül levonásra. Az időszaki díjért az Előfizető…..
A T-Home kínálatában áprilistól ismét elérhetőek az Alap, Családi és Extra műholdas csomagok Nyaraló konstrukciói. A Nyaraló Sat TV csomagokat meglévő és új T-Home lakossági előfizetők vehetik igénybe 2 éves hűségidő vállalásával, az ország meghatározott településein…..
A Lidl Áruházlánc 2012. február 1-től mobilszolgáltatást indít Blue Mobile néven, amelyet az áruházlánc üzleteiben lehet megvásárolni. A szolgáltatás technikai hátterét a Magyar Telekom adja. A Lidl saját márkás mobilszolgáltatása keretében önálló SIM-kártyákat és…..
A T-Mobile január 1-től új - számítógépen használható - mobilinternet csomagot vezetett be a 4G/LTE hálózatán. A 4G/LTE (Long Term Evolution) egy új technológiát jelöl, amely gyors és stabil mobilinternet kapcsolatot biztosít, ezzel a mobilhálózaton is akadálymentes lett a nagy…..
A T-Home december 1-től új televíziós szolgáltatást vezetett be, mely ötvözi a műholdas és az IPTV műsorszórás technológiájának előnyeit. A műholdas vétel az IPTV-hez hasonló kényelmi funkciókkal bővült, mint például a megállítható, felvehető, visszatekerhető műsorok,…..
A Vodafone november 15-től átalakította mobilnet kínálatát. Három új csomag jelent meg az eddigi Internet Easy, Internet Comfort és Internet Nonstop előfizetéses, számítógéphez rendelhető csomagok helyett. A MobilNet 7, 14 és 21 elnevezésű tarifák nevében szereplő számok a…..
Az Antenna Hungária 2011. október 1-től új csomaggal bővíti földfelszíni sugárzású, MinDig TV kínálatát. A MinDig Tv Extra Családi csomag előfizetésével a MinDig TV 7 kódolatlan, ingyenesen fogható digitális csatornája mellé 23 különböző kategóriájú csatorna is…..
A Vodafone szeptember 19-től új tarifacsomagot tett elérhetővé 18 és 26 év közötti, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező új előfizetőknek.  A Vodafone Kredit készülék nélküli (SIM only) konstrukcióban is 2 éves határozott idejű szerződéssel és 2 éves…..
A Telenor szeptember 8-tól új tarifacsomagot  vezetett be.  Az új Praktikum + Net csomagban az egyenleg feltöltésekor a felhasználható összeg mellé belföldi, internetezésre alkalmas adatmennyiséget is biztosít a szolgáltató. Minél magasabb a feltöltőkártya értéke,…..
Nem annyira örülnek a felhasználók Sopronban a Telenor hálózatbővítésének, ugyanis bármilyen hihetetlen, a 4G szolgáltatás a 3G elől szívja el a sávszélességet:Gondoltam megosztom veled kedvenc mobilszolgáltatóm mobilinternettel való állandó szopatását, ami gyakorlatilag…..
telko.hu 2011.09.01 12:18:34
A Telenor augusztus 23-tól négy új gyors adatforgalmat biztosító mobilnet csomagot vezetett be számítógépre, amelyek egyenlőre Budapest és környékén érhetőek el. A Hipernet 5,7,21 és 42 elnevezések a nevükben szereplő értéknek megfelelő maximális letöltési sebességet…..
A Vodafone lezárta a következő lakossági előfizetéses tarifáinak értékesítését: Vodafone 50 Plus, 100 Plus, 200 Plus, 400 Plus, Silver Plus, Gold Plus, Vodafone Multimédia 5000, 5000 hálózaton belül, 7900, 10500, 15900, 15900 hálózaton belül, Vodafone Otthon Classic, Vodafone…..
Igazán naiv ügyfél egy év hűséggel fizetett elő egy olyan vezetékes telefonra, amit sosem használt, majd amikor le akarta mondani, derült ki, hogy már le van tiltva, és még visszakapcsolási díja is van a megszüntetésnek.Inviteles történet:  Volt egy vezetékes telefonom.…..
T-Home-os ügyfél a vihar óta csak a szolgáltató logóját tudja nézni a tévében, a T pedig nem igyekszik elhárítani a hibát, se telefonos, se személyes ügyintézéssel. Az mondjuk nem tiszta, hogy elégedetlen ügyfél miért írt alá ezek után egy éves hűségnyilatkozatot -…..