Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harris kapitány

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 már tudja, hogy ki vezeti majd A 40 milliós játszma című vetélkedőt, miután Vágó István már biztos nem vezet semmit a csatornán. Ennek ellenére a Tv2 folyosóin vagy éppen a büfésorban is több nevet suttognak, a csatorna ugyanis egyelőre abban érdekelt, hogy sokat…..
Harris kapitány 2010.11.18 10:09:48
@rhoky: A nyelvészzombi (vagy nyelvtanzombi, latinul zombus grammaticus)
a címlapzombi közeli rokona, bár a tevékenysége nem kapcsolódik a címlapos blogokhoz.
A nyelvtanzombi bárhol előfordulhat, ahol valami szöveg olvasható.
A nyelvészzombi gátlástalanul benyit a pékboltba és kér három péket, utána kiselőadással szórakoztatja az elképedt eladókat, hogy mennyivel helyesebb lenne a pékség, sütöde, kalácsda, vagy kiflide-kifloda elnevezés a buta és logikátlan pékbolt helyett.
Cipőt a cipőboltból, péket a pékboltból?
A nyelvtanzombi levelekkel bombázza a szerkesztőségeket és folyamatosan hánytorgatja a vélt vagy valós nyelvtani és helyesírási hibákat.
Ha a blogban azt olvasod, hogy a szegény posztoló egy balesetben egyszerre veszítette el a férjét és a három gyerekét, akkor a nyelvészzombi biztos megjegyzi, hogy a baleset Győrött történt és nem Győrben, a könyörög az nem ikes ige, a részvétnyilvánítást pedig egybe kell írni és nem kötőjellel.
Mást nem tesz hozzá, hiszen a többi talán el sem jut az agya helyéig
Horror-Mirror Szenzáció készül! 2010.10.24 18:11:00
Ejj gyermekeim, már egyre jobban kényeztetlek titeket!Egyik kedves, neve elhallgatását kérő törzsolvasóm ugyanis önszántából el kezdett e-mailezni nem mással, mint Lucifer Valentine-nal, akit a többség a ReGOREgitated Sacrifice kapcsán ismerhet, tekintve, hogy az Ő agyszüleménye.…..
No, pénteken a nagy nyereményjátékozás miatt nem akartam megemlíteni, viszont most már kezd kihűlni, annyira nem friss a hír.A blog kapott egy velős kritikát a BlogWatchtól. Ami ugye egyáltalán nem reprezentatív, de jól esett, hogy a kemény (és sokszor jogos) szavak ellenére…..
Horror-Mirror DVD Bréking! 2010.09.10 13:09:00
Nem szokásom hamarosan megjelenő DVD-kről, vagy moziba kerülő filmekről írnom (bár már volt itt 2 premier mozis írás), de most muszáj kivételt tennem.Az megvan ugye, hogy kiadják nálunk a Martyrs-t DVD-n? Azt a francia filmet, ami anno bekerült a TOP 10 tudjátok mibe:)Nos, a külön…..