Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gisss

0 bejegyzést írt és 377 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gotham városának ismét szüksége lesz egy hősre, Bruce Wayne pedig újra előkapja Batman jelmezét és odacsap. Ám Bane kemény ellenfél...
Robert Rodriguez legutóbb a 4D-vel próbálta becsábítani az embereket a mozikba, nem sok sikerrel. Idén visszakanyarodik az exploitation témához, hamarosan hozzálát a Machete folytatásához, amelyet befejezvén rögtön a Sin City 2 munkálataiba veti bele magát. Tehát a forgatás még…..
Filmdroid Bane 2012.05.11 19:22:48
Tiszta Predator..
gisss 2012.05.11 22:15:01
@Szaticon: Te szerintem csak a Joel Schumacher féle Bane-t ismered. Na felvilágosítalak. A képregényekben nem olyan agyatlan zombi:) Anno azért lett kitalálva hogy Batsnek legyen egy méltó ellenfele, mind fizikailag, mind mentálisan. Szóval míg kinézetileg nem túl hű az eredetihez, maga a karakter sokkal közelebb fog állni hozzá mint a Schumacheres;)
gisss 2012.05.12 09:53:23
@Szaticon: Én se tudtam még a TDKR előtt, csak mihelyst bejelentették hogy Bane lesz a főgonosz utánaolvastam hogy mégis mire számíthatunk:)
 Észak-Amerikai box officeEmlékszem milyen nagyot nézett mindenki, mikor a Pókember 114 millió dolláros rekordösszeggel nyitott 10 éve. Azóta több trónkövetelő is akadt, voltak szép számmal, akik elbuktak, de azért jól teljesítettek és akadtak, akiknek sikerült ennél…..
gisss 2012.05.06 21:48:59
@verhold: Egyetértek:)
Az már tény hogy ő fogja rendezni és írni az Avengers 2-t? Mert nagyon remélem hogy igen.
Még két nap és jegyet válthatunk a filmre és láthatjuk a szuperhőscsapat megalakulását. A kasszasiker garantált...
gisss 2012.04.25 06:46:32
@Frederico: Uh, azért a képregény változatot előre elolvasni kissé spoileres, és nem úgy hogy ki a főellen meg ki hal meg, hanem hogy milyen jelenet következik egymás után:D
Sajna Egerben csak 3D-ben vetítik, szóval meg lesz az első 3D élményem.
Mostanság egyre felkapottabb, hogy egy előzeteshez közzétesznek egy előzetesbeharangozót. Rian Johnson ezt úgy oldotta meg, hogy egy videóban jelenti be, hogy három nap múlva itt a Looper sci-fi trailere. ..
gisss 2012.04.09 21:49:39
@mereszet: Neki nem kell megszólalnia...elég a szigorú tekintete:)
Egy hosszabb francia előzetes tekinthettek meg alább, ami lényegében úgy indul, mint a többi, majd jönnek az eddig nem látott jelenetek. Korábban úgy hírlett, hogy Sacha Baron Cohen két személyt fog játszani, az általa megformált diktátor helyet cserél egy kecskepásztorral. Mint…..
Jön Loki és seregével térdre kényszeríteni az embereket, még szerencse, hogy Nick Fury összeterel néhány szuperhőst, akik meg tudják állítani az asgardi fickót. ..
gisss 2012.03.25 20:10:26
@Dean6: Én is így számolom már a heteket:D
A japánok szintén nagy képregényrajongók és az eddigi Marvel filmek bizonyára nagyon sokat hoztak az országban. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a náluk vetített Bosszúállók előzetese rengeteg új jelenetet tartalmaz. Többek között mozgásba lendül a Hellcarrier,…..
Március 17-én érkezik a Prometheus következő előzetese, aminek az alábbi videó ágyaz meg. Amolyan előzetes az előzetesnek. ..
Filmdroid Rizikós filmek... 2012.03.04 15:45:00
 ...avagy melyik produkció fog hatalmas égni idén? A nagy költségvetés általában nagy kockázatot jelent. Persze akad egy-kettő, amelynek sikere garantált, a Bosszúállók, a Hobbit vagy következő Batman film kizárt, hogy elbukjon. Ám akadnak szép számmal idén olyan művek,…..
gisss 2012.03.04 19:45:32
@skizo...: A Prometheus nem eredeti ötlet? Szerintem elég eredeti lesz. Max annyi a visszautalás hogy lesz benne egy kevés Space Jockey, meg ki tudja, utalás a xenomorphokra, de a sztori önálló lesz.
Maria Hill a Marvel egyik képregényfigurája, a S.H.I.E.L.D. ügynöke, Nick Fury helyettese. Nincs semmiféle szuperképssége, csupán egy parancsoláshoz szokott kemény nő. A Bosszúállókban Cobie Smulders játssza az ügynököt, a színésznőt esetleg az Így jártam anyátokkal…..
Adam Sandler az utóbbi időben erősen lejjebb adta, a Jack és Jill már nem csak a nézhetetlenség határát súrolta, hanem konkrétan az is volt. Előtte a Bucky Larson vígjátékból vette ki a részét íróként és producerként, ami szintén nem volt egy túl jó húzás. A gondozoo és…..
