Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alkesz-papa (törölt)

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kisebb kihagyás után folytatódik fejlesztői interjúsorozatunk, ezúttal Rusznyák Gábor, a Sunflower Software Management Kft. vezető fejlesztője és oktatója mutatkozik be, mesél jelenlegi projektjeiről és egy meglepetésről. Mióta foglalkozol programozással? 1982-ben ültem…..
alkesz-papa (törölt) 2010.12.14 14:15:33
@Vogon: Tévedsz, a modern idők vallása a pénz és a pénzisten. Az ezotéria az az eszköz, amivel a nőkből kisajtolják a pénzt. Egy felületes katyvasz az egész, ami azt sugallja, hogyha te befizetsz xy Ft-ot, akkor szebb lesz, egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, és tudni fogod a jövő heti lottószámokat. Ezo-bio-öko, meditációs vitál, vitál.
alkesz-papa (törölt) 2010.12.14 14:28:54
@MoxNox: 2010-ben egy apple blogon nem közelíthetem meg máshonnan a kérdést. Ide műszaki beállítottságú emberek járnak, egy be LSD-zett junkieval egész másképp beszélgetnék ezekről a dolgokról. Arról pedig, hogy mit tudtak régen, semmit nem tudhatunk biztosan, elég csak arra gondolni, hogy 1956-ot hányféle verzióban hallottuk már.
alkesz-papa (törölt) 2010.12.14 15:37:22
@Martian: Mert az olyan lenne, mintha egy GOA partyn táncolás helyett nézegetném a pszilocibin képletét :)
A Fidesztől nem távol eső Hírtelevízió Célpont című műsorában bemutatásra került a Magyarországi egyházakról egy körkép. Tény, hogy igen könnyedén lehet ma vallást alapítani, és mint általában sajnos mindennel a magyar ezzel is visszaélhet. De kisegyházak, azért mert…..
alkesz-papa (törölt) 2010.11.17 13:14:10
Naná, hogy egy köcsög suzukis miatt, aki Hummernek nézte a fostaligát! Ilyenek ezek!!! ..
alkesz-papa (törölt) 2010.11.10 14:45:01
@zyl187: Egyébként a köcsög Suzukis a 90-es évek elejére vezethető vissza. Ha jól emlékszem valamikor 92, 93 környékén kezdték el gyártani a swiftet Esztergomban, ez az autó akkor státusszimbólum volt, tipikusan a rendszerváltás környékén alakult vállalkozások tulajdonosainak autója. Akkor még rengeteg trabant, wartburg, lada, skoda, stb. futott, és az irigy magyar emberek el kezdték utálni zsír új suzukival rohangáló vállalkozókat. Aki akkor suzukis volt, az a réteg, aki ma 1 km-ről xenox-al villog le az M3-on, majd 240-el elhúz melletted.
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
Styxxtől, ettől a roppant termékenyen blogoló ürgétől (nem, majd csirke) kaptunk egy vendégposztot. De az is lehet, hogy keverem. Egy csomó Styxx, Sixx, Sixx! anyád is nyuggernek hívod? meg mindenféle más figura blogol, posztol, kommentel. Úgy tűnik, hogy ez ilyen gyakori…..
„Volt olyan összeg is, amivel nem tudott elszámolni, nem tudott fölmutatni semmit belőle. Se pénz, se cucc. Megint veszekedés és ígéret-hegyek. A gyerek persze mindezt végig nézte” – nehéz kiemelni a következő hatalmas megaposztunk legjellemzőbb, lényegi mondatát…..
alkesz-papa (törölt) 2010.11.05 15:14:04
Voltak akik leírták és bukott, leszerepelt embernek tartották. Voltak akik várták, hogy visszatér a közéleti rabságból, mint modern Sándor Mátyás, hogy harcot vívjon a jogállamot tutira megingató PatásÖrdöggel. Talán csak egyvalamire nem számított senki: hogy ez ilyen hamar…..
alkesz-papa (törölt) 2010.11.03 09:51:02
alkesz-papa (törölt) 2010.11.03 09:57:29
alkesz-papa (törölt) 2010.11.03 10:32:37
@nemsiker_s: a járókertre támaszkodva nehéz kukát borogatni :)
 Magyarországon többek között azért nehéz a Fideszről normálisan írni, mert van egy rakás idióta, akik ezt ész nélkül mindenféle toposzok dobálásával, a legelemibb józan ész és logika szabályait felrúgva, fröcskölődve, hobbiszerűen csinálják. Két cikkben is…..
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
alkesz-papa (törölt) 2010.10.27 15:59:15
@juliusbond: megaztán egy valamirevaló vidéki kocsmában van TV, és ha nincs Sport2, akkor megy a retekklub, a 2,8 millióból hányan nézték így? :)
Sárdobáló A szabadság vége 2010.10.26 17:00:00
A cikkel ma reggel Horváth Andor Márton kezdett el vitatkozni.Ma a Fidesz eltörölte a szabadságot Magyarországon. Ugyanis a kormánynak nem tetsző Alkotmánybírósági ítélet után úgy döntött, hogy megváltoztatja az alkotmányt - egyúttal megfúrva a nyugdíjpénztárakról tervezett…..
alkesz-papa (törölt) 2010.10.27 10:58:34
@borovi: Mi mindannyian az 1. ,2. emeleten élünk és mindegy, hogy a baloldali vagy jobboldali szomszédom vagy. A 4.-en vannak az igazi nagy lakások és ha a 4.-en már 2 éve nem fizetik a közös költséget, akkor egyszerűen szar a társasházi alapító okirat, meg kell változtatni, ezért nem fogok elköltözni.
Tömegközlekedési vállalatnál járművezetőként dolgozó olvasóinknak üzenem, hogy ha a következő napokban az utasok elkezdenek idegesítő mennyiségű apróval fizetni, akkor az egy Kisalföld Volános kolléga miatti bosszúhadjárat része lesz. Endre, akivel jól kicsesztek, nem…..
A devizahitelest menteni nem kell félnetek jó lesz. A bankok képviselői lélegeztetőgép után nyúltak, miután meg lett lebegtetve a hiteleseket mentő csomag. Aggodalommal vegyes értetlenség, riadalom, világvége. Ez nem egy pénzügyi mikro-makro elemzés, csak néhány…..
alkesz-papa (törölt) 2010.09.13 17:25:51
@Csirke72: "A magyar társadalom 80% -a elmebeteg!!! " Te például tökéletes példája vagy ennek.
alkesz-papa (törölt) 2010.09.13 17:56:24
@Csirke72:

