Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Logged In

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Big Bang Theory három főszereplője sikerrel zsarolta meg a sorozatot gyártó Warner Bros-t, és csikart ki a szerződésükben szereplő összegnél nagyobb fizetést. Kaley Cuoco, Jim Parsons és Johnny Galecki az első két évadért 50-50 000 dollárt kapott epizódonként, ezt a…..
A Geek-O-Méterem mutatója kiakadt, kijelzőjén pedig hajszálrepedések jelentek meg, amikor megláttam a lenti képeket. A Star Wars, a videojátékok és a házi barkácsolás szeretete találkozik ebben a csodában, amit készítője, Brian De Vitis évek óta fejleszt. Legutóbb a Penny…..
Logged In 2010.09.18 15:14:29
Számos ügyfél nem érti, mi alapján számítják ki az ügyvédek a munkadíjukat, mitől annyira differenciált, és a bíróságok miért sokszor miért más összeget ítélnek meg, mint a valóban kifizetett honorárium. Azért az ügyvédi működés  persze nemcsak  papír…..
Logged In 2010.09.17 18:49:01
@blackshíp:

félreértetted... én elfogadom hogy az ügyvédi szakma egy szolgáltatás.. ámen..

de a kis kezdő buzi a nap végén nme tud felmutatni semmit.. csak eltöltütte az időt..
Logged In 2010.09.17 18:43:01
@Dániel Zoltán:

amit leirtál minden más szakmával is így van... viszont a más szakma utánna csinál is valamit és nem olyan óradíjért mint egy bolond ügyvéd...

egy kis kezdő buzinak hatezer valamennyit számola bíróság óradíjnak.. amiért ott ül... egy kőműves egy napra kap annyit... de a kőműves anp végén fel tud mutatni valamit... az ügyvéd viszont nem
Logged In 2010.09.17 18:47:00
@674:

simán így van ahoyg leirtad.. egy a különbség.. ha egy ügyvéd azt mondja hogy az ő óradíja 100 ezer forint akkor abba senki nem köt bele

ha ezt egy kőműves mondja akkor az elvégzett munkát miután leszámlázta akkor majd azt mondja az apeh hogy ezek adót akartak csalni ..
Hölgyeim és uraim: íme a tökéletes burzsuj lakás! Igen, tudom, hogy nagy szavak ezek, mégsem tudok ellenállni a késztetésnek, hogy így aposztrofáljam a napokban gazdát cserélt laza 1600 négyzetméteres penthouse-t. Az ominózus ingatlan ugyanis nem máshol, mint Monacóban…..
  Valószínűleg sosem tudjuk meg, hogy a Fidesz akkor is ennyit foglalkozna-e a deviza alapú lakáshitelesekkel, ha nem lenne választási kampány. A témának az önkormányzatisághoz abszolút nincs köze, az elmúlt napokban mégis ez a kormánypártok első számú témája. Nem…..
Logged In 2010.09.15 10:40:12
@Pipas:

beteg vagy... én honnan tudtam volna.. nem is érdekelt de nem is irtam ilyet hogy én tudtam.....
Logged In 2010.09.15 10:45:41
@Kivlov:

nem jól látod... parasztnak nem dolga gondolkozni... ő fizet bakker.. és ő a parszt... akinek ezt előre látni kell és figyelmeztetni a parsztot az a csilivili közgazdász végzettségű ingyenélő banda... a parasztnak nem dolga tudni a tv működését... ő csak nézni akarja...

a másik meg hogy nme a parszt tehet az árfolyamingadozásról... ő tegnap is ugyanazt a munkát végezte mint egy éve és ugyanannyi pénzt kapott érte... csak a törlesztője folyamatosan nő olyan dolgok miatt ami nem kézzelfogható...
Egészen véletlenül botlottunk bele a demonstrációba Budapesten, épp bevásárolni mentünk, amikor észrevettünk több mint száz taxit, amint tüntetően egy csoportban álltak a Cinkotai és Németpróna utca kereszteződésénél. Illetve állnak, mert a tüntetés jelenleg is…..
A devizahitelest menteni nem kell félnetek jó lesz. A bankok képviselői lélegeztetőgép után nyúltak, miután meg lett lebegtetve a hiteleseket mentő csomag. Aggodalommal vegyes értetlenség, riadalom, világvége. Ez nem egy pénzügyi mikro-makro elemzés, csak néhány…..
Sziasztok! Pár nappal ezelőtt állásinterjún voltam az egyik mobilszolgáltató cégnél. Kiderült a helyszínen, hogy 2 órát kell ott lenni, és ez csak az első forduló. Bemutatkozással kellett kezdeni, a többiek előtt,több, mint tízen voltunk. Majd következett 5!!!! teszt: - Az…..
Az Acer alapítója, Stan Shih egy interjúban mutáns vírusnak nevezte az Apple, amit nehéz legyőzni rövid távon. A szakember szerint a pc-gyártóknak meg kell találniuk annak a módját, hogy az Apple-t izolálják, karanténba helyezzék, és idővel immúnissá kell vállniuk a…..
Logged In 2010.09.12 07:06:21
@Cs@tLós:

van ilyen.. ezért irtam hogy mindenki feladathoz válasszon gépet... bár hangsúlyozom én nem találkoztam még olyasmivel ami nekem win alatt ne ment volna.....
Logged In 2010.09.12 07:56:32
@norbi2k:

300 ért mondjuk a következőt lehet beszerzeni... 2 db 24" monitor asus alaplap core i7 processzor 8gb ram 128gb.os ssd 1 terás vinyó 1gb-os videókártya hdmi kimenettel ház dvd író..

egy ilyen konfig apple-nél mondjuk 700 ezer ha nem több a dollár jelenlegi árfolyamát nézve
Logged In 2010.09.12 10:52:09
@norbi2k:

miért az imac-nek milyenek a paraméterei?

kisebb mint egy 24" colos a 21,5 ös az imac... milyen paraméterei vannak még egy monitornak? olyat mondj amit szabad szemmel is érzékelsz....
 Régi téma, többször szóba került már itt is. A Te, Veled, Neked egyszerűen régimódi, de lehet (szabad, nem muszáj) - használni. Magázó-önöző formában ajánlott. És igen,  tegezésnél általában elég modoros. Kedves Modoros!Nem tudom előfordult-e már a blogon…..
Az iPhone-forradalom új helyzetet termetett a mobilpiacon. Az Apple a többiektől teljesen eltérő irányból közelítette meg a telefonálást, „újragondolt” terméke egyértelmű burzsuj ikon lett. A többi gyártó, mint a Nokia, a Sony Ericsson, az LG vagy a Samsung láthatóan…..
Logged In 2010.09.11 10:58:12
@Gyikarc:

már hogyne lenne... $20.000 -ért arany iphone az nem burzsuj?
Jön az év vége, elárasztanak minket a különféle Apple-termékek, eladók és vásárlók keresik egymást rajtunk keresztül, úgyhogy komoly döntést hoztunk: mostantól év végéig kéthetente írunk valamilyen kiegészítőről, kütyüről, és megpróbáljuk eldönteni, hogy érdemes-e…..
Egészen véletlenül rátaláltam Schobert Norbi Facebook adatlapjára. Az első reakció: azt a kurva...!!!Először is Ápdét Norbinak olyan részletes önéletrajza van, hogy az 12-es betűmérettel 4,5 oldalnyi(!) word dokumentumot tesz ki. Aki nem hiszi, annak íme:Mintha, totál…..