Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasiii

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Androlib blog. Bipp! Miren browser 2010.12.14 09:00:00
Ma a kedvenc böngészőmet mutatom be, amely korábban MIUI browser néven látott napvilágot, a MIUI ROM részeként. Mivel szép, gyors, jól kezelhető és nagyjából mindenben jobb, mint a társai, hamar elkészült belőle a külön telepíthető alkalmazás, Miren browser néven. Egy magyar…..
vasiii 2010.12.14 14:16:58
@readya: arra gondoltam eloszor, csak aztan lattam h baloldalt ott van egy akksi jelzo, mondom biztos nicns ketto, de akkor van:D
mindegy anniyra nemizgat, jo nekem a CM-os %os kijelzoje csak igy h baloldalt ott volt az akksi asztem ez vmi mas :)
Ahogy a címben is olvasható, most az időjárás widget-ek közül mutatom be azokat, amelyek számomra szimpatikusak. Mindegyikben közös, hogy konfigurálható a helyzetünk illetve a két fizetős GPS alapján is be tudja lőni azt. Megadhatjuk mennyi időnként frissüljenek az időjárás…..
ápdét: mivel a videót közben eltávolították, a tovább mögé becsempésztem pár képet. Az eddigi leghosszabb, legtisztább és legélesebb felvétel az android következő verziójáról, a Gingerbreadről. Ami - többek között - némi interfész ráncfelvarrással is kecsegteti a…..
Appdroid PowerAMP 2010.11.08 17:35:00
Nem is olyan régen írtam még a Winampról, ami ott és akkor rabul ejtette a szívem, dobtam is stock HTC Music Playert helyből. A kommentek között javasolta valaki, hogy vessek egy pillantást erre a progira, pár napra rá ki is próbáltam. Vélemény? Hát, elég vegyes. Az audiofil…..
vasiii 2010.11.08 18:59:11
@vasiii:
hm megis mukodik, csak nem minden szamnal keres vmiert:S
amugy nalam a boritok beuszasa folyamatos
Eljött a várva-várt pillanat, megújult a Facebook for Android. Ma jelentette be Mark Zuckerberg a Facebook live-on és nemrég meg is érkezett a Market-re, tessenek frissíteni. Zuckerberg beszélt arról is, hogy miért volt olyan szegényes az app az előző frissítésig, nagyjából így…..
Mostanában felröppentek hírek, hogy a Google mégiscsak előáll egy újabb saját készülékkel, melyen már a Gingerbread fog futni. Sokan látni vélték már a készüléket és az ő állításuk szerint a Samsung lesz a kütyü gyártója (azóta Nexus S néven emlegetik).A legújabb…..
vasiii 2010.11.03 19:43:34
@Gery.Greyhound: thx. hat biztos en csak az rss ikont kerestem amit nem talaltam, de igy mar mukodik.
Minden idők legjobban fogyó iPhone-játékának androidos verzióját már néhány héttel ezelőtt kipróbálhatta a nagyközönség, magam is rávetettem magam a bétára, és meg kell hogy mondjam, rendkívül élveztem azt a csekély betekintőt is, és biztos voltam benne, hogy nem fogok 2-3…..
vasiii 2010.10.16 13:22:31
vasiii 2010.10.17 18:49:49
@szabiaki:
uristen:D:D azzal h neked bonyolult volt kikapcsolni a T9et meg az automata frissiteseket megint csak azt erositetted meg h te vagy lama :)
enis felvetem a kerdest h minek vettel ilyen telefont akkor ha meg kezelni sem tudod...
Haha, jómagam nem szeretem az Apple-Android háborút, nem szeretem a fanboy-okat egyik oldalon sem - mindkét fél nagyon elvakult tud lenni - és szerintem élhetnénk akár békében is egymás mellett (oké, azért szívatom az iPhone-os haverjaimat, de tényleg csak poén szinten)... ez…..
Appdroid Rózsaszín 2010.09.18 18:00:00
De azért nagyon pofás. ui.: kisebb utazás van, jövő héten már full hangerővel visszatérek. De tényleg...
vasiii 2010.09.20 19:59:34
@Appdroid Hungary:
köszi ezaz, meg is van:)
tudom h az egesz sor egy widget, csak most latom h mindketszer power widgetet irtam, power control widget akart lenni:D srry
vasiii 2010.09.21 12:11:10
@Appdroid Hungary:
bocs de megint kerdeznek ha nem para :)
tegnap egesznap szorakoztam a teloval, felraktam a launcherprot aztan ment az alakitgatas. ugye widgetek kilove, ugyh felraktam a fancy widgetet meg a battery time lite-ot, ment is szepen, erre ma mar nem frissit..ugyanazt az idot, idojarast es akksi szazalekot mutatja folyamatosan. nincs tipped milehet a baja? köszi
vasiii 2010.09.21 13:29:37
@Appdroid Hungary:
nyertél :D eddig akarmilyen widgetet hasznaltam alapbol hatterben futott vhogy nemkellett ignore listre rakni, ezert nem is gondoltam ra:) köszi ezt is :) amugy jo ez a fancywidgets csak hianyzik az animalt idojaras, nem tudsz olyat ami ugyanugy nez ki mint a senses ora+idojaras az animalassal egyutt?
beautiful widgets esetleg?
Appdroid LauncherPro 2010.09.08 07:30:00
HTC Sense alól bizony sokáig úgy voltam vele, hogy jó-jó, mindegyik Home Replacement app elmegy, de mivel a gyári HTC widgetek nem mennem velük, valahogy mindig csak pár percig bírták. Sokan esküsznek az ADW.Launcher nevű progira, de én speciel a LauncherPro mellett teszem le a voksom.…..
UPDATE: tegnap az ígéreteknek megfelelően kijött a béta, ami bár ingyenes, Magyarországról mégsem érhető el közvetlenül az Android Marketen. Aki szeretné kipróbálni a játékot - érdemes, béta létére gyönyörűen és hiba nélkül fut a Galaxy-n :) - innen letöltheti az APK…..
vasiii 2010.09.11 15:34:25
@Ocel0t:
jaja, legendán hianyzik kicsit a kep teteje/alja, de amugy nagyon franko :D