"Te alkoholista állat. Ha nem vágod miröl szól a cikk akkor ne lelkizzél hanem szlapálj tovább.
Igazi prosztó degenerált vagy aki sértve érzi magát ha megmondja valaki a frankót neki...

A lakosság 80%-a szarul él és a fülüktövén túl is el van adósodva! Ez mi ha nem elmebeteg veled együtt??? "

Én csak annyit írtam, hogy Te jó példa vagy az elmebetegre, de a válaszoddal azt is bizonyítottad, hogy nemcsak prosztó és degenerált vagy, hanem valamiért nagyon sértett is. Mondjuk én is hülye vagyok, hogy rád pazarlom a drága időm, megyek inkább és iszok valami jófajta somlói rizlingből egy jó fröccsöt, az ezerszer többet ér nálad :)
Olvasom az Indexen, hogy a bankok sírnak, panaszkodnak, tönkreteszik őket a devizahiteleseket segítő tervezettel. Tekintsünk már kicsit vissza, mi is volt ennek az előzménye. Magyarország lakosságának nem volt szinte semmilyen és még mindig nincs igazán színvonalas pénzügyi…..
alkesz-papa (törölt) 2010.09.11 16:40:29
@Cyr: A hitelfelvevőket hülyéző okosokat ugyanaz a szellem mozgatja, mint a szomszéd plazmatévéjét irigylő embereket, magyar betegség, további ismertetőjele, hogy mindig Nyugat-Európával példálóznak. Meg kéne nézni, hogy pl. Németországban milyen feltételekkel lehetett lakáshitelt felvenni. Igazából ez a szellem teszi Magyarországot a poklok-poklává, ez az amikor valaki feljelenti a szomszédot az APEH-nál, mert neki nagyobb az úszómedencéje. (Turáni átok?) Az egész világ bajban van, minden területnek meg van a maga keresztje. A mi határainkon kívülre szakadt magyarjaink "liberális" tagjai a külföldi sajtón keresztül fasisztázzák az országunkat, az MNB elnöke az EU-nál dobja fel a saját országát, mégis mit várunk a rasszista kártyára közismerten érzékeny banki szektortól?