Filmdroid Bosszúállók előzetes 2012.02.29 20:41:00
Két szuperhős csapat jogait sajnos a Fox birtokolja, az X-Men és a Fantasztikus Négyes valószínűleg jó ideig nem kerül vissza a Marvelhez. Ám a Bosszú Angyalai különítményt  sikeresen össze tudták hozni, ami itthon Bosszúállók néven kerül a mozikba.Emlékeztek még, hogy A…..
Filmdroid Bosszúállók poszter 2012.02.28 20:11:00
Holnap jön az új előzetes, ennek felvezetéseképpen közzétettek egy posztert is. Valaki mondja meg a Bosszúállóknak, hogy hátra kellene nézni...
Filmdroid TOP 10 Kémfilmek 2012.02.24 20:30:00
2012 első két hónapjában kaptunk két kémfilmet is. Január 26.-án a Suszter, szabó, baka, kém című film került a mozikba, ezen a héten csütörtökön pedig a Kémes , hármast játsszák a filmszínházak. Chris Pine és Tom Hardy őrült kémkalandja kapcsán úgy gondoltam most…..
Dwayne Johnson hol kőkemény, hol humoros oldalát mutogatja. Ezúttal Herkulest keltheti életre, a Skorpiókirály után ismét félmeztelenül rohangálhat és csapdoshatja le az útjába kerülő szörnyeket.A rendezői székből Brett Ratner osztogathatja az utasításokat. Néhány évvel…..
Van Helsing karókkal döfött a vámpírok szívébe, Penge előszeretettel használta kardját, Abraham Lincoln pedig a fejszét részesíti előnyben és biza keményen odacsap. Seth Grahame-Smith regénye alapján készült a film, úgy volt, hogy a Büszkeség és balítélet meg a zombik…..
Sam Worthingtonnak nem megy a szekér, Az adósság (The Debt), a Borotvalélen (Man on a Ledge), illetve a Texas Killing Fields sem rengette meg a kasszákat. Talán majd A titánok haragja (Wrath of the Titans) változást hozhat, mindenesetre egy olyan filmről beszélünk, amit kevesen kedveltek…..
gisss 2012.02.12 22:13:20
@Mese92: Jaja, Marilyn Manson:)
Csütörtöktől visszatér a mozikba Star Wars első része, a Baljós árnyakat ezúttal 3D-ben láthatjátok. Az első feliratos videóban a franchise szülőatyja beszél a film előkészületeiről és a digitális technika előnyeiről. A produkció facebook rajongói oldala erre érhető el.…..
gisss 2012.02.06 22:24:37
@tunderninja: Nem hiszem hogy jó sülne ki belőle. Előjönnének megint valami midiklorián baromsággal, ezt se nyelte be a nép...legalábbis a nagyja.
Filmdroid Bosszúállók tv spot 2012.02.06 10:47:00
Már az elején megmondták, hogy csak akkor van értelme egy ütős csapatot összehozni, ha olyan veszély fenyeget, amelyet senki más nem képes elhárítani. Először úgy tippelték, hogy a Hulkkal méri össze erejét Nick Fury által alapított Bosszúállók, de hamarosan kiderült, hogy a…..
gisss 2012.02.06 17:21:18
@koimbra: Jónak kell lennie a híradósnak hogy észre vegye azt a darázs méretű valakit:)
Engem majd az érdekel hogy a hősök privát filmjeiben milyen indokot találnak arra hogy mondjuk Kapnak nem segít Vasember, hogy miért kell egyedül intéznie az ügyeit.
Egyébként nagyon ütős teaser, főleg hogy emellé még igazi wheldoni párbeszédek is lesznek :D
Filmdroid John Carter tv spot 2012.02.05 19:26:41
A Disney egy 1 perces tv spotot tett közzé, amiben már újabb, eddig nem mutatott képkockákat is láthatunk. Állítólag 300 millióba fájt a film elkészítése. A stúdió a Szuperkupa két csapatának, a Patriots és a Giants játékosainak is levetíti a filmet, akik a családtagjaikat is…..
A Columbia frissítette a Csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man) honlapját, néhány háttérkép mellé Peter Parker szüleinek és nagyszüleinek az "adatlapja" is kikerült. Parker visszahúzódó gimis, akit szülei nagybácsikájára és nagynénjére hagytak. Mint minden…..
Néhány hete került ki a netre a The Raid indonéz akciófilm előzetese, ami azt sugallta, hogy a néző egy nonstop akciófilmet láthat, kemény bunyókkal és sok-sok lövöldözéssel. A Screen Gems azonnal lecsapott a remake jogaira, mivel úgy gondolták, hogy ebből kell egy amerikai…..
Jean-Claude Van Damme kopaszon és  Scott Adkins csurom véresen: Közeleg a Tökéletes katona 4, elvileg 3D-ben. Az ezt követő képek az Expendables 2 forgatásáról futottak be.  Sylvester Stallone nagyon magyaráz valamit Van Damme-nak, majd Dolph Lundgrennek mutogatja az…..