Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacspityu

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kellemes nyári napon négy rokonszenves ausztrál diák meglóg a suliból, bedobják a szörfdeszkát meg a gitárt Rudi kék VW-buszába, és a tanórákon ücsörgés unalma helyett az utazás kalandos szabadságát választják. Rokonszenves kölykök, afféle értelmiségi családból…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
kovacspityu 2010.09.04 19:38:58
@igenyes: Azért a II. V.háborús gépekhez hasonlítani kicsit erős..."Fegyverzete: beépített radarirányítású 27 mm-es Mauser gépágyú, Sidewinder, Matra Mica, AMRAAM és Sky Flash légiharc rakéta. Felszíni célok elleni fegyverei között a Maverick mellett ott van a svéd fejlesztésű RBS-15F hajók elleni rakéta is. Bofors ARAK 70 mm-es nem irányított rakétakonténer. Csalikilövő. Felderítéshez külső konténerben magával vihet elektrooptikai eszközöket, amelyekkel és radarjával bármilyen látási viszonyok között képes az ellenséget felderíteni." Forrás: harcirepulo.hu/Gripen/index.html#fegyver
Egyébként stimmel...
Hát nem csodaszép?! Na jó, annyira azért nem, bár egy orosz üzleti magazin, a Finans mégis Oroszország egyik legvonzóbb nőjének titulálta a nevezetes orosz oligarcha, Roman Abramovics lányát (bal oldalon). A kép alapján először az a gondolatom támadt, hogy persze, mertek is volna…..
Annyira szerettem volna egy celebet fotózni valamelyik házfalon, hogy estére teljesen elzsibbadt a nyakam a sok felfelebámulástól, de sajnos nem találtam csak ezt. Tudom én kérem, hogy birkanyírás folyik ezen a remek Révész-Kollár házon a Vörösmarty téren. Az olló is ott van. Na…..
Feleslegesen lökte fel a szomszéd nénit a kapualjban, nem volt értelme kettesével szedni a lépcsőket a légszomjjal küzdve, mert a Hal a tortán úgyis tizenöt perccel később kezdődött, mint ahogy a műsorújságban szerepel? Szerette volna megnézni, hogy akkor most Falusi Mariann vagy…..
kovacspityu 2008.10.26 20:04:23
kovacspityu 2008.10.26 20:23:10
kovacspityu 2008.10.27 07:34:41
Mi még csak akkor ébredtünk az irdatlan fejfájásra, hogy azután kínok közt visszaaludjunk, de egyesek már dél előtt fent voltak január elsején. Csaba például a Tv2-t nézte és pár pillanatig azt hitte, hogy Sólyom László szerepet kapott egy 1997-es filmben. Vagy csak az…..
A kilencvenes évek elején örülhettünk, ha az MTV délután leadta a Wicked Game-et Chris Isaactől. Vizes homokban fetrengő bikinis szupermodell, ennyi volt a suli utáni erotika, aztán meg jöhettek az egy ismeretlenes egyenletek, a vaktérkép, meg a magyar füzetbe a sorminta. Szigorúan…..
w Kis fekete ruci 2007.08.06 04:00:00
Tanulgatjuk még a demokráciát, és nincs szorgalomból ötösünk. Van ez a Jobbik nevű majomház. Legutóbb Csurkával együtt kettő százalékot teljesítettek a választásokon. Nulladik kézből tudom, hogy olvasni sem tudnak. Ebből aztán joggal következtetek arra, hogy a jobbikos…..